Bedrijfsfilm laten maken

Multifix - Corporate

Sector:

Vastgoed & Industrie

Expertise:

Full production

Fasteners, Specials en Assembly

Multifix produceert bevestigingsmaterialen, klantspecifieke metaal- en kunststof maakdelen en mechatronische assemblages: oftewel fasteners, specials en assembly. Hierbij richten zij zich op Amerika, zodat zij de internationale markt kunnen veroveren. Aan ons de taak om de verscheidenheid aan producten en de technische branche te laten zien waarin het bedrijf actief is zien. De technische branche beelden we uit middels donkere kleuren. In onze video is gebruik gemaakt van zowel film, als animatie.

3D animaties

Door video en animatie te combineren maken we het verhaal toegankelijk voor iedereen en kan de video over de hele wereld gebruikt worden. Daarnaast dienden we tijdens deze opdracht rekening te houden met de geheimhoudingsplicht van producten. Door gebruik te maken van animatie kunnen we de producten op een abstracte manier in beeld brengen en tegelijkertijd op een indrukwekkende manier visualiseren.

Contact

Of je nu een bedrijfsvideo, commercial of productfilm wilt, het is en blijft een vak apart. Wij zijn verhalenvertellers en zetten met onze premium video content keer op keer een stevig verhaal neer. Hiermee raken wij jouw doelgroep en blijft jouw boodschap bij. Film Agency maakt impact waarmee je jouw doelgroep informeert, inspireert en enthousiasmeert.

Voorbeelden van videoproducties

Videoproductiebedrijf met garantie op de wow-factor

Komen we al in beeld? Onze video- en motion designers tillen video-ervaringen naar een hoger niveau. We kunnen gerust zeggen dat we voor onze klanten ten strijde trekken. Als volledig Nederlands bedrijf, met al meer dan tien jaar ervaring, richten wij ons op impact. Het is tijd voor de volgende stap. Het is tijd voor Film Agency.

Bedankt, wij hebben je inzending ontvangen en nemen spoedig contact met je op.

Oops! Er ging iets fout tijdens het versturen van het formulier. Neem contact op.