-

News

Behind the scenes: OPPLE Lighting

Een campagne met maar één doel: zoveel mogelijk brand awareness creëren voor het bedrijf. Die uitdaging gingen wij samen met OPPLE aan.

De campagne

Het doel was duidelijk: brand awarness. Ook de campagne sprak voor zich: de te produceren video wordt ingezet in een paid campagne op LinkedIn, maar dient ook voor andere kanalen en organische social posts geschikt te zijn. Dit is voor Film Agency makkelijk te realiseren aangezien formaten aanpasbaar zijn en de content toch geschoten wordt.

De productie

Het doel van de video is merkbekendheid, dus kozen we ervoor te focussen op de kernwaarden en het DNA van OPPLE. We willen een vibe overbrengen en het feit dat OPPLE er is voor haar partners. Na het bekijken van de video wil de doelgroep meer weten over OPPLE en zijn producten en diensten. Daarom is het belangrijk om verbinding te maken met de kijker. Film Agency maakt premium videobeelden waarmee we je verhaal vertellen, je doelgroep vasthouden en een duidelijke boodschap overbrengen.

Het resultaat

Het resultaat is een succesvolle, internationale campagne welke in meerdere talen is uitgevoerd. OPPLE is zeer te spreken over ons: "Film Agency is a team of experienced young professionals! They worked with my team on an awareness video translated in 8 languages. The output is a mix of highly professional shots and animations with a clear storytelling. Despite the short notice and the urgency of this project from our side, Film Agency managed to organize everything according to our requests. Great job!"

Bekijk het resultaat zelf.

Taking immersive experiences to the next level.

- Next news

Review - Opple

- Next news

Review: de Rijdende Pizzaboot

Videoproductiebedrijf met garantie op de wow-factor

Komen we al in beeld? Onze video- en motion designers tillen video-ervaringen naar een hoger niveau. We kunnen gerust zeggen dat we voor onze klanten ten strijde trekken. Als volledig Nederlands bedrijf, met al meer dan tien jaar ervaring, richten wij ons op impact. Het is tijd voor de volgende stap. Het is tijd voor Film Agency.