Videoproductie laten maken

OPPLE Lighting - Brand awareness campaign

Sector:

Expertise:

Full production

We keep it simple

Het doel van de video is merkbekendheid, dus kozen we ervoor te focussen op de kernwaarden en het DNA van OPPLE en niet zozeer de producten. Met de video wilden we een vibe overbrengen en de kijker laten inzien dat OPPLE er is voor haar partners. De video moet dusdanig triggeren dat de doelgroep uiteindelijk meer wil weten over het bedrijf, de producten en de diensten.

Gedurende de hele video wordt er een combinatie gemaakt tussen video en animatie. De animatie is uitermate geschikt voor teksten zodat de focus ligt op de boodschap. Daarnaast zijn de teksten eenvoudig aan te passen zodat de video ook internationaal ingezet kan worden.

Multilingual campaign

De video die is ontwikkeld is wereldwijd ingezet en wordt in maar liefst 75 landen verspreid. We hebben daarom de video ontwikkeld in vijf verschillende talen. Door te werken met animatie is de video eenvoudig aanpasbaar per land/taal.

Contact

Of je nu een bedrijfsvideo, commercial of productfilm wilt, het is en blijft een vak apart. Wij zijn verhalenvertellers en zetten met onze premium video content keer op keer een stevig verhaal neer. Hiermee raken wij jouw doelgroep en blijft jouw boodschap bij. Film Agency maakt impact waarmee je jouw doelgroep informeert, inspireert en enthousiasmeert.

Voorbeelden van videoproducties

Videoproductiebedrijf met garantie op de wow-factor

Komen we al in beeld? Onze video- en motion designers tillen video-ervaringen naar een hoger niveau. We kunnen gerust zeggen dat we voor onze klanten ten strijde trekken. Als volledig Nederlands bedrijf, met al meer dan tien jaar ervaring, richten wij ons op impact. Het is tijd voor de volgende stap. Het is tijd voor Film Agency.

Bedankt, wij hebben je inzending ontvangen en nemen spoedig contact met je op.

Oops! Er ging iets fout tijdens het versturen van het formulier. Neem contact op.