Animatiefilm laten maken

Watch Protection Clip

Sector:

Food & Lifestyle

Expertise:

Full production

Different formats

Voor Watch Protection Clip hebben wij een 3D commercial ontwikkelt. Door gebruik te maken van 3D konden wij deze video ontwikkelen voordat het product bestond. De advertentie hebben wij in verschillende formaten aan WPC opgeleverd, zodat ze de video op verschillende kanalen kunnen delen. Zo kunnen ze de video in het formaat ‘landscape’ gebruiken voor de website en het formaat ‘portrait’ gebruiken om de video te delen in story’s.

Contact

Of je nu een bedrijfsvideo, commercial of productfilm wilt, het is en blijft een vak apart. Wij zijn verhalenvertellers en zetten met onze premium video content keer op keer een stevig verhaal neer. Hiermee raken wij jouw doelgroep en blijft jouw boodschap bij. Film Agency maakt impact waarmee je jouw doelgroep informeert, inspireert en enthousiasmeert.

Voorbeelden van videoproducties

Videoproductiebedrijf met garantie op de wow-factor

Komen we al in beeld? Onze video- en motion designers tillen video-ervaringen naar een hoger niveau. We kunnen gerust zeggen dat we voor onze klanten ten strijde trekken. Als volledig Nederlands bedrijf, met al meer dan tien jaar ervaring, richten wij ons op impact. Het is tijd voor de volgende stap. Het is tijd voor Film Agency.

Bedankt, wij hebben je inzending ontvangen en nemen spoedig contact met je op.

Oops! Er ging iets fout tijdens het versturen van het formulier. Neem contact op.