ProfCore

ProfCore is al bijna 40 jaar hét detacheringsbureau voor bedrijven in de procesindustrie en logistiek. Hierbij bieden zij diensten op het vlak van outsourcing voor het deels of volledig uitbesteden van productieprocessen of logistieke processen. En daarnaast detachering voor het inlenen van een of meerdere processpecialisten.

Services

Production

Helemaal op je plek

Soms voel je je snel ‘een nummer’ binnen een organisatie. ProfCore pakt dit compleet anders aan; zij zijn een écht familiebedrijf. Naast dat zij leuke, uitdagende en afwisselende banen aanbieden, hechten zij veel waarde aan het geluk van hun medewerkers en het teamgevoel. Zo is er veel ruimte om je te ontwikkelen, bieden ze flexibiliteit en handelen ze uit het motto ‘werken om te leven’. Deze boodschap heeft Reclamebureau Crecs samengevat in een te gekke campagne, genaamd Helemaal op je plek. Aan Film Agency de vraag om als aanvulling hierop een videocampagne te ontwikkelen.

No items found.

Making the future work

Voor de videocampagne hebben we gekeken hoe we de plannen binnen het productiebudget konden realiseren. Hierbij zijn wij verantwoordelijk geweest voor zowel de pre-productie als de productie. Zo hebben wij het storyboard geoptimaliseerd, de crew voor de draaidagen geregeld en ervoor gezorgd dat de locaties beschikbaar waren.Daarnaast hebben we ook een adviserende rol aangenomen, om hen te adviseren over de vormgeving en inhoud van de video. Door de goede voorbereiding hebben we in maar liefst twee draaidagen alle content opgehaald. En dat op zes verschillende locaties.

Naast dat er vraag was naar een videocampagne was er ook behoefte aan fotografie. Bij Film Agency hebben we parallel aan de videocampagne ook gezorgd voor de nodige foto’s. Hierbij hebben wij de fotograaf geregeld, gezorgd voor een duidelijke briefing en waren wij verantwoordelijk voor de planning.

No items found.
No items found.

Contact

Of je nu een bedrijfsvideo, commercial of productfilm wilt, het is en blijft een vak apart. Wij zijn verhalenvertellers en zetten met onze premium video content keer op keer een stevig verhaal neer. Hiermee raken wij jouw doelgroep en blijft jouw boodschap bij. Film Agency maakt impact waarmee je jouw doelgroep informeert, inspireert en enthousiasmeert.

Videoproductiebedrijf met garantie op de wow-factor

Komen we al in beeld? Onze video- en motion designers tillen video-ervaringen naar een hoger niveau. We kunnen gerust zeggen dat we voor onze klanten ten strijde trekken. Als volledig Nederlands bedrijf, met al meer dan tien jaar ervaring, richten wij ons op impact. Het is tijd voor de volgende stap. Het is tijd voor Film Agency.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.