Wij vertellen u graag over de mogelijkheden!

Met slechts een kort gesprek bieden wij u direct een eerste advies en een ruwe indicatie van de mogelijkheden. Wilt u dieper ingaan op uw specifieke wensen? Laten we samen een case bespreking plannen.

Een impactvolle commercial

Een commercial laten maken bij Film Agency betekent dat je gegarandeerd een productie met impact realiseert. Je wordt tijdelijk opgenomen in ons team, waardoor we optimaal kunnen samenwerken. No worries, wij doen het werk en zetten jouw input om in een succesvolle commercial. Onze expertise maakt dat jij straks een videoproductie hebt waar de kijker niet omheen kan: of dat nu via televisie of een online campagne is. Are you ready for the next step?

Commercial laten maken: de voordelen

 • Een productie geschikt voor jouw doelen: van een reclamefilm voor jouw online campagne tot aan televisie.
 • Onze expertise garandeert je een commercial met de wow-factor.
 • Film Agency heeft een professioneel en perfect op elkaar ingespeeld team. Met de kwaliteit en passie zit het wel goed.
 • Film Agency werkt voor allerlei verschillende bedrijven. Zo werken wij ook voor A-merken als BMW, OPPLE en KNLTB.
 • The possibilities are endless. Nou ja, bijna dan. Onze reclamefilms zijn 100% op maat gemaakt. We denken graag met je mee over de juiste invulling.
 • Ons betrokken team neemt je graag (tijdelijk) op in het team. You’re one of us now.

Onze klanten

Wij zijn trots op onze klanten. Hun input, gecombineerd met onze ideeën en expertise hebben geleid tot geslaagde commercials in allerlei vormen en stijlen. Vind inspiratie en geef ons de uitdaging om ook voor jou een pakkende reclamefilm te maken!

Altijd een erg fijne samenwerking met Film Agency! Leuke opname dagen gehad voor onze video reeks. Ze zijn professioneel en denken altijd graag mee in nieuwe ideeën!

Opple Lighting Europe

Rachelle Broeren

Digital Marketing

Film Agency komt netjes hun afspraken na. Naast dat ze makkelijk en snel bereikbaar zijn werken ze nauwkeurig en word er naar ieder detail meegekeken.

NEEV Watches

Jacco Centen

Founder

"Opnieuw een fijne samenwerking met Film Agency voor het realiseren van een aantal teaser filmpjes. Het gehele proces verliep soepel met een mooi resultaat!"

Opple Lighting Europe

Eline van Mil

Trade Marketeer

Commercials met de wow-factor

Hoe ziet dat eruit, de wow-factor? Ervaar onze expertise en bekijk ons portfolio. Hier ontdek je de verschillende commercials die wij voor allerlei klanten hebben geproduceerd.

Waarom aan de slag met Film Agency?

Wij zijn experts. En dat zie en ervaar je. Ons gepassioneerde team is perfect op elkaar ingespeeld en ontwikkelt daarom alleen maar impactvolle video’s. Met jouw high quality commercial verover jij de wereld. Stay on top of the game en imponeer je doelgroep. Ze kunnen niet langer om je heen en zijn geïnspireerd geraakt door jouw verhaal.

 • Ons gepassioneerde team is pas tevreden bij oplevering van een indrukwekkende productie.
 • Wij houden van een persoonlijke benadering waardoor je ook tijdelijk één van ons wordt. Bij een commercial laten maken is samenwerken is key!
 • Wij adviseren je ook graag over het succesvol commercieel inzetten van jouw commercial.
 • Doordat we samenwerken heb je gedurende het gehele traject een goed beeld van het eindresultaat. Je weet dus altijd wat je te wachten staat.
 • Onze expertise leidt je naar een impactvolle videoproductie. Wij zorgen ervoor dat je on top of the game bent en je doelgroep succesvol prikkelt.
 • Onze premium reclamefilms bevatten topkwaliteit beelden in combinatie met een krachtig verhaal.

Reclamefilm laten maken?
Gratis adviesgesprek

Iedere commercial is maatwerk. Wij werken daarom nauw met je samen, zodat jij jouw verhaal succesvol overbrengt met een topnotch commercial.

We strive to perfection and pure awesomeness. Daarom is een commercial laten maken door Film Agency de juiste stap! Samen gaan we een unieke samenwerking aan en combineren wij onze expertise met jouw input. Creativiteit, ideeën en ervaring brengen we samen in een productie met de wow-factor. Ben je geïnspireerd? Neem contact met ons op en let’s go!

Videoproductiebedrijf met garantie op de wow-factor

Bedankt, wij hebben je inzending ontvangen en nemen spoedig contact met je op.

Oops! Er ging iets fout tijdens het versturen van het formulier. Neem contact op.

Veelgestelde vragen over commercials laten maken

Bij Film Agency komen regelmatig dezelfde vragen voorbij over een commercial of reclamefilm laten maken. Bekijk de veelgestelde vragen hieronder en vind je vraag en antwoord.

Wat is een commercial?

Wat is het verschil tussen een TV commercial en een online commercial?

Wat kost een commercial laten maken?