Videoproductie

Bedrijfsfilm laten maken

Een bedrijfsfilm met premium videobeelden om jouw verhaal duidelijk te maken en indruk te maken bij je doelgroep? Wij combineren alles wat jouw bedrijf uniek maakt in onze videoproducties. Film Agency zorgt voor een premium video die de emotie raakt en prikkelt! Taking video to the next level.

Try to imagine everything a video can show you! Bij een bedrijfsfilm is het de kunst om de mensen en het verhaal achter je organisatie te tonen. Maar geen zorgen. Wij nemen jou van A tot Z mee, van brainstorm tot eindproduct in het proces van jouw eigen bedrijfsfilm. Je wordt tijdelijk één van ons.

Bedrijfsvideo’s met de wow-factor

Jij bent de specialist als het gaat om jouw dienst of product, wij zijn de experts op het gebied van bedrijfsfilms maken. Vanuit beide kanten werken we samen aan een eindproduct met indrukwekkende videobeelden, een goed verhaal en een video die de kijker prikkelt en niet meer loslaat.

We strive not only to perfection but pure awesomeness, which is great for you… and your business. 

De voordelen van een bedrijfsvideo

 • Een 100% op maat gemaakte video met eindeloze mogelijkheden.
 • Wij werken eerst het plan tot in detail uit, zodat jij een goed beeld hebt van het eindresultaat.
 • Film Agency werkt onder andere voor A-merken, waaronder: KNLTB, Opple, BMW.
 • Je kunt de bedrijfsvideo op diverse kanalen inzetten en (her)gebruiken, zoals op social media, YouTube en je website. Wij geven je advies over hoe je de video effectief inzet.
 • Een jong en gedreven team met een passie voor video.
 • Persoonlijke aandacht en hoog serviceniveau. Wij staan altijd voor je klaar.

Our clients

Wij zijn trots op onze klanten. Hun input gecombineerd met onze ideeën en expertise hebben geleid tot een succesvolle video’s in allerlei vormen en stijlen. Raak geïnspireerd en daag ons uit!

"Schakelen snel en houden zich consequent aan hun afspraken. Nu de opdracht af is kan ik ook positief oordelen over de after service."

Founder

Gianni Amato

Boston Bay

"Wij zijn positief verrast door de persoonlijke benadering en professionele werkwijze van het voltallige team."

Manager Acquisition

Adriaan van Straten

Giesbers ontwikkelen en bouwen

"Opnieuw een fijne samenwerking met Film Agency voor het realiseren van een aantal teaser filmpjes. Het gehele proces verliep soepel met een mooi resultaat!"

Trade Marketeer

Eline van Mil

Opple Lighting Europe

Selected works

Voorbeelden zien? Hieronder vind je ons portfolio met bedrijfsvideo’s die wij voor verschillende type klanten hebben ontwikkeld.

Corporate video

KRN

Bekijk case

Video campagne

Claassen, Moolenbeek & Partners

Bekijk case

3D animatie

Mendoza Containers

Bekijk case

Corporate

Multifix Group

Bekijk case

Waarom Film Agency?

Wij zijn volledig gespecialiseerd in het maken van premium video’s. Ons doel is om klanten blij en trots te maken met de bedrijfsfilm. Dankzij onze expertise bieden wij de toegevoegde waarde naast de inhoudelijke input van jullie kant. Aan ons de taak om topkwaliteit te leveren voor jouw premium video.

Dit is wat je van ons kunt verwachten:

 • Wij zijn sterk in het meedenken. Tijdens de brainstorm en het opstellen van het storyboard versterken we elkaar én werken we alles concreet uit voor een goed beeld van het eindresultaat.
 • Wij geven je ook advies over hoe je de bedrijfsvideo commercieel in kunt zetten.
 • Topkwaliteit videobeelden voor de premium uitstraling.
 • Wij denken mee, geven eerlijk advies en laten onze expertise spreken. Ons doel is daarbij gelijk: een bedrijfsvideo maken die triggert.
 • Persoonlijke benadering en altijd bereikbaar: wij zien de videoproductie als een samenwerking.
 • Jonge en gedreven professionals, die pas blij zijn met een eindproduct met de wow-factor.

Bedrijfsvideo laten maken? Vraag naar de mogelijkheden

Wil je je verhaal vertellen, inclusief toffe beelden die indruk maken op je doelgroep? Dan is een bedrijfsfilm laten maken inderdaad de oplossing.

Film Agency combineert creativiteit, ideeën en expertise in een effectieve bedrijfsfilm voor jou. Ben je geprikkeld? Prikkel ons dan met jouw idee en we laten je meteen zien wat wij in huis hebben!

A video can show your entire branding, your vision, your passion. The possibilities are endless. Wanna see it yourself? Contact us now!

Let's talk

Vragen over een bedrijfsfilm laten maken of wil je een prijsindicatie aanvragen?

Mail naar info@film-agency.nl, bel 040 - 240 51 51 of vul het contactformulier in.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.