Videoproductie

Animatiefilm laten maken: de perfecte combinatie

Ben jij op zoek naar een animatiefilm met high quality footage om jouw verhaal duidelijk te maken? Als je een animatievideo door Film Agency laat maken ben je verzekerd van best of both worlds. Wij combineren namelijk de kracht van een video met de duidelijkheid van animatie. Door deze combinatie maken we alles wat jouw bedrijf, product of dienst uniek maakt zo duidelijk mogelijk aan jouw doelgroep. Hiermee kunnen zij niet anders dan overtuigd raken van jouw kracht.

Bij een animatiefilm kijken we naar de sterke punten van je verhaal. Deze brengen we extra onder de aandacht dankzij topkwaliteit illustraties en een strakke manier van animeren. Doordat wij je meenemen gedurende het gehele proces krijg je altijd een exclusief kijkje in de keuken en weet je vooraf hoe het eindresultaat er uit komt te zien. Try to imagine what we can show you…

Verfrissende animatievideo’s

Wij combineren het beste van twee werelden: video en animatie. Daarnaast brengen wij ook ons vakmanschap samen met jouw inhoudelijke input. Film Agency ziet iedere videoproductie als een echte samenwerking. Jij helpt ons met de inhoud, terwijl wij jouw input omzetten in een stevig verhaal met topkwaliteit beelden. Het resultaat: een animatiefilm waar je kijker niet omheen kan.

De voordelen van een animatiefilm

 • Wij zien de productie als een samenwerking. Persoonlijke aandacht en service zijn hierin dan ook erg belangrijk.
 • Jonge en gedreven mensen met met een passie voor kwalitatieve video’s.
 • 100% maatwerk waardoor jouw animatievideo écht jouw video is.
 • Wij werken onze plannen zorgvuldig uit. Hierdoor heb jij een goed beeld van het eindresultaat.
 • Wij adviseren je graag over de commerciële inzet van jouw animatiefilm. Gebruik ‘m op social media, in presentaties of op je website. De mogelijkheden zijn vrijwel oneindig!
 • Film Agency werkt onder andere voor A-merken, waaronder: KNLTB, BMW en OPPLE.

"Film Agency heeft voor ons een bedrijfsvideo gemaakt en het resultaat mag er zijn. Professioneel bedrijf wat ik zeker kan aanbevelen."

Communicatie

Dennis Verbakel

"Wij zijn positief verrast door de persoonlijke benadering en professionele werkwijze van het voltallige team."

Manager Acquisition

Adriaan van Straten

"Het team van Film Agency is jong, fris en gaat voor kwaliteit!"

Freelance Cameraman / DoP & owner

Martijn Lembeck

Waarom Film Agency?

Wij zijn de experts in ons vakgebied. Door daarnaast ook nog de kennis van video met die van animatie te combineren, krijg je een krachtige animatiefilm. Ons doel is om klanten een video productie te overhandigen waar zij trots op zijn. Hiermee willen ze de wereld veroveren. Dankzij ons gedreven en betrokken team ben jij gegarandeerd van een impactvolle productie. Striving to perfection and pure awesomeness.

Wat kun je van ons verwachten:

 • Een ijzersterke combinatie van video en animatie. Hiermee beleeft de kijker jouw verhaal en komt je boodschap nóg beter over.
 • Wij denken in alle aspecten met je mee. Hierdoor kunnen we ieder detail goed met je afstemmen waardoor je een goed beeld van het eindresultaat hebt.
 • Wij zijn experts en dat zie je. We denken met je mee, maar geven ook eerlijk advies over jouw ideeën. Je weet dus wat je aan ons hebt.
 • Film Agency creëert ijzersterke videobeelden en combineert deze met verfijnde animaties.
 • Wij geven ook advies over de commerciële inzet van jouw video productie. Je staat er dus niet alleen voor.
 • Onze jonge en gedreven professionals zijn pas blij met een impactvol eindresultaat en een blije klant. Onze productie is dus altijd een samenwerking.

Animatiefilm laten maken?
Vraag naar de mogelijkheden

Ben jij benieuwd wat de combinatie van echte videobeelden en animatie voor jouw verhaal kan doen? Wij laten je graag kennis maken met de kracht van Film Agency.

Wij combineren jouw input met onze creativiteit en expertise. Zo ontstaat er in no time een opvallende en krachtige animatievideo waar jouw doelgroep niet omheen kan. Laat je inspireren!

Let's talk

Vragen over een animatiefilm laten maken of wil je een prijsindicatie aanvragen?

Mail naar info@film-agency.nl, bel 040 - 240 51 51 of vul het contactformulier in.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.