Wij vertellen u graag over de mogelijkheden!

Met slechts een kort gesprek bieden wij u direct een eerste advies en een ruwe indicatie van de mogelijkheden. Wilt u dieper ingaan op uw specifieke wensen? Laten we samen een case bespreking plannen.

Bedrijfsvideo’s met de wow-factor

Jij bent de specialist als het gaat om jouw dienst of product, wij zijn de experts op het gebied van bedrijfsfilms maken. Vanuit beide kanten werken we samen aan een eindproduct met indrukwekkende videobeelden, een goed verhaal en een video die de kijker prikkelt en niet meer loslaat. We strive not only to perfection but pure awesomeness, which is great for you… and your business.

De voordelen van een bedrijfsvideo

 • Een 100% op maat gemaakte video met eindeloze mogelijkheden.
 • Wij werken eerst het plan tot in detail uit, zodat jij een goed beeld hebt van het eindresultaat.
 • Film Agency werkt onder andere voor A-merken, waaronder: KNLTB, Opple, BMW.
 • Je kunt de bedrijfsvideo op diverse kanalen inzetten en (her)gebruiken, zoals op social media, YouTube en je website. Wij geven je advies over hoe je de video effectief inzet.
 • Een jong en gedreven team met een passie voor video.
 • Persoonlijke aandacht en hoog serviceniveau. Wij staan altijd voor je klaar.

Onze klanten

Wij zijn trots op onze klanten. Hun input gecombineerd met onze ideeën en expertise hebben geleid tot een succesvolle bedrijfsvideo’s in allerlei vormen en stijlen. Raak geïnspireerd en daag ons uit om ook voor jou een energieke bedrijfsfilm te maken!

"Geweldige samenwerking met de Film-Agency! Altijd meedenkend en bereid om meer te doen. Zeer hoge kwaliteit animatie filmpjes en creative design werk afgeleverd. Zeker een aanrader voor elk bedrijf dat opzoek is naar een echte toevoeging aan hun marketing campagne."

Skrendi Global

Daniel Piket

Founder

Van begin tot eind; een hele prettige samenwerking! Film Agency luistert naar je wensen en waar nodig adviseren ze je.

Multifix

Manuela Smolders

Marketeer

"Film Agency heeft samen met Digital Agency JaxX een geweldige video en top animatie gemaakt!"

Specstaculr

Eric Smulders

COO / CFO

Afgeronde bedrijfsfilms

Voorbeelden zien? Hieronder vind je ons portfolio met bedrijfsvideo’s die wij voor verschillende type klanten hebben ontwikkeld.

Waarom een bedrijfsfilm laten maken door Film Agency?

Wij zijn volledig gespecialiseerd in het maken van premium video’s. Ons doel is om klanten blij en trots te maken met de bedrijfsfilm. Dankzij onze expertise bieden wij de toegevoegde waarde naast de inhoudelijke input van jullie kant. Aan ons de taak om topkwaliteit te leveren voor jouw premium video.

 • Wij zijn sterk in het meedenken. Tijdens de brainstorm en het opstellen van het storyboard versterken we elkaar én werken we alles concreet uit voor een goed beeld van het eindresultaat.
 • Wij geven je ook advies over hoe je de bedrijfsvideo commercieel in kunt zetten.
 • Topkwaliteit videobeelden voor de premium uitstraling.
 • Wij denken mee, geven eerlijk advies en laten onze expertise spreken. Ons doel is daarbij gelijk: een bedrijfsvideo maken die triggert.
 • Persoonlijke benadering en altijd bereikbaar: wij zien de videoproductie als een samenwerking.
 • Jonge en gedreven professionals, die pas blij zijn met een eindproduct met de wow-factor.

Bedrijfsvideo laten maken? Vraag naar de mogelijkheden

Wil je je verhaal vertellen, inclusief toffe beelden die indruk maken op je doelgroep? Dan is een bedrijfsfilm laten maken inderdaad de oplossing.

Film Agency combineert creativiteit, ideeën en expertise in een effectieve bedrijfsfilm voor jou. Ben je geprikkeld? Prikkel ons dan met jouw idee en we laten je meteen zien wat wij in huis hebben!

A video can show your entire branding, your vision, your passion. The possibilities are endless. Wanna see it yourself? Contact us now!

Videoproductiebedrijf met garantie op de wow-factor

Bedankt, wij hebben je inzending ontvangen en nemen spoedig contact met je op.

Oops! Er ging iets fout tijdens het versturen van het formulier. Neem contact op.

Veelgestelde vragen over bedrijfsfilms

Film Agency krijgt regelmatig vragen over bedrijfsfilms laten maken. Bekijk de veelgestelde vragen hieronder en vind jouw vraag met het antwoord.

Wat is een bedrijfsfilm?

Hoe lang moet een bedrijfsfilm zijn?

Waarom een bedrijfsfilm laten maken?