Onze werkwijze

Bij Film Agency staat kwaliteit hoog in het vaandel. Van het uitwerken van een creatief concept tot het schetsen van een storyboard en van het kiezen van een voiceover tot het renderen van de video: we denken zorgvuldig na over iedere stap zodat wij het beste resultaat produceren.

01. Strategische sessie

Het traject begint met een strategische sessie. Ze gaan samen met de klant aan tafel zitten om de vraag achter de vraag te vinden. Aan de hand van de sessie bepalen ze onder andere wat het doel van de video is, welke boodschap er over gebracht moet worden aan de doelgroep en via welke kanalen de animaties verspreid zullen worden.

02. Creatief concept

In de volgende fase vertalen we alle ideeën uit de strategische sessie naar een creatief concept. Dit concept bevat een aantal uitgewerkte mogelijkheden en de eerste stijlbepaling. Zo worden er verschillende scenario’s uitgewerkt waar je uit kan kiezen.

Wij maken videoproducties die een hoge slagingskans hebben:

  • Altijd aansluitend bij het huidige of gewenste DNA van de klant.

  • Volledig afgestemd op de juiste doelgroep en manier van verspreiding.

  • Wij houden van concept optimalisatie en halen zo veel mogelijk uit jouw productiebudget. Altijd longterm, jij succes, wij succes.

  • Een uniek videomarketing product afstemd op jouw doelen.

  • Full house, van storyboard artist tot 2d & 3d motion designers. Ons team zorgt voor een uniek concept waarmee jij jouw doelen gaat behalen.

Videoproductiebedrijf met garantie op de wow-factor

Komen we al in beeld? Onze video- en motion designers tillen video-ervaringen naar een hoger niveau. We kunnen gerust zeggen dat we voor onze klanten ten strijde trekken. Als volledig Nederlands bedrijf, met al meer dan tien jaar ervaring, richten wij ons op impact. Het is tijd voor de volgende stap. Het is tijd voor Film Agency.

Bedankt, wij hebben je inzending ontvangen en nemen spoedig contact met je op.

Oops! Er ging iets fout tijdens het versturen van het formulier. Neem contact op.