Promotiefilm

Stakelogic Live - Live Studios

Sector:

Financieel & Overheid

Expertise:

Full production

Ultra fast videocontent

Omdat de live casinospellen continu doorgaan, is er weinig tijd om te filmen in de studio’s. Dit vraagt om een flexibele crew, waardoor we de juiste mensen op de juiste plekken neer kunnen zetten om het beste resultaat te behalen. Dankzij deze snelheid is het ons gelukt om videocontent te schieten voor merken zoals TOTO, ClubNL, BetCity, Unibet en Kansino.

  • Flexibele crew
  • Super snel inzetbaar
  • Extreem korte doorlooptijd
  • Kwaliteit gegarandeerd

Contact

Of je nu een bedrijfsvideo, commercial of productfilm wilt, het is en blijft een vak apart. Wij zijn verhalenvertellers en zetten met onze premium video content keer op keer een stevig verhaal neer. Hiermee raken wij jouw doelgroep en blijft jouw boodschap bij. Film Agency maakt impact waarmee je jouw doelgroep informeert, inspireert en enthousiasmeert.

Voorbeelden van videoproducties

Videoproductiebedrijf met garantie op de wow-factor

Komen we al in beeld? Onze video- en motion designers tillen video-ervaringen naar een hoger niveau. We kunnen gerust zeggen dat we voor onze klanten ten strijde trekken. Als volledig Nederlands bedrijf, met al meer dan tien jaar ervaring, richten wij ons op impact. Het is tijd voor de volgende stap. Het is tijd voor Film Agency.

Bedankt, wij hebben je inzending ontvangen en nemen spoedig contact met je op.

Oops! Er ging iets fout tijdens het versturen van het formulier. Neem contact op.