- Pure awesomeness

Videoproductie laten maken

Een videoproductie laten maken vereist veel kennis en kunde: wij beheersen de kunst van video! Film Agency maakt premium video’s waarin jouw verhaal, jouw doelgroep en de boodschap perfect samenkomen. Because a video is not just a flashy way of presenting yourself. 

Taking video to the next level

Try to imagine everything a video can show you…

- Bedrijfsfilm: boei en bind jouw doelgroep met een ‘kijkje in de keuken’ bij jouw organisatie.

- Commercial: overtuigende beelden om de kijker met jouw dienst of product te prikkelen.

- Promotiefilm: maak jezelf, je bedrijf of dienst top of mind bij je doelgroep.

- Productvideo: schiet direct met scherp dankzij onze expertise in productvideo’s.

- Animatiefilm: combineer animatie en video voor die extra onderscheidende videoproductie.

Reviews

Het resultaat? Werkelijk verbluffend! Een aanrader als je op zoek gaat naar een professioneel resultaat met het wow-effect.

Loes Verhoeven

AG Textiles

De communicatie was perfect. Kwamen altijd met ideeën en oplossingen voor onze uitdagingen.

Furkan Gocurucu

KingWrapz

De samenwerking met Film Agency was perfect. Een serieuze club professionals die maar voor één doel gaan: een briljant resultaat. Een zeer fijne partij.

Renout Polder

High Level Leadership

Premium video’s met kwalitatieve beelden

Videoproducties zijn onze specialiteit. Wij maken premium video’s, waarmee we je verhaal vertellen aan de hand van vette videobeelden. Dankzij onze ervaring en expertise maken wij video’s die verwonderen, prikkelen en aanspreken. Join us in the process, from start to the finish, including the awesome end result!

Our clients

Wij zijn trots op onze klanten. Hun input gecombineerd met onze ideeën en expertise hebben geleid tot een succesvolle video’s in allerlei vormen en stijlen. Raak geïnspireerd en daag ons uit!

Waarom Film Agency?

Wij creëren premium video’s. De professionals van ons videoproductiebedrijf zijn pas tevreden bij het maken van impactvolle producties met de wow-factor. Premium producties waarin we jouw verhaal vertellen, waarin we jouw branding laten uitstralen in perfectie, je visie visualiseren en je passie. Samen met jou maken wij pure awesomeness!

  • Harde werkers, die alleen tevreden zijn met een eindresultaat met de wow-factor.

  • Meedenken is één van onze krachten. Tijdens het opstellen van het storyboard en de brainstorm, werken we alles concreet uit, zodat ook voor jou het eindresultaat vooraf al helder is.

  • Altijd bereikbaar en een persoonlijke benadering: een videoproductie laten maken bij Film Agency betreft in onze ogen een samenwerking, want daarmee bereik je maximaal resultaat.

  • Hoge kwaliteit videobeelden met een premium uitstraling.

  • Wij helpen je ook om je video effectief commercieel in te zetten.

  • Wij geven altijd eerlijk advies.

Our approach

New Standards

Ons team is gepassioneerd over alles wat met video producties te maken heeft. We zijn pas tevreden met een impactvol eindresultaat. Daarom streven wij iedere dag naar pure awesomeness

Breaking boundries

Een videoproductie saai? Écht niet! Werken met Film Agency is een geheel nieuwe ervaring. We zeggen het niet voor niets: We take immersive experiences to the next level. Ervaar het zelf maar eens.

Define the impossible

Bijna alles is mogelijk met video. Daarom zijn onze producties maatwerk zodat wij de klant keer op keer kunnen verrassen. We strijden voor succes en maken de klant tijdelijk onderdeel van ons team. Go team!

Telling a story the right way

Wij gaan aan de slag met de verhalen van onze klanten. Hoe ingewikkeld ook: dankzij onze expertise maken wij van ieder verhaal een succes. Want iedere productie verdient het om gezien te worden!

Videoproductie laten maken?
The possibilities are endless

Wil je een video laten maken en zijn we nog steeds in beeld? Daag ons uit met je verhaal of concept en wij bewijzen onze kracht. Wij garanderen dat wij jouw verhaal om kunnen zetten in premium beeldmateriaal en indruk gaan maken op jouw doelgroep. Experiencing our video skills yourself? Contact Film Agency now!

Contact

Vragen of wil je een prijsindicatie voor een videoproductie laten maken? Mail naar info@film-agency.nl, bel 040 - 240 51 51 of vul het contactformulier in. 

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.