Commercial laten maken: on top of the game

Wil je jouw doelgroep triggeren in slechts enkele seconden? Denk dan eens na over een commercial laten maken. Zo ontwikkelen wij bijvoorbeeld een reclamefilm voor je online campagne op o.a. YouTube of social media kanalen. We maken ook producties voor in de bioscoop of op televisie.

Hoge kwaliteit beelden inspireren kijkers, waardoor ze meer willen weten over jouw product of dienst. Als je een reclamefilm of commercial laat maken, kunnen wij op locatie filmen, maar ook deels of volledig animeren. Film Agency is not just an agency. Wij denken met je mee en zijn onderscheidend én effectief in het maken van impact. We zetten een krachtig verhaal neer en kiezen de juiste muziek.

Een impactvolle commercial

Een commercial laten maken bij Film Agency betekent dat je gegarandeerd een productie met impact realiseert. Je wordt tijdelijk opgenomen in ons team, waardoor we optimaal kunnen samenwerken. No worries, wij doen het werk en zetten jouw input om in een succesvolle commercial. Onze expertise maakt dat jij straks een videoproductie hebt waar de kijker niet omheen kan: of dat nu via televisie of een online campagne is. Are you ready for the next step?

Commercial laten maken: de voordelen

 • Een productie geschikt voor jouw doelen: van een reclamefilm voor jouw online campagne tot aan televisie.
 • Onze expertise garandeert je een commercial met de wow-factor.
 • Film Agency heeft een professioneel en perfect op elkaar ingespeeld team. Met de kwaliteit en passie zit het wel goed.
 • Film Agency werkt voor allerlei verschillende bedrijven. Zo werken wij ook voor A-merken als BMW, OPPLE en KNLTB.
 • The possibilities are endless. Nou ja, bijna dan. Onze reclamefilms zijn 100% op maat gemaakt. We denken graag met je mee over de juiste invulling.
 • Ons betrokken team neemt je graag (tijdelijk) op in het team. You’re one of us now.

Onze klanten

Wij zijn trots op onze klanten. Hun input, gecombineerd met onze ideeën en expertise hebben geleid tot geslaagde commercials in allerlei vormen en stijlen. Vind inspiratie en geef ons de uitdaging om ook voor jou een pakkende reclamefilm te maken!

"Prettig gestoord jong team waarmee je prima kunt samenwerken. Wij zijn super tevreden over het eindresultaat."

Ivo van der Sande

"Het team van Film Agency is jong, fris en gaat voor kwaliteit!"

Martijn Lembeck

"Je krijgt in een vroeg stadium al een goed beeld van het eindresultaat. Heel tevreden met het geleverde werk!"

Koen van de Sande

Waarom aan de slag met Film Agency?

Wij zijn experts. En dat zie en ervaar je. Ons gepassioneerde team is perfect op elkaar ingespeeld en ontwikkelt daarom alleen maar impactvolle video’s. Met jouw high quality commercial verover jij de wereld. Stay on top of the game en imponeer je doelgroep. Ze kunnen niet langer om je heen en zijn geïnspireerd geraakt door jouw verhaal.

Wat kun je verwachten van Film Agency:

 • Ons gepassioneerde team is pas tevreden bij oplevering van een indrukwekkende productie.
 • Wij houden van een persoonlijke benadering waardoor je ook tijdelijk één van ons wordt. Bij een commercial laten maken is samenwerken is key!
 • Wij adviseren je ook graag over het succesvol commercieel inzetten van jouw commercial.
 • Doordat we samenwerken heb je gedurende het gehele traject een goed beeld van het eindresultaat. Je weet dus altijd wat je te wachten staat.
 • Onze expertise leidt je naar een impactvolle videoproductie. Wij zorgen ervoor dat je on top of the game bent en je doelgroep succesvol prikkelt.
 • Onze premium reclamefilms bevatten topkwaliteit beelden in combinatie met een krachtig verhaal.

Reclamefilm laten maken?
Gratis adviesgesprek

Iedere commercial is maatwerk. Wij werken daarom nauw met je samen, zodat jij jouw verhaal succesvol overbrengt met een topnotch commercial.

We strive to perfection and pure awesomeness. Daarom is een commercial laten maken door Film Agency de juiste stap! Samen gaan we een unieke samenwerking aan en combineren wij onze expertise met jouw input. Creativiteit, ideeën en ervaring brengen we samen in een productie met de wow-factor. Ben je geïnspireerd? Neem contact met ons op en let’s go!

Let's talk

Vragen over een commercial laten maken of wil je een prijsindicatie?

Mail naar info@film-agency.nl, bel 040 - 240 51 51 of vul het contactformulier in.

Bedankt, wij hebben je aanvraag ontvangen.

Er is een fout opgetreden. Stuur ons een mail.

Veelgestelde vragen over commercials laten maken

Bij Film Agency komen regelmatig dezelfde vragen voorbij over een commercial of reclamefilm laten maken. Bekijk de veelgestelde vragen hieronder en vind je vraag en antwoord.