Commercial laten maken

Wil je jouw doelgroep triggeren in slechts enkele seconden? Denk dan eens na over een commercial laten maken. Zo ontwikkelen wij bijvoorbeeld een reclamefilm voor je online campagne op o.a. YouTube of social media kanalen. We maken ook producties voor in de bioscoop of op televisie.

Hoge kwaliteit beelden inspireren kijkers, waardoor ze meer willen weten over jouw product of dienst. Als je een reclamefilm of commercial laat maken, kunnen wij op locatie filmen, maar ook deels of volledig animeren. Film Agency is not just an agency. Wij denken met je mee en zijn onderscheidend én effectief in het maken van impact. We zetten een krachtig verhaal neer en kiezen de juiste muziek.

Een impactvolle commercial

Een commercial laten maken bij Film Agency betekent dat je gegarandeerd een productie met impact realiseert. Je wordt tijdelijk opgenomen in ons team, waardoor we optimaal kunnen samenwerken. No worries, wij doen het werk en zetten jouw input om in een succesvolle commercial. Onze expertise maakt dat jij straks een videoproductie hebt waar de kijker niet omheen kan: of dat nu via televisie of een online campagne is. Are you ready for the next step?

Commercial laten maken: de voordelen

 • Een productie geschikt voor jouw doelen: van een reclamefilm voor jouw online campagne tot aan televisie.
 • Onze expertise garandeert je een commercial met de wow-factor.
 • Film Agency heeft een professioneel en perfect op elkaar ingespeeld team. Met de kwaliteit en passie zit het wel goed.
 • Film Agency werkt voor allerlei verschillende bedrijven. Zo werken wij ook voor A-merken als BMW, OPPLE en KNLTB.
 • The possibilities are endless. Nou ja, bijna dan. Onze reclamefilms zijn 100% op maat gemaakt. We denken graag met je mee over de juiste invulling.
 • Ons betrokken team neemt je graag (tijdelijk) op in het team. You’re one of us now.

Onze klanten

Wij zijn trots op onze klanten. Hun input, gecombineerd met onze ideeën en expertise hebben geleid tot geslaagde commercials in allerlei vormen en stijlen. Vind inspiratie en geef ons de uitdaging om ook voor jou een pakkende reclamefilm te maken!

"Het team van Film Agency is jong, fris en gaat voor kwaliteit!"

Martijn Lembeck

Freelance Cameraman / DoP & owner

"Je krijgt in een vroeg stadium al een goed beeld van het eindresultaat. Heel tevreden met het geleverde werk!"

Koen van de Sande

Electrical Engineer

"Fris, energiek en creatief, zo zou ik Film Agency en het resultaat omschrijven!"

Robert van Lierop

Mede-eigenaar

Commercials met de wow-factor

Hoe ziet dat eruit, de wow-factor? Ervaar onze expertise en bekijk ons portfolio. Hier ontdek je de verschillende commercials die wij voor allerlei klanten hebben geproduceerd.

Waarom aan de slag met Film Agency?

Wij zijn experts. En dat zie en ervaar je. Ons gepassioneerde team is perfect op elkaar ingespeeld en ontwikkelt daarom alleen maar impactvolle video’s. Met jouw high quality commercial verover jij de wereld. Stay on top of the game en imponeer je doelgroep. Ze kunnen niet langer om je heen en zijn geïnspireerd geraakt door jouw verhaal.

 • Ons gepassioneerde team is pas tevreden bij oplevering van een indrukwekkende productie.
 • Wij houden van een persoonlijke benadering waardoor je ook tijdelijk één van ons wordt. Bij een commercial laten maken is samenwerken is key!
 • Wij adviseren je ook graag over het succesvol commercieel inzetten van jouw commercial.
 • Doordat we samenwerken heb je gedurende het gehele traject een goed beeld van het eindresultaat. Je weet dus altijd wat je te wachten staat.
 • Onze expertise leidt je naar een impactvolle videoproductie. Wij zorgen ervoor dat je on top of the game bent en je doelgroep succesvol prikkelt.
 • Onze premium reclamefilms bevatten topkwaliteit beelden in combinatie met een krachtig verhaal.

Reclamefilm laten maken?
Gratis adviesgesprek

Iedere commercial is maatwerk. Wij werken daarom nauw met je samen, zodat jij jouw verhaal succesvol overbrengt met een topnotch commercial.

We strive to perfection and pure awesomeness. Daarom is een commercial laten maken door Film Agency de juiste stap! Samen gaan we een unieke samenwerking aan en combineren wij onze expertise met jouw input. Creativiteit, ideeën en ervaring brengen we samen in een productie met de wow-factor. Ben je geïnspireerd? Neem contact met ons op en let’s go!

Videoproductiebedrijf met garantie op de wow-factor

Komen we al in beeld? Onze video- en motion designers tillen video-ervaringen naar een hoger niveau. We kunnen gerust zeggen dat we voor onze klanten ten strijde trekken. Als volledig Nederlands bedrijf, met al meer dan tien jaar ervaring, richten wij ons op impact. Het is tijd voor de volgende stap. Het is tijd voor Film Agency.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Veelgestelde vragen over commercials laten maken

Bij Film Agency komen regelmatig dezelfde vragen voorbij over een commercial of reclamefilm laten maken. Bekijk de veelgestelde vragen hieronder en vind je vraag en antwoord.

Wat is een commercial?

Een commercial is een korte video of animatie, meestal met als doel om een product of dienst aan te prijzen. Daarnaast kan een reclamefilm ook worden ingezet om de naamsbekendheid van een merk te vergroten.

Film Agency maakt commercials voor diverse kanalen, zowel voor online als voor op televisie. Voor een succesvolle commercial is het belangrijk dat de opbouw goed is, zodat de kijker geboeid blijft, maar de kunst is ook om de ingrediënten muziek en voice-overs op het juiste moment en op de juiste manier in te zetten.

Wat is het verschil tussen een TV commercial en een online commercial?

TV commercials kennen we allemaal wel. Online commercials nemen de functie van TV commercials steeds meer over vanwege de populariteit van social media kanalen, zoals YouTube of Facebook. En logisch ook, aangezien je met een online reclamefilm veel gerichter kunt targeten op je doelgroep.

Een tweede groot verschil tussen een TV commercial en online commercial is dat de online kijker de video meestal na 5 seconden kan overslaan. Daarom is het belangrijk om een commercial voor online op een slimme manier op te bouwen en de kijker binnen 5 seconden te prikkelen.

Ten derde is een verschil tussen een televisie commercial en een online commercial dat laatstgenoemde op allerlei manieren ingezet kan worden. Denk aan een Instagram story, video op YouTube, op je website, als Facebook advertentie of in Marketplaces. Wat dat betreft betaalt het laten maken van een commercial zich dankzij het digitale tijdperk nog meer terug in gerichte zichtbaarheid.

Wat kost een commercial laten maken?

De kosten van een commercial kunnen heel erg uiteenlopen. Dit is onder andere afhankelijk van het aantal draaidagen, de lengte van de video, het aantal figuranten dat nodig is en de draailocatie. Uiteraard is de lengte van de video één van de meest bepalende factoren. Liever geen draaidagen of filmen op locatie? Dan is een fotorealistische animatiefilm (bv. 3 animatie) een ideaal alternatief.

Om een goed beeld te krijgen van de kosten voor jouw reclamefilm, kun je hieronder een prijslijst aanvragen. We gaan dan gratis en vrijblijvend met je in gesprek. Na het horen van je wensen en eventuele ideeën krijg je in dit gesprek binnen 10 minuten al een concrete kostenindicatie op maat.