Wij vertellen u graag over de mogelijkheden!

Met slechts een kort gesprek bieden wij u direct een eerste advies en een ruwe indicatie van de mogelijkheden. Wilt u dieper ingaan op uw specifieke wensen? Laten we samen een case bespreking plannen.

Verfrissende animatievideo’s

Wij combineren het beste van twee werelden: video en animatie. Daarnaast brengen wij ook ons vakmanschap samen met jouw inhoudelijke input. Film Agency ziet iedere videoproductie als een echte samenwerking. Jij helpt ons met de inhoud, terwijl wij jouw input omzetten in een stevig verhaal met topkwaliteit beelden. Het resultaat: een animatiefilm waar je kijker niet omheen kan.

De voordelen van een animatiefilm

 • Wij zien de productie als een samenwerking. Persoonlijke aandacht en service zijn hierin dan ook erg belangrijk.
 • Jonge en gedreven mensen met een passie voor kwalitatieve video’s.
 • 100% maatwerk waardoor jouw animatiefilm écht jouw video is.
 • Wij werken onze plannen zorgvuldig uit. Hierdoor heb jij een goed beeld van het eindresultaat.
 • Wij adviseren je graag over de commerciële inzet van jouw animatiefilm. Gebruik ‘m op social media, in presentaties of op je website. De mogelijkheden zijn vrijwel oneindig!
 • Film Agency werkt onder andere voor A-merken, waaronder: KNLTB, BMW en OPPLE.

Onze klanten

Wij zijn erg trots op onze klanten. Samen hebben we hun kennis en onze expertise kunnen samensmelten tot krachtige animatiefilms in verschillende vormen en stijlen. Neem een kijkje in ons portfolio en daag ons uit om ook voor jou een pakkende animatiefilm te maken.

"Film Agency is een club van enthousiaste mensen die een professioneel stukje vakwerk maken."

Inkoppers

Björn Vijfvinkel

Eigenaar

Film Agency denkt altijd met je mee en gaan voor niets minder dan het resultaat waar jij naar op zoek bent.

Diversity by Laura

Laura Loomans

Presentatrice

Ons technisch en moeilijk produkt werd heel goed vertaald naar een maar zeer duidelijk productfilm,, die alle belangrijke aspecten goed liet uitkomen.

Ecoonex

Harrie Neefs

CEO

Animatiefilms in ons portfolio

Wij zijn trots op onze klanten en de animatiefilms die we maken. Ontdek hoe inspirerend een goede samenwerking kan leiden met een greep uit ons portfolio.

Waarom een animatiefilm door Film Agency?

Wij zijn de experts in ons vakgebied. Door daarnaast ook nog de kennis van video met die van animatie te combineren, krijg je een krachtige animatiefilm. Ons doel is om klanten een videoproductie te overhandigen waar zij trots op zijn. Hiermee willen ze de wereld veroveren. Dankzij ons gedreven en betrokken team ben jij gegarandeerd van een impactvolle productie. Striving to perfection and pure awesomeness.

Wat kun je van ons verwachten:

 • Een ijzersterke combinatie van video en animatie met hoge kwaliteit beelden en illustraties.
 • Wij denken op alle vlakken met je mee. Hierdoor kunnen we ieder detail goed met je afstemmen, waardoor je een goed beeld van het eindresultaat hebt.
 • Wij zijn experts en dat zie je. We denken met je mee, maar geven ook eerlijk advies over jouw ideeën. Je weet dus wat je aan ons hebt.
 • Film Agency creëert ijzersterke videobeelden en combineert deze met verfijnde animaties.
 • Wij geven ook advies over de commerciële inzet van jouw videoproductie. Je staat er dus niet alleen voor.
 • Onze jonge en gedreven professionals zijn pas blij met een impactvol eindresultaat en een blije klant. De productie van jouw animatiefilm is dus altijd een samenwerking.

Animatiefilm laten maken?
Vraag naar de mogelijkheden

Ben jij benieuwd wat de combinatie van echte videobeelden en animatie voor jouw verhaal kan doen? Wij laten je graag kennis maken met de kracht van Film Agency.

Wij combineren jouw input met onze creativiteit en expertise. Zo ontstaat er in no time een opvallende en krachtige animatievideo waar jouw doelgroep niet omheen kan. Laat je inspireren!

Videoproductiebedrijf met garantie op de wow-factor

Bedankt, wij hebben je inzending ontvangen en nemen spoedig contact met je op.

Oops! Er ging iets fout tijdens het versturen van het formulier. Neem contact op.

Veelgestelde vragen over animatiefilms

Film Agency krijgt regelmatig vragen over het maken van animatiefilms. Bekijk de veelgestelde vragen hieronder en ontdek wat het antwoord op jouw vraag is.

Wat kost een animatiefilm laten maken?

Wat is de ideale lengte van een animatievideo?

Wanneer kan ik mijn animatiefilm verwachten?