Promotiefilm laten maken

NXTGEN Hightech

Sector:

Hightech & Automotive

Expertise:

Full production

Slim werken met talking heads en animatie

Op één draaidag bereikten we een buitengewone mijlpaal door maar liefst 9 films te produceren! Door onze slimme aanpak, waarbij we "talking heads" en animatie combineerden, slaagden we erin complexe technologische concepten op een toegankelijke manier te communiceren. Elk filmpje, met een duur van slechts twee minuten, vatte de essentie van de boodschap samen en creëerde een blijvende impact. Deze prestatie benadrukt niet alleen onze efficiëntie en creativiteit, maar ook onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige resultaten voor onze klanten.

Bekijk de Promotiefilms

Bekijk hier alle films die wij richting NXTGEN hebben opgeleverd.

Contact

Of je nu een bedrijfsvideo, commercial of productfilm wilt, het is en blijft een vak apart. Wij zijn verhalenvertellers en zetten met onze premium video content keer op keer een stevig verhaal neer. Hiermee raken wij jouw doelgroep en blijft jouw boodschap bij. Film Agency maakt impact waarmee je jouw doelgroep informeert, inspireert en enthousiasmeert.

Voorbeelden van videoproducties

Videoproductiebedrijf met garantie op de wow-factor

Komen we al in beeld? Onze video- en motion designers tillen video-ervaringen naar een hoger niveau. We kunnen gerust zeggen dat we voor onze klanten ten strijde trekken. Als volledig Nederlands bedrijf, met al meer dan tien jaar ervaring, richten wij ons op impact. Het is tijd voor de volgende stap. Het is tijd voor Film Agency.

Bedankt, wij hebben je inzending ontvangen en nemen spoedig contact met je op.

Oops! Er ging iets fout tijdens het versturen van het formulier. Neem contact op.