Een internationale corporate

Multifix is een internationaal, snelgroeiend bedrijf met meerdere locaties over de wereld. De Multifix Group bestaat uit verschillende divisies en ondernemingen. Film Agency werd benaderd om het verhaal van de Multifix Group in een corporate video te vatten. 

De corporate movie gaat dieper in op het bedrijf en de dienstverlening. In dit geval was de wens om de video in ieder geval op de website te plaatsen, maar ook voor presentaties te kunnen gebruiken. Een van de voordelen van een bedrijfsfilm laten maken door Film Agency is dat wij advies geven over de meest succesvolle inzet van een dergelijke video. We nemen je mee in het volledige traject. 

Verscheidenheid en techniek

In de video voor Multifix laten wij de verscheidenheid aan producten en de technische branche waarin het bedrijf actief is zien. De technische branche beelden we uit middels donkere kleuren. Daarnaast combineren we video en animatie waardoor het verhaal toegankelijk is voor iedereen en niet per se locatiegebonden. Hierdoor is de video bruikbaar voor alle locaties over de gehele wereld. Om de video af te maken heeft Film Agency gebruik gemaakt van haar animatie kennis. Dankzij animatie kunnen wij de door Multifix geproduceerde onderdelen op een indrukwekkende manier visualiseren.

"Het team bestaat uit professionals waarmee je fijn kunt samenwerken. Het resultaat is dan ook gaaf geworden!"

Marketing en Communicatie

Susanne Janssen-Theuws

Multifix Group

No items found.
No items found.

Videoproductiebedrijf met garantie op de wow-factor

Komen we al in beeld? Onze video- en motion designers tillen video-ervaringen naar een hoger niveau. We kunnen gerust zeggen dat we voor onze klanten ten strijde trekken. Als volledig Nederlands bedrijf, met al meer dan tien jaar ervaring, richten wij ons op impact. Het is tijd voor de volgende stap. Het is tijd voor Film Agency. 

- Next case

KNLTB - Introductie Rechtensysteem

Promotiefilm