NEEV Watches

NEEV is een karakteristiek en een solide horlogemerk. Aan Film Agency de taak om een advertentie te ontwikkelen voor de nieuwe collectie, genaamd MK2. Deze video kan worden gebruikt als launch video en als promotievideo voor NEEV. De advertentie is in meerdere formaten ontwikkelt, namelijk square, landscape en portrait. Hierdoor kunnen zij de video op verschillende kanalen delen en bouwen aan hun merk.

Services

Full production

The smaller the detail, the greater the value

Het vastleggen van de kleinste details op een horloges is erg lastig, maar door te werken met 3D zijn de mogelijkheden eindeloos. Hierdoor hoef je geen rekening te houden met reflectie en kun je licht sturen, waardoor je productdetails eenvoudig naar voren komen.

De look and feel van de video is heel filmisch: de horloges worden in hoge kwaliteit groot in beeld gebracht.

No items found.

Multi channel deliverables

Naast de advertentie hebben we alle productshots ontwikkelt voor de website content. En dit terwijl het product fysiek nog niet eens was ontwikkeld. Omdat we werken met 3D modellen kunnen we met maar liefst één model negen unieke varianten, met meerdere kleuren ontwikkelen. Hierdoor kunnen we werken met hetzelfde camerastandpunt, dezelfde belichting, etc.

No items found.
No items found.

Contact

Of je nu een bedrijfsvideo, commercial of productfilm wilt, het is en blijft een vak apart. Wij zijn verhalenvertellers en zetten met onze premium video content keer op keer een stevig verhaal neer. Hiermee raken wij jouw doelgroep en blijft jouw boodschap bij. Film Agency maakt impact waarmee je jouw doelgroep informeert, inspireert en enthousiasmeert.

Videoproductiebedrijf met garantie op de wow-factor

Komen we al in beeld? Onze video- en motion designers tillen video-ervaringen naar een hoger niveau. We kunnen gerust zeggen dat we voor onze klanten ten strijde trekken. Als volledig Nederlands bedrijf, met al meer dan tien jaar ervaring, richten wij ons op impact. Het is tijd voor de volgende stap. Het is tijd voor Film Agency.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.