Animatiefilm laten maken

Ben jij op zoek naar een animatiefilm met high quality footage om jouw verhaal duidelijk te maken? Als je een animatievideo door Film Agency laat maken ben je verzekerd van best of both worlds. Wij combineren namelijk de kracht van een video met de duidelijkheid van animatie. Door deze combinatie maken we alles wat jouw bedrijf, product of dienst uniek maakt zo duidelijk mogelijk aan jouw doelgroep. Hiermee kunnen zij niet anders dan overtuigd raken van jouw kracht.

Bij een animatiefilm kijken we naar de sterke punten van je verhaal. Deze brengen we extra onder de aandacht dankzij topkwaliteit illustraties en een strakke manier van animeren. Doordat wij je meenemen gedurende het gehele proces krijg je altijd een exclusief kijkje in de keuken en weet je vooraf hoe het eindresultaat eruit komt te zien. Try to imagine what we can show you…

Verfrissende animatievideo’s

Wij combineren het beste van twee werelden: video en animatie. Daarnaast brengen wij ook ons vakmanschap samen met jouw inhoudelijke input. Film Agency ziet iedere videoproductie als een echte samenwerking. Jij helpt ons met de inhoud, terwijl wij jouw input omzetten in een stevig verhaal met topkwaliteit beelden. Het resultaat: een animatiefilm waar je kijker niet omheen kan.

De voordelen van een animatiefilm

 • Wij zien de productie als een samenwerking. Persoonlijke aandacht en service zijn hierin dan ook erg belangrijk.
 • Jonge en gedreven mensen met een passie voor kwalitatieve video’s.
 • 100% maatwerk waardoor jouw animatiefilm écht jouw video is.
 • Wij werken onze plannen zorgvuldig uit. Hierdoor heb jij een goed beeld van het eindresultaat.
 • Wij adviseren je graag over de commerciële inzet van jouw animatiefilm. Gebruik ‘m op social media, in presentaties of op je website. De mogelijkheden zijn vrijwel oneindig!
 • Film Agency werkt onder andere voor A-merken, waaronder: KNLTB, BMW en OPPLE.

Onze klanten

Wij zijn erg trots op onze klanten. Samen hebben we hun kennis en onze expertise kunnen samensmelten tot krachtige animatiefilms in verschillende vormen en stijlen. Neem een kijkje in ons portfolio en daag ons uit om ook voor jou een pakkende animatiefilm te maken.

"Zoek vooral niet verder dit is het bedrijf die jou verder kan helpen met behalen van de doelen die je wilt behalen! Communicatie en eindresultaat is super."

Rense Huijbers

Business owner

"Wij zijn positief verrast door de persoonlijke benadering en professionele werkwijze van het voltallige team."

Adriaan van Straten

Manager Acquisition

"Film Agency heeft ons ondersteund bij het creëren van een video van ons woningconcept. Ze hebben ons voorzien van professioneel advies!"

Annette Jeuken

Marketing & Communicatie

Animatiefilms in ons portfolio

Wij zijn trots op onze klanten en de animatiefilms die we maken. Ontdek hoe inspirerend een goede samenwerking kan leiden met een greep uit ons portfolio.

Waarom een animatiefilm door Film Agency?

Wij zijn de experts in ons vakgebied. Door daarnaast ook nog de kennis van video met die van animatie te combineren, krijg je een krachtige animatiefilm. Ons doel is om klanten een videoproductie te overhandigen waar zij trots op zijn. Hiermee willen ze de wereld veroveren. Dankzij ons gedreven en betrokken team ben jij gegarandeerd van een impactvolle productie. Striving to perfection and pure awesomeness.

 • Een ijzersterke combinatie van video en animatie met hoge kwaliteit beelden en illustraties.
 • Wij denken op alle vlakken met je mee. Hierdoor kunnen we ieder detail goed met je afstemmen, waardoor je een goed beeld van het eindresultaat hebt.
 • Wij zijn experts en dat zie je. We denken met je mee, maar geven ook eerlijk advies over jouw ideeën. Je weet dus wat je aan ons hebt.
 • Film Agency creëert ijzersterke videobeelden en combineert deze met verfijnde animaties.
 • Wij geven ook advies over de commerciële inzet van jouw videoproductie. Je staat er dus niet alleen voor.
 • Onze jonge en gedreven professionals zijn pas blij met een impactvol eindresultaat en een blije klant. De productie van jouw animatiefilm is dus altijd een samenwerking.

Animatiefilm laten maken?
Vraag naar de mogelijkheden

Ben jij benieuwd wat de combinatie van echte videobeelden en animatie voor jouw verhaal kan doen? Wij laten je graag kennis maken met de kracht van Film Agency.

Wij combineren jouw input met onze creativiteit en expertise. Zo ontstaat er in no time een opvallende en krachtige animatievideo waar jouw doelgroep niet omheen kan. Laat je inspireren!

Videoproductiebedrijf met garantie op de wow-factor

Komen we al in beeld? Onze video- en motion designers tillen video-ervaringen naar een hoger niveau. We kunnen gerust zeggen dat we voor onze klanten ten strijde trekken. Als volledig Nederlands bedrijf, met al meer dan tien jaar ervaring, richten wij ons op impact. Het is tijd voor de volgende stap. Het is tijd voor Film Agency.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Veelgestelde vragen over animatiefilms

Film Agency krijgt regelmatig vragen over het maken van animatiefilms. Bekijk de veelgestelde vragen hieronder en ontdek wat het antwoord op jouw vraag is.

Wat kost een animatiefilm laten maken?

Bij Film Agency kunnen we niet één prijs benoemen voor een animatievideo. De kosten voor een animatiefilm laten maken zijn namelijk afhankelijk van bijvoorbeeld de animatiestijl, de voice-over en de lengte van de film.

We begrijpen dat je toch graag duidelijkheid wil hebben over wat een animatiefilm kost. Daarom bieden we je de mogelijkheid om dit telefonisch te bespreken. We geven je al snel concrete richtlijnen qua prijzen, afhankelijk van je doelen en wensen.

Wat is de ideale lengte van een animatievideo?

Het is niet echt goed mogelijk om een ideale lengte voor een animatievideo te benoemen. Dit is grotendeels afhankelijk van het doel van je video, het onderwerp en (de voorkennis van) je doelgroep.

Wanneer mensen ons om advies vragen, nemen we als algemeen uitgangspunt een gemiddelde lengte van 90 seconden. We vinden het vooral belangrijk om te kijken wat het verhaal is en hoe we dat naar een video vertalen. Doordat jij de inhoud bepaalt en wij onze expertise inbrengen komen we samen tot de perfecte animatievideo die de aandacht trekt en houdt, los van de duur.

Wanneer kan ik mijn animatiefilm verwachten?

Als gemiddelde doorlooptijd voor een animatiefilm moet je rekening houden met 4 tot 8 weken, vanaf het moment dat je akkoord geeft. We zoeken je tijdens het proces actief op en zorgen dus voor voldoende contactmomenten voor afstemming en input.

Je krijgt in elke fase de kans om feedback te geven, waardoor we er zeker van zijn dat jij aan het einde 100% tevreden bent met het resultaat en een animatiefilm in handen hebt die je met trots aan de wereld laat zien. Neem vrijblijvend contact op als je meer informatie wilt over onze werkwijze.