Animatiefilm laten maken

Mendoza - Altijd een unit voor jou

Sector:

Expertise:

Full production

Multi inzetbare content

De styling past perfect bij de bestaande huisstijl van Mendoza. Zo hebben we gespeeld met de primaire huisstijlkleuren: de combinatie zwart, grijs en rood. Zo zie je dat het rood letterlijk de rode draad van de animatie is. Dit trekt vanaf het begin direct de aandacht. Het resultaat: fris, modern en conform huisstijl. En toch kun je als kijker niet om de diversiteit aan mogelijkheden heen. Hiermee zet Film Agency letterlijk een impactvolle animatie voor de lancering neer en laten we zien dat er altijd wel een container voor jou is.

Contact

Of je nu een bedrijfsvideo, commercial of productfilm wilt, het is en blijft een vak apart. Wij zijn verhalenvertellers en zetten met onze premium video content keer op keer een stevig verhaal neer. Hiermee raken wij jouw doelgroep en blijft jouw boodschap bij. Film Agency maakt impact waarmee je jouw doelgroep informeert, inspireert en enthousiasmeert.

Voorbeelden van videoproducties

Videoproductiebedrijf met garantie op de wow-factor

Komen we al in beeld? Onze video- en motion designers tillen video-ervaringen naar een hoger niveau. We kunnen gerust zeggen dat we voor onze klanten ten strijde trekken. Als volledig Nederlands bedrijf, met al meer dan tien jaar ervaring, richten wij ons op impact. Het is tijd voor de volgende stap. Het is tijd voor Film Agency.

Bedankt, wij hebben je inzending ontvangen en nemen spoedig contact met je op.

Oops! Er ging iets fout tijdens het versturen van het formulier. Neem contact op.