Videoproductie

Promotiefilm laten maken: impress your audience

Wil je ook top of mind zijn bij je doelgroep? Wij zorgen voor een impressive promotiefilm waarbij we de USP’s van jouw bedrijf, product of dienst op een pakkende manier naar voren laten komen. Film Agency vertelt jouw verhaal dankzij premium video content. 

Dankzij de hoge kwaliteit, strakke montage en een krachtige verhaallijn zorgen wij voor een succesvolle videoproductie. Het is een vak apart om jouw bedrijf op een heldere en overtuigende manier te communiceren middels een video. Maar, geen zorgen. Als je een promotiefilm laat maken bij Film Agency is jouw videoproductie in goede handen: dankzij onze ervaring en verscheidenheid aan klanten leveren wij een hoogwaardige videoproductie af. We strive for perfection. The best of the best.

Een succesvolle promotievideo maken

Een promotiefilm laten maken bij Film Agency houdt in dat je tijdelijk onderdeel wordt van ons team. Alleen door samen te werken kom je tot een succesvol eindproduct. Jij bent de expert van jouw eigen verhaal en daarmee een waardevolle bron van informatie voor ons. Dankzij onze expertise werken we samen aan een promotiefilm met indrukwekkende beelden en een sterk verhaal. Samen prikkelen wij de kijker waardoor deze niet langer om je heen kan. 


De voordelen van een promotiefilm

 • Eindeloze mogelijkheden in een 100% op maat gemaakte videoproductie.
 • Wij zijn experts in ons vakgebied waardoor wij je van A tot Z meenemen in de ontwikkeling van jouw promotiefilm.
 • Film Agency werkt aan promotievideo’s voor diverse soorten bedrijven, waaronder de A-merken: KNLTB, Opple, BMW.
 • Je kunt voor verschillende doeleinden een promotiefilm laten maken. Je kunt ‘m delen op social media en bijvoorbeeld je website. Daarnaast kunnen wij footage hergebruiken en je advies geven over een succesvolle inzet.
 • Een perfect op elkaar ingespeeld team met een passie voor videoproductie.
 • You’re one of us. Wij staan voor je klaar met 100% persoonlijke aandacht.

Our clients

Wij zijn trots op onze klanten. Hun input gecombineerd met onze ideeën en expertise hebben geleid tot een succesvolle video’s in allerlei vormen en stijlen. Raak geïnspireerd en daag ons uit!

"Film Agency is a team of experienced young professionals! They worked with my team on an awareness video translated in 8 languages."

Online Marketing Specialist

Sofia Marakis

Opple Lighting Europe

"Zoek vooral niet verder dit is het bedrijf die jou verder kan helpen met behalen van de doelen die je wilt behalen! Communicatie en eindresultaat is super."

Business owner

Rense Huijbers

Mendoza Containers

"Film Agency is een club van enthousiaste mensen die een professioneel stukje vakwerk maken."

Eigenaar

Björn Vijfvinkel

Inkoppers

Selected works

Ons werk aan promotiefilms

Wil je onze expertise ervaren? Bekijk ons portfolio hieronder en ontdek de verschillende promotievideo’s die wij voor verschillende klanten hebben ontwikkeld.

3D Animatie

JP Cars

Bekijk case

Wervingscampagne

Stakelogic

Bekijk case

Promotiefilm

Stakelogic Live

Bekijk case

Corporate video

KRN

Bekijk case

Waarom aan de slag met Film Agency?

Wij zetten ons iedere dag in voor het maken van premium video content. Wij streven er naar onze klanten blij te maken met hun high quality video’s waarmee ze trots de wereld kunnen veroveren. De combinatie van onze kennis en ervaring en jouw input leveren wij topkwaliteit voor jouw gewenste video.

Wat kun je precies verwachten:

 • Wij zijn jong en gedreven en zijn pas blij met een indrukwekkend eindresultaat.
 • Je bent één van ons waardoor we houden van een persoonlijke benadering. We werken niet voor niets samen!
 • Laat onze expertise je leiden naar een impactvolle videoproductie. Ons doel is het ontwikkelen van een promotiefilm waarmee jij top of mind bent én blijft bij jouw doelgroep.
 • Pakkende beelden van topkwaliteit in combinatie met een sterk verhaal voor de juiste uitstraling.
 • Tips & tricks over het succesvol commercieel inzetten van jouw promotievideo.
 • We zijn zowel denkers als doeners. We doen alles samen: van brainstorm tot het opstellen van het storyboard. Tijdens het proces van een promotiefilm maken versterken we elkaar in iedere fase, waardoor je constant een goed beeld hebt van het eindresultaat.

Promotiefilm laten maken? Vraag naar de mogelijkheden

Ben jij al on top of your game? Wil jij jouw verhaal succesvol overbrengen aan jouw doelgroep dankzij topkwaliteit beelden? Dan is een promotievideo laten maken door Film Agency de enige juiste oplossing!

Film Agency streeft naar perfectie dankzij onze unieke samenwerking met jou. Onze ervaring combineert onze kennis met jouw input. Hier komen creativiteit, ideeën en expertise samen in een impactvolle promotiefilm. Hebben wij je aandacht? Neem contact met ons op en laten we samen gaan brainstormen!

Let's talk

Vragen over een promotiefilm laten maken of wil je een prijsindicatie aanvragen?

Mail naar info@film-agency.nl, bel 040 - 240 51 51 of vul het contactformulier in.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.