-

News

Behind the scences: Unibouw corporate

Een corporate met power!

Unibouw pakte uit met een nieuw pand én een corporate movie. Film Agency had de eer om met de productie aan de slag te gaan.Anders dan anders

Iedere video is maatwerk. Gelukkig beheersen wij de kunst van video en richten wij ons op het prikkelen van de zintuigen en het maken van impact bij jouw doelgroep! Dankzij onze ervaring gaan we samen met jou op zoek naar de unieke kenmerken van je bedrijf, product en/of dienst. In het geval van Unibouw was het belangrijk om het Brabantse karakter neer te zetten. Zonder deze persoonlijke touch is er geen Unibouw resultaat. Vandaar dat wij naast de werkwijze vooral ook veel personen in beeld hebben gebracht.

Kortom: deze premium productie vertelt het verhaal van Unibouw, laat de branding stralen en visualiseert precies waar het bedrijf voor staat.

Samen met de klant maken wij pure awesomeness!No items found.

Up next

- Next news

Work: OPPLE Lighting

- Next news

Work: Optimaal generatie

Videoproductiebedrijf met garantie op de wow-factor

Komen we al in beeld? Onze video- en motion designers tillen video-ervaringen naar een hoger niveau. We kunnen gerust zeggen dat we voor onze klanten ten strijde trekken. Als volledig Nederlands bedrijf, met al meer dan tien jaar ervaring, richten wij ons op impact. Het is tijd voor de volgende stap. Het is tijd voor Film Agency.