Videoproductie laten maken

Een videoproductie laten maken vereist veel kennis en kunde: wij beheersen de kunst van video! Film Agency maakt premium video’s waarin jouw verhaal, jouw doelgroep en de boodschap perfect samenkomen. Because a video is not just a flashy way of presenting yourself.

Soorten videoproducties

Bij Film Agency kennen we de wereld van video alsof we deze zelf hebben vormgegeven. We zijn in staat om alles wat jij bedenkt om te zetten in een awesome video.

Soorten videoproducties die we voor je maken:

 • Bedrijfsfilm: giet je kernwaarden en imago om naar een prikkelende bedrijfsfilm.

 • Commercial: overtuigende beelden en visuals om de kijker met jouw dienst of product te verleiden.

 • Promotiefilm: maak jezelf, je bedrijf of dienst top of mind bij je doelgroep.

 • Productvideo: schiet direct met scherp dankzij onze expertise in productvideo’s.

 • Animatiefilm: combineer animatie en video voor die extra onderscheidende videoproductie.

Voorbeelden van onze videoproducties

Reviews

"We waren op zoek naar een partij die video's kon produceren met een combinatie van hoogwaardige video en animatie. Vaak is het of-of, maar omdat Film Agency gelieerd is aan Animation Agency, konden we alles hier laten doen. Perfect voor ons."

NXTGEN Hightech

Marijn Berg

Communications Manager

"Film Agency heeft voor ons een bedrijfsvideo gemaakt en het resultaat mag er zijn. Professioneel bedrijf wat ik zeker kan aanbevelen."

Optimaal Leadgeneratie

Dennis Verbakel

Communicatie

"Film Agency is een club van enthousiaste mensen die een professioneel stukje vakwerk maken."

Inkoppers

Björn Vijfvinkel

Eigenaar

Premium video’s met kwalitatieve beelden

Videoproducties zijn onze specialiteit. Wij maken premium video’s, waarmee we je verhaal vertellen aan de hand van vette videobeelden. Dankzij onze ervaring en expertise maken wij video’s die verwonderen, prikkelen en aanspreken.

Onze klanten

Wij zijn trots op onze klanten. Hun input gecombineerd met onze ideeën en expertise hebben geleid tot succesvolle video’s in allerlei vormen en stijlen. Raak geïnspireerd en daag ons uit!

Waarom een videoproductie van Film Agency

Wij creëren premium video’s. De professionals van ons videoproductiebedrijf zijn pas tevreden bij het maken van impactvolle producties met de wow-factor. Premium producties waarin we jouw verhaal vertellen, waarin we jouw branding laten uitstralen in perfectie, je visie visualiseren en je passie. Samen met jou maken wij pure awesomeness!

 • Harde werkers, die alleen tevreden zijn met een eindresultaat met de wow-factor.
 • Meedenken is één van onze krachten. Tijdens het opstellen van het storyboard en de brainstorm, werken we alles concreet uit, zodat ook voor jou het eindresultaat vooraf al helder is.
 • Altijd bereikbaar en een persoonlijke benadering: een videoproductie laten maken bij Film Agency betreft in onze ogen een samenwerking, want daarmee bereik je maximaal resultaat.
 • Hoge kwaliteit videobeelden met een premium uitstraling.
 • Wij helpen je ook om je video effectief commercieel in te zetten.
 • Wij geven altijd eerlijk advies.

Videoproductie laten maken?
De mogelijkheden zijn eindeloos

Wil je een video laten maken en zijn we nog steeds in beeld? Daag ons uit met je verhaal of concept en wij bewijzen onze kracht. Wij garanderen om jouw case om te vormen tot premium beeldmateriaal en indruk te maken op jouw doelgroep. Maak zelf kennis met onze video expertise!

Videoproductie laten maken?
De mogelijkheden zijn eindeloos

Wil je een video laten maken en zijn we nog steeds in beeld? Daag ons uit met je verhaal of concept en wij bewijzen onze kracht. Wij garanderen om jouw case om te vormen tot premium beeldmateriaal en indruk te maken op jouw doelgroep. Maak zelf kennis met onze video expertise!

Contact

Vragen of wil je een prijsindicatie voor een videoproductie laten maken? Mail naar info@film-agency.nl, bel 040 - 240 51 51 of vul het contactformulier in.

Bedankt, wij hebben je inzending ontvangen en nemen spoedig contact met je op.

Oops! Er ging iets fout tijdens het versturen van het formulier. Neem contact op.

Veelgestelde vragen over videoproducties laten maken

Film Agency krijgt regelmatig vragen over het maken van videoproducties. Bekijk de veelgestelde vragen hieronder en ontdek wat het antwoord op jouw vraag is!

Wat is de ideale lengte van een video?

Wat kost een videoproductie laten maken?

Waarom een videoproductie laten maken?