Bescherm jouw horloge

Watch Protection Clip is een aanvulling op jouw luxe horloge waarmee je het kan beschermen tegen straatroof. De Watch Protection Clip is beschikbaar in verschillende materialen, waardoor de device nauwelijks zichtbaar is én geschikt is voor ieder horloge.

Services

Full production

Luxurious watches

De WPC is ontwikkelt om toe te passen op dure, luxe horloges. Om de aandacht van de doelgroep te trekken hebben we ervoor gekozen om populaire, herkenbare sluitingen en horloge platen van dure horlogemerken te laten zien. Hierdoor raakt de doelgroep meteen geprikkeld en weten we hun aandacht vast te houden. Een USP van Watch Protection Clip is dat de de clip nauwelijks zichtbaar is, omdat ze de clips in hetzelfde materiaal leveren als de horloge. Omdat zij zich hiermee onderscheiden van de concurrent hebben we ervoor gezorgd dat dit duidelijk in de video naar voren komt.

No items found.

Different formats

Voor Watch Protection Clip hebben wij een 3D commercial ontwikkelt. Door gebruik te maken van 3D konden wij deze video ontwikkelen voordat het product bestond. De advertentie hebben wij in verschillende formaten aan WPC opgeleverd, zodat ze de video op verschillende kanalen kunnen delen. Zo kunnen ze de video in het formaat ‘landscape’ gebruiken voor de website en het formaat ‘portrait’ gebruiken om de video te delen in story’s.

No items found.
No items found.

Contact

Of je nu een bedrijfsvideo, commercial of productfilm wilt, het is en blijft een vak apart. Wij zijn verhalenvertellers en zetten met onze premium video content keer op keer een stevig verhaal neer. Hiermee raken wij jouw doelgroep en blijft jouw boodschap bij. Film Agency maakt impact waarmee je jouw doelgroep informeert, inspireert en enthousiasmeert.

Videoproductiebedrijf met garantie op de wow-factor

Komen we al in beeld? Onze video- en motion designers tillen video-ervaringen naar een hoger niveau. We kunnen gerust zeggen dat we voor onze klanten ten strijde trekken. Als volledig Nederlands bedrijf, met al meer dan tien jaar ervaring, richten wij ons op impact. Het is tijd voor de volgende stap. Het is tijd voor Film Agency.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.