Wervingsfilm laten maken

ProfCore - Wervingscampagne

Klant:

ProfCore

Sector:

Dienstverlening & Overige

Expertise:

Production

Making the future work

Voor de videocampagne hebben we gekeken hoe we de plannen binnen het productiebudget konden realiseren. Hierbij zijn wij verantwoordelijk geweest voor zowel de pre-productie als de productie. Zo hebben wij het storyboard geoptimaliseerd, de crew voor de draaidagen geregeld en ervoor gezorgd dat de locaties beschikbaar waren.Daarnaast hebben we ook een adviserende rol aangenomen, om hen te adviseren over de vormgeving en inhoud van de video. Door de goede voorbereiding hebben we in maar liefst twee draaidagen alle content opgehaald. En dat op zes verschillende locaties.

Naast dat er vraag was naar een videocampagne was er ook behoefte aan fotografie. Bij Film Agency hebben we parallel aan de videocampagne ook gezorgd voor de nodige foto’s. Hierbij hebben wij de fotograaf geregeld, gezorgd voor een duidelijke briefing en waren wij verantwoordelijk voor de planning.

Contact

Of je nu een bedrijfsvideo, commercial of productfilm wilt, het is en blijft een vak apart. Wij zijn verhalenvertellers en zetten met onze premium video content keer op keer een stevig verhaal neer. Hiermee raken wij jouw doelgroep en blijft jouw boodschap bij. Film Agency maakt impact waarmee je jouw doelgroep informeert, inspireert en enthousiasmeert.

Voorbeelden van videoproducties

Videoproductiebedrijf met garantie op de wow-factor

Komen we al in beeld? Onze video- en motion designers tillen video-ervaringen naar een hoger niveau. We kunnen gerust zeggen dat we voor onze klanten ten strijde trekken. Als volledig Nederlands bedrijf, met al meer dan tien jaar ervaring, richten wij ons op impact. Het is tijd voor de volgende stap. Het is tijd voor Film Agency.

Bedankt, wij hebben je inzending ontvangen en nemen spoedig contact met je op.

Oops! Er ging iets fout tijdens het versturen van het formulier. Neem contact op.