Promotiefilm laten maken: impress your audience

‍Wil je ook top of mind zijn bij je doelgroep? Wij zorgen voor een impressive promotiefilm, waarbij de USP’s van jouw bedrijf, product of dienst op een pakkende manier naar voren komen. Film Agency vertelt jouw verhaal dankzij premium video content.

Dankzij de hoge kwaliteit, strakke montage en een krachtige verhaallijn zorgen wij voor een succesvolle videoproductie. Het is een vak apart om jouw bedrijf op een heldere en overtuigende manier neer te zetten met een video. Maar geen zorgen. Als je een promotiefilm laat maken bij Film Agency is jouw videoproductie in goede handen: dankzij onze ervaring en verscheidenheid aan klanten leveren wij een hoogwaardige promotievideo af. We strive for perfection. The best of the best.

Een succesvolle promotievideo maken

Een promotiefilm laten maken bij Film Agency houdt in dat je tijdelijk onderdeel wordt van ons team. Wij geloven dat samenwerken een essentiële factor voor een succesvol eindproduct. Jij bent de expert van jouw eigen verhaal en daarmee een waardevolle bron van informatie voor ons.

Dankzij onze expertise werken we samen aan een promotiefilm met indrukwekkende beelden en een sterk verhaal. Samen prikkelen wij de kijker, waardoor deze niet langer om je heen kan.

De voordelen van een promotiefilm

 • Eindeloze mogelijkheden in een 100% op maat gemaakte videoproductie.
 • Wij zijn experts in ons vakgebied en nemen je van A tot Z mee in de ontwikkeling van jouw promotiefilm.
 • Film Agency werkt aan promotievideo’s voor diverse soorten bedrijven, waaronder de A-merken: Vogel's, Rabobank, Opple, BMW, TransIP.
 • Je kunt voor verschillende doeleinden een promotiefilm laten maken. Je kunt ‘m delen op social media en je website. Daarnaast kunnen wij footage hergebruiken en je advies geven over een succesvolle inzet.
 • Een perfect op elkaar ingespeeld team met een passie voor videoproductie.
 • You’re one of us. Wij staan voor je klaar met 100% persoonlijke aandacht.

Onze klanten

Wij zijn trots op onze klanten. Hun input gecombineerd met onze ideeën en expertise hebben geleid tot een succesvolle bedrijfsvideo’s in allerlei vormen en stijlen. Laat je inspireren en daag ons gerust uit om ook voor jou een awesome productfilm te maken!

Film Agency heeft de opdracht serieus goed aangepakt, professioneel materiaal en mensen! Resultaat is enorm goed geworden, fijne samenwerking en je mag ook je feedback geven op alle vlakken.

Embora

Ted Jansen

"Fris, energiek en creatief, zo zou ik Film Agency en het resultaat omschrijven!"

Prima Werk en Mens

Robert van Lierop

Het resultaat? Werkelijk verbluffend! Een aanrader als je op zoek gaat naar een professioneel resultaat met het wow-effect.

AG Textiles

Loes Verhoeven

Ons werk aan promotiefilms

Wil je onze expertise ervaren? Bekijk ons portfolio hieronder en ontdek de verschillende promotievideo’s die wij voor verschillende klanten hebben ontwikkeld.

View all our work

Waarom een promotiefilm maken door Film Agency?

Wij zetten ons iedere dag in voor het maken van premium video content. Wij streven ernaar onze klanten blij te maken met hun high quality video’s om met trots de wereld te veroveren. Dankzij de combinatie van onze kennis en ervaring en jouw input leveren wij topkwaliteit voor jouw video.

Wat kun je precies verwachten:

 • Wij zijn jong en gedreven en zijn pas blij met een indrukwekkend eindresultaat.
 • Je bent één van ons, want we houden van een persoonlijke benadering. We werken niet voor niets samen!
 • Laat onze expertise je leiden naar een impactvolle videoproductie. Ons doel is het ontwikkelen van een promotiefilm waarmee jij top of mind bent én blijft bij jouw doelgroep.
 • Pakkende beelden van topkwaliteit in combinatie met een sterk verhaal voor de juiste uitstraling.
 • Tips & tricks over het succesvol commercieel inzetten van jouw promotievideo.
 • We zijn zowel denkers als doeners. We doen alles samen: van brainstorm tot het opstellen van het storyboard. Tijdens het proces van een promotiefilm maken versterken we elkaar in iedere fase, waardoor je constant een goed beeld hebt van het eindresultaat.

Promotiefilm laten maken? Ontdek de opties

Ben jij al on top of your game? Wil jij jouw verhaal succesvol overbrengen aan jouw doelgroep met topkwaliteit beelden? Dan is een promotievideo laten maken door Film Agency de juiste oplossing!

Film Agency streeft naar perfectie dankzij onze unieke samenwerking met jou, waarbij we onze kennis met jouw input combineren. Hier komen creativiteit, ideeën en expertise samen in een impactvolle promotiefilm. Hebben wij je aandacht? Neem gerust contact op, dan gaan we samen brainstormen!

Let's talk

Vragen over een promotiefilm laten maken of wil je een prijsindicatie aanvragen?

Mail naar info@film-agency.nl, bel 040 - 240 51 51 of vul het contactformulier in.

Bedankt, wij hebben je aanvraag ontvangen.

Er is een fout opgetreden. Stuur ons een mail.

Veelgestelde vragen over promotiefilms

Film Agency hoort regelmatig dezelfde vragen over promotiefilms laten maken. Bekijk de veelgestelde vragen hieronder en vind jouw vraag en het antwoord.

Wat is een promotiefilm?

In een promotiefilm kun je een (nieuw) product of dienst onder de aandacht brengen bij je doelgroep. Als je bij Film Agency een promotiefilm laat maken, krijg je vaak een video tussen de 15 seconden en 2 minuten. Dit is afhankelijk van wat je wilt promoten en op welke manier je de video gaat inzetten.

Wanneer een video over jouw bedrijf gaat, wordt er vaak gesproken van een bedrijfsfilm. Het productieproces van een promotiefilm en bedrijfsfilm is vaak gelijk aan elkaar. Het doel van de video bepaalt uiteindelijk of je een bedrijfsfilm of promotiefilm moet laten maken.

Wat zijn de kosten voor een promotiefilmpje laten maken?

De kosten voor het maken van een promotiefilm zijn van diverse factoren afhankelijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lengte van de video en het aantal draaidagen. Verder spelen keuzes die te maken hebben met de invulling van de promotievideo een rol, zoals het aantal figuranten en de shootlocaties.

In een gratis adviesgesprek geven we je een gerichte prijsindicatie. Dan sparren we eerst samen over de invulling van je promotiefilm. Laat het weten via onderstaande button en we spreken elkaar snel. Je krijgt dan binnen 10 minuten een indicatie van de kosten voor een promotiefilm laten maken.

Waarom een promotiefilm laten maken?

Een promotiefilm laten maken met video of animatie biedt diverse voordelen. Een video bevat sowieso al veel meer informatie dan bijvoorbeeld afbeeldingen of een tekst. Daarnaast maak je met bewegende beelden een betere indruk en wordt dit type content beter onthouden.

Een ander voordeel van een promotiefilm is dat je deze op diverse manieren kunt inzetten. Sowieso op je website, maar je kunt met een dergelijke video ook heel gericht tonen aan je doelgroep via diverse online kanalen, zoals YouTube, Facebook, Instagram en TikTok.

Hoe lang moet een promotiefilm zijn?

De duur van een promotiefilmpje is afhankelijk van het soort product of dienst dat je wilt promoten en de complexiteit ervan. Een technisch onderwerp, zoals software, is bijvoorbeeld veel complexer dan een product dat heel concreet is, zoals een bosje bloemen.

We adviseren je wel om een promotiefilm maximaal ongeveer 2 minuten te laten duren. Reden hiervoor is dat dit ongeveer de tijd dat kijkers hun aandacht goed kunnen vasthouden. Ook overspoel je ze dan niet met te veel informatie.