Videoproductie

Commercial laten maken: on top of the game

Wil je jouw doelgroep triggeren in slechts enkele seconden? Denk dan eens na over een commercial. Zo ontwikkelen wij bijvoorbeeld een reclamefilm voor je online campagne op o.a. YouTube, maar kunnen we ook producties maken voor bijvoorbeeld in de bioscoop of de televisie.


Hoge kwaliteit beelden inspireren de kijker waardoor ze meer willen weten over jouw product of dienst. Als je een commercial laat maken, kunnen wij op locatie filmen maar ook deels of volledig animeren. Film Agency is not just an agency. Wij denken met je mee in het gehele traject en zijn ons bewust van de vele mogelijkheden in de markt. Wij staan je bij in het complete traject: van het bedenken tot het realiseren. En dat alles in combinatie met sterke muziek en een krachtig verhaal. Onderscheidend én effectief voor het maken van impact. 

Een impactvolle commercial

Een commercial laten maken bij Film Agency betekent dat je gegarandeerd bent van een productie met impact. Je wordt tijdelijk opgenomen in ons team waardoor we optimaal kunnen samenwerken. No worries, wij doen het werk en zetten jouw input om in een succesvolle commercial. Onze expertise maakt dat jij straks een video productie hebt waar de kijker niet omheen kan; of dat nu via televisie of een online campagne is. Is het al tijd voor de volgende stap? 

De voordelen van een commercial

 • Een productie geschikt voor jouw doelen: van een reclamefilm voor jouw online campagne tot aan televisie.
 • Onze expertise garandeert je een commercial met de wow-factor.
 • Film Agency heeft een professioneel en perfect op elkaar ingespeeld team. Met de kwaliteit en passie zit het dus wel goed.
 • Film Agency werkt voor allerlei verschillende bedrijven. Zo werken wij ook voor A-merken als BMW, OPPLE en KNLTB. 
 • The possibilities are endless. Nou ja, bijna dan. Onze producties zijn 100% op maat gemaakt. We denken graag met je mee over de juiste invulling.
 • Ons betrokken team neemt je graag (tijdelijk) op in het team. You’re one of us now.

Our clients

Wij zijn trots op onze klanten. Hun input gecombineerd met onze ideeën en expertise hebben geleid tot een succesvolle video’s in allerlei vormen en stijlen. Raak geïnspireerd en daag ons uit!

"Het team bestaat uit professionals waarmee je fijn kunt samenwerken. Het resultaat is dan ook gaaf geworden!"

Marketing en Communicatie

Susanne Janssen-Theuws

Multifix Group

"Ik kan niet anders zeggen dat het een zeer enthousiaste en professionele club is met ook nog eens een snelle service!"

Eigenaar

Joeri Spronck

Websitepromoter

"Film Agency heeft ons ondersteund bij het creëren van een video van ons woningconcept. Ze hebben ons voorzien van professioneel advies!"

Marketing & Communicatie

Annette Jeuken

Hurks

Selected works

Hoe zit dat er uit, de wow-factor? Ervaar onze expertise en bekijk ons portfolio. Hier ontdek je de verschillende commercials welke wij voor allerlei klanten hebben geproduceerd.

Promotiefilm

Boston Bay Bulls

Bekijk case

Video Campagne

Hurks

Bekijk case

Commercial

Smardly

Bekijk case

Commercial

BrightNight

Bekijk case

Waarom aan de slag met Film Agency?

Wij zijn experts. En dat zie en ervaar je. Ons gepassioneerde team is perfect op elkaar ingespeeld en ontwikkelt daarom alleen maar impactvolle video’s. Met jouw high quality commercial verover jij de wereld. Stay on top of the game en imponeer je doelgroep. Ze kunnen niet langer om je heen en zijn geïnspireerd geraakt door jouw verhaal.Wat kun je verwachten van Film Agency:


 • Ons gepassioneerde team is pas tevreden bij oplevering van een indrukwekkende productie.
 • Wij houden van een persoonlijke benadering waardoor je ook tijdelijk één van ons wordt. Samenwerken is key!
 • Wij adviseren je ook graag over het succesvol commercieel inzetten van jouw commercial.
 • Doordat we samenwerken heb je gedurende het gehele traject een goed beeld van het eindresultaat. Je weet dus altijd wat je te wachten staat.
 • Onze expertise leidt je naar een impactvolle video productie. Wij zorgen er voor dat je on top of the game bent en je doelgroep succesvol prikkelt.
 • Onze premium producties bevatten topkwaliteit beelden in combinatie met een krachtig verhaal.

Commercial laten maken? Vraag naar de mogelijkheden

Iedere commercial is maatwerk. Wij werken daarom nauw met je samen zodat jij jouw verhaal succesvol overbrengt met een topnotch commercial.

We strive to perfection and pure awesomeness. Daarom is een commercial laten maken door Film Agency de juiste stap! Samen gaan we een unieke samenwerking aan en combineren wij onze expertise met jouw input. Creativiteit, ideeën en ervaring brengen we samen in een productie met de wow-factor. Ben je geïnspireerd? Neem contact met ons op en let’s go!

Let's talk

Vragen over een commercial laten maken of wil je een prijsindicatie aanvragen?

Mail naar info@film-agency.nl, bel 040 - 240 51 51 of vul het contactformulier in.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.