Videoproductie

Commercial laten maken: on top of the game

Wil je jouw doelgroep triggeren in slechts enkele seconden? Denk dan eens na over een commercial laten maken. Zo ontwikkelen wij bijvoorbeeld een reclamefilm voor je online campagne op o.a. YouTube, maar kunnen we ook producties maken voor bijvoorbeeld in de bioscoop of televisie.


Hoge kwaliteit beelden inspireren de kijker, waardoor ze meer willen weten over jouw product of dienst. Als je een reclamefilm of commercial laat maken, kunnen wij op locatie filmen, maar ook deels of volledig animeren. Film Agency is not just an agency. Wij denken met je mee in het gehele traject en kennen van de vele mogelijkheden in de markt. En dat alles in combinatie met sterke muziek en een krachtig verhaal. Onderscheidend én effectief voor het maken van impact. 

Een impactvolle commercial

Een commercial laten maken bij Film Agency betekent dat je gegarandeerd een productie met impact realiseert. Je wordt tijdelijk opgenomen in ons team waardoor we optimaal kunnen samenwerken. No worries, wij doen het werk en zetten jouw input om in een succesvolle commercial. Onze expertise maakt dat jij straks een videoproductie hebt waar de kijker niet omheen kan; of dat nu via televisie of een online campagne is. Are you ready for the next step?


Commercial laten maken: de voordelen

 • Een productie geschikt voor jouw doelen: van een reclamefilm voor jouw online campagne tot aan televisie.
 • Onze expertise garandeert je een commercial met de wow-factor.
 • Film Agency heeft een professioneel en perfect op elkaar ingespeeld team. Met de kwaliteit en passie zit het dus wel goed.
 • Film Agency werkt voor allerlei verschillende bedrijven. Zo werken wij ook voor A-merken als BMW, OPPLE en KNLTB. 
 • The possibilities are endless. Nou ja, bijna dan. Onze reclamefilms zijn 100% op maat gemaakt. We denken graag met je mee over de juiste invulling.
 • Ons betrokken team neemt je graag (tijdelijk) op in het team. You’re one of us now.

Our clients

Wij zijn trots op onze klanten. Hun input gecombineerd met onze ideeën en expertise hebben geleid tot een succesvolle video’s in allerlei vormen en stijlen. Raak geïnspireerd en daag ons uit!

"Het team van Film Agency is jong, fris en gaat voor kwaliteit!"

Freelance Cameraman / DoP & owner

Martijn Lembeck

MLcam productions

"Film Agency heeft voor ons een bedrijfsvideo gemaakt en het resultaat mag er zijn. Professioneel bedrijf wat ik zeker kan aanbevelen."

Communicatie

Dennis Verbakel

Optimaal Leadgeneratie

"Ze weten het gevoel wat de campagne uit moest stralen goed te vertalen naar beeld. Blij met het resultaat!"

Eigenaar / Online Marketeer

Gert Meeuws

Gonect

Selected works

Commercials met de wow-factor

Hoe ziet dat eruit, de wow-factor? Ervaar onze expertise en bekijk ons portfolio. Hier ontdek je de verschillende commercials die wij voor allerlei klanten hebben geproduceerd.

3D Animatie

JP Cars

Bekijk case

Commercials / Social ADS

Kingwrapz

Bekijk case

Video Campagne

Hurks

Bekijk case

Commercial

Smardly

Bekijk case

Waarom aan de slag met Film Agency?

Wij zijn experts. En dat zie en ervaar je. Ons gepassioneerde team is perfect op elkaar ingespeeld en ontwikkelt daarom alleen maar impactvolle video’s. Met jouw high quality commercial verover jij de wereld. Stay on top of the game en imponeer je doelgroep. Ze kunnen niet langer om je heen en zijn geïnspireerd geraakt door jouw verhaal.

Wat kun je verwachten van Film Agency:

 • Ons gepassioneerde team is pas tevreden bij oplevering van een indrukwekkende productie.
 • Wij houden van een persoonlijke benadering waardoor je ook tijdelijk één van ons wordt. Bij een commercial laten maken is samenwerken is key!
 • Wij adviseren je ook graag over het succesvol commercieel inzetten van jouw commercial.
 • Doordat we samenwerken heb je gedurende het gehele traject een goed beeld van het eindresultaat. Je weet dus altijd wat je te wachten staat.
 • Onze expertise leidt je naar een impactvolle videoproductie. Wij zorgen ervoor dat je on top of the game bent en je doelgroep succesvol prikkelt.
 • Onze premium producties bevatten topkwaliteit beelden in combinatie met een krachtig verhaal.

Reclamefilm laten maken? Gratis adviesgesprek

Iedere commercial is maatwerk. Wij werken daarom nauw met je samen zodat jij jouw verhaal succesvol overbrengt met een topnotch commercial.

We strive to perfection and pure awesomeness. Daarom is een commercial laten maken door Film Agency de juiste stap! Samen gaan we een unieke samenwerking aan en combineren wij onze expertise met jouw input. Creativiteit, ideeën en ervaring brengen we samen in een productie met de wow-factor. Ben je geïnspireerd? Neem contact met ons op en let’s go!

Commercials met de wow-factor

Let's talk

Vragen over een commercial laten maken of wil je een prijsindicatie?

Mail naar info@film-agency.nl, bel 040 - 240 51 51 of vul het contactformulier in.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.