We're not just an agency.
We're Film Agency.

Of je nu een bedrijfsvideo, commercial of productfilm wilt, het is en blijft een vak apart. Wij zijn verhalenvertellers en zetten met onze premium video content keer op keer een stevig verhaal neer. Hiermee raken wij jouw doelgroep en blijft jouw boodschap bij. Film Agency maakt impact waarmee je jouw doelgroep informeert, inspireert en enthousiasmeert.

Our culture

We take immersive experiences to the next level.

En dat is te zien. Ons gepassioneerde team is pas tevreden bij de oplevering van een high quality video productie. Samen met onze klanten strijden wij voor impact. Onze kennis en ervaring laat zien dat wij het vakmanschap beheersen. We zijn niet bang voor een uitdaging en verrassen onze klanten graag.

Our services

Onze premium producties maken impact. Wij geloven namelijk dat je de kijker in slechts enkele seconden kunt pakken met jouw verhaal. Want verhalen inspireren en communiceren. Wij begrijpen dit vak en mochten in het verleden al voor vele mooie merken werken.

Our approach

New Standards
Ons team is gepassioneerd over alles wat met video producties te maken heeft. We zijn pas tevreden met een impactvol eindresultaat. Daarom streven wij iedere dag naar pure awesomeness

Breaking boundries
Een videoproductie saai? Écht niet! Werken met Film Agency is een geheel nieuwe ervaring. We zeggen het niet voor niets: We take immersive experiences to the next level. Ervaar het zelf maar eens.

Define the impossible
Bijna alles is mogelijk met video. Daarom zijn onze producties maatwerk zodat wij de klant keer op keer kunnen verrassen. We strijden voor succes en maken de klant tijdelijk onderdeel van ons team. Go team!

Telling a story the right way
Wij gaan aan de slag met de verhalen van onze klanten. Hoe ingewikkeld ook: dankzij onze expertise maken wij van ieder verhaal een succes. Want iedere productie verdient het om gezien te worden!

Meet the team

Wie zijn die gepassioneerde directors, videomakers, animators en andere creatives? Because we are not just an agency. Ontmoet het team en leer ons kennen!

Thibault

Founder & Commercieel directeur

Nathalie

Co-founder

Mitch

Regisseur & video editor

Dick

3d artist & motion designer

Niels

Motion designer

Janneke

Project management & Communicatie adviseur

Sem

Intern

Anette

Intern

Onze klanten

Wij zijn trots op onze klanten. Hun input gecombineerd met onze ideeën en expertise hebben geleid tot een succesvolle video’s in allerlei vormen en stijlen. Raak geïnspireerd en daag ons uit!