Videoproductie laten maken

Een videoproductie laten maken vereist veel kennis en kunde: wij beheersen de kunst van video! Film Agency maakt premium video’s waarin jouw verhaal, jouw doelgroep en de boodschap perfect samenkomen. Because a video is not just a flashy way of presenting yourself. 

Soorten videoproducties

Bij Film Agency kennen we de wereld van video alsof we deze zelf hebben vormgegeven. We zijn in staat om alles wat jij bedenkt om te zetten in een awesome video. Try to imagine everything a video can show you!

Soorten videoproducties die we voor je maken:

 • Bedrijfsfilm: giet je kernwaarden en imago om naar een prikkelende bedrijfsfilm.

 • Commercial: overtuigende beelden en visuals om de kijker met jouw dienst of product te verleiden.

 • Promotiefilm: maak jezelf, je bedrijf of dienst top of mind bij je doelgroep.

 • Productvideo: schiet direct met scherp dankzij onze expertise in productvideo’s.

 • Animatiefilm: combineer animatie en video voor die extra onderscheidende videoproductie.

Reviews

Het resultaat? Werkelijk verbluffend! Een aanrader als je op zoek gaat naar een professioneel resultaat met het wow-effect.

Loes Verhoeven

AG Textiles

De communicatie was perfect. Kwamen altijd met ideeën en oplossingen voor onze uitdagingen.

Furkan Gocurucu

KingWrapz

De samenwerking met Film Agency was perfect. Een serieuze club professionals die maar voor één doel gaan: een briljant resultaat. Een zeer fijne partij.

Renout Polder

High Level Leadership

Premium video’s met kwalitatieve beelden

Videoproducties zijn onze specialiteit. Wij maken premium video’s, waarmee we je verhaal vertellen aan de hand van vette videobeelden. Dankzij onze ervaring en expertise maken wij video’s die verwonderen, prikkelen en aanspreken.

Join us in the process, from start to the finish, including the awesome end result!

Our clients

Wij zijn trots op onze klanten. Hun input gecombineerd met onze ideeën en expertise hebben geleid tot succesvolle video’s in allerlei vormen en stijlen. Raak geïnspireerd en daag ons uit!

Waarom een videoproductie van Film Agency

Wij creëren premium video’s. De professionals van ons videoproductiebedrijf zijn pas tevreden bij het maken van impactvolle producties met de wow-factor. Premium producties waarin we jouw verhaal vertellen, waarin we jouw branding laten uitstralen in perfectie, je visie visualiseren en je passie. Samen met jou maken wij pure awesomeness!

 • Harde werkers, die alleen tevreden zijn met een eindresultaat met de wow-factor.

 • Meedenken is één van onze krachten. Tijdens het opstellen van het storyboard en de brainstorm, werken we alles concreet uit, zodat ook voor jou het eindresultaat vooraf al helder is.

 • Altijd bereikbaar en een persoonlijke benadering: een videoproductie laten maken bij Film Agency betreft in onze ogen een samenwerking, want daarmee bereik je maximaal resultaat.

 • Hoge kwaliteit videobeelden met een premium uitstraling.

 • Wij helpen je ook om je video effectief commercieel in te zetten.

 • Wij geven altijd eerlijk advies.

Onze aanpak

Impactvol eindresult
Ons team is gepassioneerd over alles wat met videoproducties te maken heeft. We zijn pas tevreden met een impactvol eindresultaat. Daarom streven wij iedere dag naar pure awesomeness

Indrukwekkende videoproducties
Een videoproductie saai? Écht niet! Werken met Film Agency is een geheel nieuwe ervaring. We zeggen het niet voor niets: we take immersive experiences to the next level. Ervaar het zelf maar eens.

Verwacht het onmogelijke
Bijna alles is mogelijk met video. Daarom zijn onze producties maatwerk, zodat wij de klant keer op keer kunnen verrassen. We strijden voor succes en maken de klant tijdelijk onderdeel van ons team. Go team!

Jouw verhaal goed vertellen

Wij gaan aan de slag met de verhalen van onze klanten. Hoe ingewikkeld ook: dankzij onze expertise maken wij van ieder verhaal een succes. Want iedere productie verdient het om gezien te worden!

Videoproductie laten maken?
De mogelijkheden zijn eindeloos

Wil je een video laten maken en zijn we nog steeds in beeld? Daag ons uit met je verhaal of concept en wij bewijzen onze kracht. Wij garanderen om jouw case om te vormen tot premium beeldmateriaal en indruk te maken op jouw doelgroep. Maak zelf kennis met onze video expertise!

Contact

Vragen of wil je een prijsindicatie voor een videoproductie laten maken?
Mail naar info@film-agency.nl, bel 040 - 240 51 51 of vul het contactformulier in. 

Bedankt, wij hebben je aanvraag ontvangen.

Er is een fout opgetreden. Stuur ons een mail.

Veelgestelde vragen over videoproducties laten maken

Film Agency krijgt regelmatig vragen over het maken van videoproducties. Bekijk de veelgestelde vragen hieronder en ontdek wat het antwoord op jouw vraag is!

Wat is de ideale lengte van een video?

Het is lastig om te spreken van de ideale lengte voor een video, dus het antwoord is: dit ligt eraan. Dit is namelijk afhankelijk van het doel van de video en het verhaal dat je wilt vertellen. Voor een productvideo kan 30 seconden genoeg zijn, terwijl we ook bedrijfsfilms maken die 2 minuten duren.

We adviseren je graag over de lengte van je video, wanneer we weten wat jij met je video wilt bereiken. Jullie bewaken de inhoud en wij verpakken deze in een verpletterende video. Wij zorgen ervoor dat de video zo is opgebouwd dat de kijker tot het einde is geboeid en overgaat op actie.

Wat kost een videoproductie laten maken?

De kosten van een videoproductie zijn afhankelijk van diverse factoren. Zo zijn er verschillen in prijs tussen een video en een animatiefilm laten maken, maar ook de lengte van je video, de grootte van de crew, aantal locaties, aantal draaidagen en de stijl van de video voor verschillen in prijs.

Om een indicatie te geven van de prijs kun je het beste contact met ons opnemen. We nemen dan telefonisch jouw wensen en doelen door en binnen 10 minuten geven we je dan direct al richtlijnen. Dit is helemaal vrijblijvend. Zo heb je een concreet beeld van de kosten van je eventuele videoproductie.

Waarom een videoproductie laten maken?

Ze zeggen wel eens dat een foto meer zegt dan 1000 woorden, maar wat dacht je van video? Volgens onderzoek staat een minuut aan video zelfs gelijk aan 1,8 miljoen woorden. Met een video kun je dus nog veel krachtiger en effectiever een boodschap overbrengen dan met enkel beeld of tekst.

Je kunt een videoproductie laten maken voor diverse doeleinden. Zo is video heel geschikt om je bedrijf te presenteren, complexe zaken eenvoudig uit te leggen of een product te introduceren. Ook biedt een video als voordeel dat je deze voor diverse doelen kunt inzetten: tijdens een event, op je website en voor online adverteren. Need some proof of our work?