Wervingsfilm laten maken

Stakelogic Live - Wervingscampagne

Sector:

Expertise:

Full production

Deliverabels

Bij Film Agency denken we na over iedere stap die we zetten. We zijn daarom begonnen met het schrijven van een strategie, om vervolgens een begin te maken aan het script. Vanuit dat script ontstaat er een eerste ruwe opzet. In deze opzet wordt een beeld geschetst hoe lang de video zal duren, wat de inhoud van de video zal zijn, etc. Vervolgens kan er een storyboard worden gemaakt en worden de in- en outro’s gedesignd. Als we alle puntjes op de i hebben gezet is het tijd voor de draaidagen. Omdat de live casinospellen continu doorgaan, is er weinig tijd om te filmen in de studio’s. Ondanks de strakke planning is het ons, dankzij onze snelle leveranciers, gelukt om met twee draaidagen maar liefst 42 video’s te produceren.

Think bigger

De video’s zijn ontwikkeld in verschillende formaten en tijdsduren. Zo zijn er naast de lange video’s ook korte video’s ontwikkeld van vijf en tien seconden voor bijvoorbeeld Instagram en reclame in de bioscoop. En dat met maar twee draaidagen.

  • Een landingspagina video
  • Drie doelgroep target groups
  • 42 retargetingvideos
  • Een cinema advertentie

Contact

Of je nu een bedrijfsvideo, commercial of productfilm wilt, het is en blijft een vak apart. Wij zijn verhalenvertellers en zetten met onze premium video content keer op keer een stevig verhaal neer. Hiermee raken wij jouw doelgroep en blijft jouw boodschap bij. Film Agency maakt impact waarmee je jouw doelgroep informeert, inspireert en enthousiasmeert.

Voorbeelden van videoproducties

Videoproductiebedrijf met garantie op de wow-factor

Komen we al in beeld? Onze video- en motion designers tillen video-ervaringen naar een hoger niveau. We kunnen gerust zeggen dat we voor onze klanten ten strijde trekken. Als volledig Nederlands bedrijf, met al meer dan tien jaar ervaring, richten wij ons op impact. Het is tijd voor de volgende stap. Het is tijd voor Film Agency.

Bedankt, wij hebben je inzending ontvangen en nemen spoedig contact met je op.

Oops! Er ging iets fout tijdens het versturen van het formulier. Neem contact op.