VGE - Corporate production

Een bedrijfsfilm waarmee impact gemaakt wordt op zowel de Nederlandse als Europese business-to-business markt. Dat was de concrete opdracht waarmee Film Agency aan de slag ging voor VGE. Een perfecte match voor ons!

VGE is dé expert als het aankomt op UV-C desinfectie oplossingen. Vanuit internationaal perspectief gaan ze om met nieuwe ontwikkelingen en technologieën voor een duurzame, toekomstgerichte (water)industrie.

Services

Full production

Expert in UV-C oplossingen

In de film brengen we de expertise en techniek van VGE in beeld, maar combineren we dit met een human touch. Zo is UV-C licht niet met het menselijk oog waar te nemen.

Een sterke manier om de producten in beeld te brengen is de combinatie van video en 3D animatie. Een krachtig aspect van 3D animatie is dat producten realistisch gevisualiseerd kunnen worden op elke denkbare manier. De toevoeging van premium footage zorgt voor een sterk verhaal.

Het resultaat: een succesvolle bedrijfsvideo waarin de technische expertise van VGE samen komt met haar eigen mensen. Next level dus.

Een idee tot leven wekken

Een bedrijfsfilm waar je resultaat mee boekt ontstaat niet zomaar. Zodra je met Film Agency aan de slag gaat, word je meegenomen in een creatief proces. Hier sluiten verschillende experts bij aan zodat je gegarandeerd een premium video krijgt waar je écht impact mee maakt.

  • Creatief concept
  • Concept visuals
  • Copywriting
  • Storyboard & Animatic
  • Filmdag op locatie
  • Drone shots
  • 3D renders

Contact

Of je nu een bedrijfsvideo, commercial of productfilm wilt, het is en blijft een vak apart. Wij zijn verhalenvertellers en zetten met onze premium video content keer op keer een stevig verhaal neer. Hiermee raken wij jouw doelgroep en blijft jouw boodschap bij. Film Agency maakt impact waarmee je jouw doelgroep informeert, inspireert en enthousiasmeert.

Videoproductiebedrijf met garantie op de wow-factor

Komen we al in beeld? Onze video- en motion designers tillen video-ervaringen naar een hoger niveau. We kunnen gerust zeggen dat we voor onze klanten ten strijde trekken. Als volledig Nederlands bedrijf, met al meer dan tien jaar ervaring, richten wij ons op impact. Het is tijd voor de volgende stap. Het is tijd voor Film Agency.

Bedankt, wij hebben je aanvraag ontvangen.

Er is een fout opgetreden. Stuur ons een mail.