We're not just an agency.
We're Film Agency.

Of je nu een bedrijfsvideo, commercial of productfilm wilt, het is en blijft een vak apart. Wij zijn verhalenvertellers en zetten met onze premium video content keer op keer een stevig verhaal neer. Hiermee raken wij jouw doelgroep en blijft jouw boodschap bij. Film Agency maakt impact waarmee je jouw doelgroep informeert, inspireert en enthousiasmeert.

Onze diensten

Onze premium producties maken impact. Wij geloven namelijk dat je de kijker in slechts enkele seconden kunt pakken met jouw verhaal. Want verhalen inspireren en communiceren. Wij begrijpen dit vak en mochten in het verleden al voor vele mooie merken werken.

Videoproductie

Bedrijfsfilm

Productvideo

Promotiefilm

Commercials

Animatiefilm

Meet the team

Wie zijn die gepassioneerde directors, videomakers, animators en andere creatives? Because we are not just an agency. Ontmoet het team en leer ons kennen!

Videoproductiebedrijf met garantie op de wow-factor

We take immersive experiences to the next level. En dat is te zien. Ons gepassioneerde team is pas tevreden bij de oplevering van een high quality video productie. Samen met onze klanten strijden wij voor impact. Onze kennis en ervaring laat zien dat wij het vakmanschap beheersen. We zijn niet bang voor een uitdaging en verrassen onze klanten graag.

Onze aanpak

Impactvol eindresult

Ons team is gepassioneerd over alles wat met videoproducties te maken heeft. We zijn pas tevreden met een impactvol eindresultaat. Daarom streven wij iedere dag naar pure awesomeness.

Indrukwekkende videoproducties

‍Een videoproductie saai? Écht niet! Werken met Film Agency is een geheel nieuwe ervaring. We zeggen het niet voor niets: we take immersive experiences to the next level. Ervaar het zelf maar eens.

Verwacht het onmogelijke

Bijna alles is mogelijk met video. Daarom zijn onze producties maatwerk, zodat wij de klant keer op keer kunnen verrassen. We strijden voor succes en maken de klant tijdelijk onderdeel van ons team. Go team!

Jouw verhaal goed vertellen

Wij gaan aan de slag met de verhalen van onze klanten. Hoe ingewikkeld ook: dankzij onze expertise maken wij van ieder verhaal een succes. Want iedere productie verdient het om gezien te worden!

Onze klanten

Wij zijn trots op onze klanten. Hun input gecombineerd met onze ideeën en expertise hebben geleid tot een succesvolle video’s in allerlei vormen en stijlen. Raak geïnspireerd en daag ons uit!

"Geweldige samenwerking met de Film-Agency! Altijd meedenkend en bereid om meer te doen. Zeer hoge kwaliteit animatie filmpjes en creative design werk afgeleverd. Zeker een aanrader voor elk bedrijf dat opzoek is naar een echte toevoeging aan hun marketing campagne."

Skrendi Global

Daniel Piket

Founder

Vakkundige mensen die zich snel in kunnen leven in de materie van de opdrachtgever en deze zich ook dusdanig eigen weten te maken dat ze dit perfect kunnen vertalen naar een video waarin voor iedereen duidelijk wordt wat ons bedrijf precies doet.

Kunststof Recycling Nederland

Johan Zandee

Accountmanager / Sales

Altijd een erg fijne samenwerking met Film Agency! Leuke opname dagen gehad voor onze video reeks. Ze zijn professioneel en denken altijd graag mee in nieuwe ideeën!

Opple Lighting Europe

Rachelle Broeren

Digital Marketing

Videoproductiebedrijf met garantie op de wow-factor

Komen we al in beeld? Onze video- en motion designers tillen video-ervaringen naar een hoger niveau. We kunnen gerust zeggen dat we voor onze klanten ten strijde trekken. Als volledig Nederlands bedrijf, met al meer dan tien jaar ervaring, richten wij ons op impact. Het is tijd voor de volgende stap. Het is tijd voor Film Agency.

Bedankt, wij hebben je inzending ontvangen en nemen spoedig contact met je op.

Oops! Er ging iets fout tijdens het versturen van het formulier. Neem contact op.