Commercial laten maken

Skrendi Global

Sector:

Food & Lifestyle

Expertise:

Full production

Creating content

Naast het beeldmateriaal uit de studio wordt er in de video’s ook gebruikgemaakt van 2D en 3D animatie, zodat we de zonnebrillen goed in beeld kunnen brengen en de kleinste details kunnen laten zien. Aan de hand van animatie hebben we de zonnebrillen visueel gemaakt voordat de modellen fysiek bestonden. Doordat de content parallel aan de productie van de modellen gecreëerd kon worden, was er genoeg content voor de website en kon deze snel live.

Contact

Of je nu een bedrijfsvideo, commercial of productfilm wilt, het is en blijft een vak apart. Wij zijn verhalenvertellers en zetten met onze premium video content keer op keer een stevig verhaal neer. Hiermee raken wij jouw doelgroep en blijft jouw boodschap bij. Film Agency maakt impact waarmee je jouw doelgroep informeert, inspireert en enthousiasmeert.

Voorbeelden van videoproducties

Videoproductiebedrijf met garantie op de wow-factor

Komen we al in beeld? Onze video- en motion designers tillen video-ervaringen naar een hoger niveau. We kunnen gerust zeggen dat we voor onze klanten ten strijde trekken. Als volledig Nederlands bedrijf, met al meer dan tien jaar ervaring, richten wij ons op impact. Het is tijd voor de volgende stap. Het is tijd voor Film Agency.

Bedankt, wij hebben je inzending ontvangen en nemen spoedig contact met je op.

Oops! Er ging iets fout tijdens het versturen van het formulier. Neem contact op.