International brand awareness 

OPPLE is een wereldwijd toonaangevend bedrijf, met meer dan 23 jaar ervaring en actief in meer dan 70 landen. Om de bekendheid van het bedrijf ook buiten Azië te vergroten, ging het aan de slag met een brand awareness campagne via LinkedIn. 

Om de campagne te laten slagen, mocht Film Agency aan de slag met een ondersteunende video. Deze werd in eerste instantie voor de campagne in gezet, maar diende ook voor andere kanalen en organische social posts geschikt te zijn. 

Kernwaarden en DNA

Het doel van de video is merkbekendheid, dus kozen we ervoor te focussen op de kernwaarden en het DNA van OPPLE en niet zozeer de producten. Met de video wilden we een vibe overbrengen en de kijker laten inzien dat OPPLE er is voor haar partners. De video moet dusdanig triggeren dat de doelgroep uiteindelijk meer wil weten over het bedrijf en de producten en de diensten.

Gedurende de hele video is er een combinatie van video en animatie aanwezig. De animatie is uitermate geschikt voor teksten zodat de focus ligt op de boodschap. Daarnaast zijn de teksten eenvoudig aan te passen zodat de video ook internationaal ingezet kan worden. Zo is deze video wereldwijd ingezet in vijf verschillende talen. Dat noemen wij pure awesomeness.


"Opnieuw een fijne samenwerking met Film Agency voor het realiseren van een aantal teaser filmpjes. Het gehele proces verliep soepel met een mooi resultaat!"

Trade Marketeer

Eline van Mil

Opple Lighting Europe

"Film Agency is a team of experienced young professionals! They worked with my team on an awareness video translated in 8 languages."

Online Marketing Specialist

Sofia Marakis

Opple Lighting Europe

No items found.
No items found.

Videoproductiebedrijf met garantie op de wow-factor

Komen we al in beeld? Onze video- en motion designers tillen video-ervaringen naar een hoger niveau. We kunnen gerust zeggen dat we voor onze klanten ten strijde trekken. Als volledig Nederlands bedrijf, met al meer dan tien jaar ervaring, richten wij ons op impact. Het is tijd voor de volgende stap. Het is tijd voor Film Agency. 

- Next case

LOYD Dijkzone

Promotiefilm