Animatiefilm laten maken

NEEV Watches

Sector:

Expertise:

Full production

Multi channel deliverables

Naast de advertentie hebben we alle productshots ontwikkelt voor de website content. En dit terwijl het product fysiek nog niet eens was ontwikkeld. Omdat we werken met 3D modellen kunnen we met maar liefst één model negen unieke varianten, met meerdere kleuren ontwikkelen. Hierdoor kunnen we werken met hetzelfde camerastandpunt, dezelfde belichting, etc.

Contact

Of je nu een bedrijfsvideo, commercial of productfilm wilt, het is en blijft een vak apart. Wij zijn verhalenvertellers en zetten met onze premium video content keer op keer een stevig verhaal neer. Hiermee raken wij jouw doelgroep en blijft jouw boodschap bij. Film Agency maakt impact waarmee je jouw doelgroep informeert, inspireert en enthousiasmeert.

Voorbeelden van videoproducties

Videoproductiebedrijf met garantie op de wow-factor

Komen we al in beeld? Onze video- en motion designers tillen video-ervaringen naar een hoger niveau. We kunnen gerust zeggen dat we voor onze klanten ten strijde trekken. Als volledig Nederlands bedrijf, met al meer dan tien jaar ervaring, richten wij ons op impact. Het is tijd voor de volgende stap. Het is tijd voor Film Agency.

Bedankt, wij hebben je inzending ontvangen en nemen spoedig contact met je op.

Oops! Er ging iets fout tijdens het versturen van het formulier. Neem contact op.