Innovatieve camerabeveiliging

Watchtower Security Solutions is sinds 1993 expert op het gebied van tijdelijke beveiligingsoplossingen en mobiele camerabewaking Met hun brede scala aan beveiligingsoplossingen weten zij iedere vastgoed, locatie, bouwplaats of evenement optimaal te beveiligen Dit doen zij op basis van een op maat gemaakt voorstel, omdat zij geloven dat maatwerk de beste manier is om elk project optimaal te beveiligen.

Services

Full production

Internationale markt

Inmiddels heeft WatchTower internationale expertise en bieden zij hun beveiligingsoplossingen door heel Europa aan. Om de Belgische markt nóg beter te bereiken, stelden ze Film Agency de vraag om een video te ontwikkelen. Op basis van een strategische sessie zijn we aan de slag gegaan om verschillende concept visuals te ontwikkelen. Na goedkeuring van WatchTower hebben we een storyboard ontwikkeld om het verhaal te visualiseren. Hierna was het tijd om aan de slag te gaan met de video.

No items found.

Beveiligingsoplossingen in 3D

Voor WatchTower zijn er twee video’s ontwikkeld: een globale video waarin twee van hun oplossingen worden toelichten en een leadgeneratievideo voor LinkedIn. In deze video’s zijn de producten van WatchTower in 3D weergegeven, om de klant een goed beeld te geven van hun aanbod. De video heeft een Engelstalige voice-over en ondertiteling, omdat we alle taalgebieden van België willen aanspreken.

No items found.
No items found.

Contact

Of je nu een bedrijfsvideo, commercial of productfilm wilt, het is en blijft een vak apart. Wij zijn verhalenvertellers en zetten met onze premium video content keer op keer een stevig verhaal neer. Hiermee raken wij jouw doelgroep en blijft jouw boodschap bij. Film Agency maakt impact waarmee je jouw doelgroep informeert, inspireert en enthousiasmeert.

Videoproductiebedrijf met garantie op de wow-factor

Komen we al in beeld? Onze video- en motion designers tillen video-ervaringen naar een hoger niveau. We kunnen gerust zeggen dat we voor onze klanten ten strijde trekken. Als volledig Nederlands bedrijf, met al meer dan tien jaar ervaring, richten wij ons op impact. Het is tijd voor de volgende stap. Het is tijd voor Film Agency.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.