Wij vertellen u graag over de mogelijkheden!

Met slechts een kort gesprek bieden wij u direct een eerste advies en een ruwe indicatie van de mogelijkheden. Wilt u dieper ingaan op uw specifieke wensen? Laten we samen een case bespreking plannen.

Een succesvolle promotievideo maken

Een promotiefilm laten maken bij Film Agency houdt in dat je tijdelijk onderdeel wordt van ons team. Wij geloven dat samenwerken een essentiële factor voor een succesvol eindproduct. Jij bent de expert van jouw eigen verhaal en daarmee een waardevolle bron van informatie voor ons.

Dankzij onze expertise werken we samen aan een promotiefilm met indrukwekkende beelden en een sterk verhaal. Samen prikkelen wij de kijker, waardoor deze niet langer om je heen kan.

De voordelen van een promotiefilm

 • Eindeloze mogelijkheden in een 100% op maat gemaakte videoproductie.
 • Wij zijn experts in ons vakgebied en nemen je van A tot Z mee in de ontwikkeling van jouw promotiefilm.
 • Film Agency werkt aan promotievideo’s voor diverse soorten bedrijven, waaronder de A-merken: Vogel's, Rabobank, Opple, BMW, TransIP.
 • Je kunt voor verschillende doeleinden een promotiefilm laten maken. Je kunt ‘m delen op social media en je website. Daarnaast kunnen wij footage hergebruiken en je advies geven over een succesvolle inzet.
 • Een perfect op elkaar ingespeeld team met een passie voor videoproductie.
 • You’re one of us. Wij staan voor je klaar met 100% persoonlijke aandacht.

Onze klanten

Wij zijn trots op onze klanten. Hun input gecombineerd met onze ideeën en expertise hebben geleid tot een succesvolle bedrijfsvideo’s in allerlei vormen en stijlen. Laat je inspireren en daag ons gerust uit om ook voor jou een awesome productfilm te maken!

De samenwerking met Film Agency was perfect. Een serieuze club professionals die maar voor één doel gaan: een briljant resultaat. Een zeer fijne partij.

The Leadership Community

Renout Polder

Owner

"Je krijgt in een vroeg stadium al een goed beeld van het eindresultaat. Heel tevreden met het geleverde werk!"

Gritech

Koen van de Sande

Electrical Engineer

"Het team van Film Agency is jong, fris en gaat voor kwaliteit!"

MLcam productions

Martijn Lembeck

Freelance Cameraman / DoP & owner

Ons werk aan promotiefilms

Wil je onze expertise ervaren? Bekijk ons portfolio hieronder en ontdek de verschillende promotievideo’s die wij voor verschillende klanten hebben ontwikkeld.

Waarom een promotiefilm maken door Film Agency?

Wij zetten ons iedere dag in voor het maken van premium video content. Wij streven ernaar onze klanten blij te maken met hun high quality video’s om met trots de wereld te veroveren. Dankzij de combinatie van onze kennis en ervaring en jouw input leveren wij topkwaliteit voor jouw video.

 • Wij zijn jong en gedreven en zijn pas blij met een indrukwekkend eindresultaat.
 • Je bent één van ons, want we houden van een persoonlijke benadering. We werken niet voor niets samen!
 • Laat onze expertise je leiden naar een impactvolle videoproductie. Ons doel is het ontwikkelen van een promotiefilm waarmee jij top of mind bent én blijft bij jouw doelgroep.
 • Pakkende beelden van topkwaliteit in combinatie met een sterk verhaal voor de juiste uitstraling.
 • Tips & tricks over het succesvol commercieel inzetten van jouw promotievideo.
 • We zijn zowel denkers als doeners. We doen alles samen: van brainstorm tot het opstellen van het storyboard. Tijdens het proces van een promotiefilm maken versterken we elkaar in iedere fase, waardoor je constant een goed beeld hebt van het eindresultaat.

Promotiefilm laten maken? Ontdek de opties

Ben jij al on top of your game? Wil jij jouw verhaal succesvol overbrengen aan jouw doelgroep met topkwaliteit beelden? Dan is een promotievideo laten maken door Film Agency de juiste oplossing!

Film Agency streeft naar perfectie dankzij onze unieke samenwerking met jou, waarbij we onze kennis met jouw input combineren. Hier komen creativiteit, ideeën en expertise samen in een impactvolle promotiefilm. Hebben wij je aandacht? Neem gerust contact op, dan gaan we samen brainstormen!

Videoproductiebedrijf met garantie op de wow-factor

Bedankt, wij hebben je inzending ontvangen en nemen spoedig contact met je op.

Oops! Er ging iets fout tijdens het versturen van het formulier. Neem contact op.

Veelgestelde vragen over promotiefilms

Film Agency hoort regelmatig dezelfde vragen over promotiefilms laten maken. Bekijk de veelgestelde vragen hieronder en vind jouw vraag en het antwoord.

Wat is een promotiefilm?

Hoe lang moet een promotiefilm zijn?

Waarom een promotiefilm laten maken?

Wat zijn de kosten voor een promotiefilmpje laten maken?