Videoproductie laten maken

WatchTower Security

Sector:

Vastgoed & Industrie

Expertise:

Full production

Beveiligingsoplossingen in 3D

Voor WatchTower zijn er twee video’s ontwikkeld: een globale video waarin twee van hun oplossingen worden toelichten en een leadgeneratievideo voor LinkedIn. In deze video’s zijn de producten van WatchTower in 3D weergegeven, om de klant een goed beeld te geven van hun aanbod. De video heeft een Engelstalige voice-over en ondertiteling, omdat we alle taalgebieden van België willen aanspreken.

Contact

Of je nu een bedrijfsvideo, commercial of productfilm wilt, het is en blijft een vak apart. Wij zijn verhalenvertellers en zetten met onze premium video content keer op keer een stevig verhaal neer. Hiermee raken wij jouw doelgroep en blijft jouw boodschap bij. Film Agency maakt impact waarmee je jouw doelgroep informeert, inspireert en enthousiasmeert.

Voorbeelden van videoproducties

Videoproductiebedrijf met garantie op de wow-factor

Komen we al in beeld? Onze video- en motion designers tillen video-ervaringen naar een hoger niveau. We kunnen gerust zeggen dat we voor onze klanten ten strijde trekken. Als volledig Nederlands bedrijf, met al meer dan tien jaar ervaring, richten wij ons op impact. Het is tijd voor de volgende stap. Het is tijd voor Film Agency.

Bedankt, wij hebben je inzending ontvangen en nemen spoedig contact met je op.

Oops! Er ging iets fout tijdens het versturen van het formulier. Neem contact op.