Bedrijfsfilm laten maken

Een bedrijfsfilm met premium videobeelden om jouw verhaal duidelijk te maken en indruk te maken bij je doelgroep? Wij combineren alles wat jouw bedrijf uniek maakt in onze videoproducties. Film Agency zorgt voor een premium video die raakt en prikkelt! Taking video to the next level.

Try to imagine everything a video can show you! Bij een bedrijfsfilm is het de kunst om de mensen en het verhaal achter je organisatie te tonen. Maar geen zorgen. Wij nemen jou van A tot Z mee, van brainstorm tot eindproduct in het proces van jouw eigen bedrijfsfilm. Je wordt tijdelijk één van ons.

Bedrijfsvideo’s met de wow-factor

Jij bent de specialist als het gaat om jouw dienst of product, wij zijn de experts op het gebied van bedrijfsfilms maken. Vanuit beide kanten werken we samen aan een eindproduct met indrukwekkende videobeelden, een goed verhaal en een video die de kijker prikkelt en niet meer loslaat. We strive not only to perfection but pure awesomeness, which is great for you… and your business.

De voordelen van een bedrijfsvideo

 • Een 100% op maat gemaakte video met eindeloze mogelijkheden.
 • Wij werken eerst het plan tot in detail uit, zodat jij een goed beeld hebt van het eindresultaat.
 • Film Agency werkt onder andere voor A-merken, waaronder: KNLTB, Opple, BMW.
 • Je kunt de bedrijfsvideo op diverse kanalen inzetten en (her)gebruiken, zoals op social media, YouTube en je website. Wij geven je advies over hoe je de video effectief inzet.
 • Een jong en gedreven team met een passie voor video.
 • Persoonlijke aandacht en hoog serviceniveau. Wij staan altijd voor je klaar.

Onze klanten

Wij zijn trots op onze klanten. Hun input gecombineerd met onze ideeën en expertise hebben geleid tot een succesvolle bedrijfsvideo’s in allerlei vormen en stijlen. Raak geïnspireerd en daag ons uit om ook voor jou een energieke bedrijfsfilm te maken!

"Dik tevreden met de video’s die we tot nu toe samen gerealiseerd hebben. Mooi resultaat waar we trots op zijn!"

Sophie Schapendonk

Communicatie & Studio Coordinator

"De video's sluiten altijd goed aan op de huisstijl van de klant. Ziet er erg professioneel uit, en de samenwerking verloopt iedere keer weer soepeltjes."

Tom Stouthart

Eigenaar / Webdeveloper

"Film Agency heeft voor ons een bedrijfsvideo gemaakt en het resultaat mag er zijn. Professioneel bedrijf wat ik zeker kan aanbevelen."

Dennis Verbakel

Communicatie

Afgeronde bedrijfsfilms

Voorbeelden zien? Hieronder vind je ons portfolio met bedrijfsvideo’s die wij voor verschillende type klanten hebben ontwikkeld.

Waarom een bedrijfsfilm laten maken door Film Agency?

Wij zijn volledig gespecialiseerd in het maken van premium video’s. Ons doel is om klanten blij en trots te maken met de bedrijfsfilm. Dankzij onze expertise bieden wij de toegevoegde waarde naast de inhoudelijke input van jullie kant. Aan ons de taak om topkwaliteit te leveren voor jouw premium video.

 • Wij zijn sterk in het meedenken. Tijdens de brainstorm en het opstellen van het storyboard versterken we elkaar én werken we alles concreet uit voor een goed beeld van het eindresultaat.
 • Wij geven je ook advies over hoe je de bedrijfsvideo commercieel in kunt zetten.
 • Topkwaliteit videobeelden voor de premium uitstraling.
 • Wij denken mee, geven eerlijk advies en laten onze expertise spreken. Ons doel is daarbij gelijk: een bedrijfsvideo maken die triggert.
 • Persoonlijke benadering en altijd bereikbaar: wij zien de videoproductie als een samenwerking.
 • Jonge en gedreven professionals, die pas blij zijn met een eindproduct met de wow-factor.

Bedrijfsvideo laten maken? Vraag naar de mogelijkheden

Wil je je verhaal vertellen, inclusief toffe beelden die indruk maken op je doelgroep? Dan is een bedrijfsfilm laten maken inderdaad de oplossing.

Film Agency combineert creativiteit, ideeën en expertise in een effectieve bedrijfsfilm voor jou. Ben je geprikkeld? Prikkel ons dan met jouw idee en we laten je meteen zien wat wij in huis hebben!

A video can show your entire branding, your vision, your passion. The possibilities are endless. Wanna see it yourself? Contact us now!

Videoproductiebedrijf met garantie op de wow-factor

Komen we al in beeld? Onze video- en motion designers tillen video-ervaringen naar een hoger niveau. We kunnen gerust zeggen dat we voor onze klanten ten strijde trekken. Als volledig Nederlands bedrijf, met al meer dan tien jaar ervaring, richten wij ons op impact. Het is tijd voor de volgende stap. Het is tijd voor Film Agency.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Veelgestelde vragen over bedrijfsfilms

Film Agency krijgt regelmatig vragen over bedrijfsfilms laten maken. Bekijk de veelgestelde vragen hieronder en vind jouw vraag met het antwoord.

Wat is een bedrijfsfilm?

Een bedrijfsfilm is een video of animatie waarin we jouw bedrijf presenteren of waarmee je een nieuw product introduceert. Maar er zijn meer zakelijke doelen waarbij een video een passend middel is. Zo kan een bedrijfsfilm ook een videoverslag zijn van een zakelijk event of kan een bedrijfsvideo onderdeel zijn van een (wervings)campagne. Qua uitvoering heb je de keuze tussen videobeelden of illustraties die omgezet worden tot een animatie.

Hoe lang moet een bedrijfsfilm zijn?

De lengte van je video is vooral afhankelijk van welk verhaal je wilt vertellen en over welk onderwerp het gaat, bijvoorbeeld: je bedrijf, een product, je medewerkers / bedrijfscultuur, of een evenement. Als richtlijn kun je een duur van ongeveer 2 minuten aanhouden. Wij verwerken technieken in de video qua opbouw en overgangen, die ervoor dat zorgen dat de kijker geprikkeld wordt om de bedrijfsvideo zo ver mogelijk af te kijken.

Waarom een bedrijfsfilm laten maken?

Een bedrijfsfilm laten maken heeft veel voordelen. Zo is het in een video vaak makkelijker om de kracht van jouw bedrijf te tonen en kun je dit bovendien heel persoonlijk overbrengen. Daarin maakt video versus een afbeelding of tekst natuurlijk hét verschil.

Daarnaast blijkt uit onderzoek dat bewegende beelden makkelijker blijven hangen dan tekst. Je verovert met een bedrijfsvideo dus sneller een plekje in het geheugen van je doelgroep. Tot slot is een voordeel dat video zeer geschikt is als middel voor online adverteren (in Google of social media).