Mendoza Containers

Film Agency kreeg van Mendoza Containers de opdracht aan de slag te gaan met een bedrijfsanimatie. Het innovatieve bedrijf bouwt zeecontainers om naar bijvoorbeeld pop-up stores of bars. Daarnaast zijn er ook nog custom made opties. De containers kunnen zowel verkocht als verhuurd worden. De animatie draagt bij aan een impactvolle lancering van het bedrijf.

Services

Full production

Altijd een unit voor jou

doelgroep tot het eind geboeid blijft. De geanimeerde teksten zorgen voor de juiste informatie op de juiste plek. Hierdoor weet de doelgroep dat er verschillende opties zijn voor zowel koop als huur.

Multi inzetbare content

De styling past perfect bij de bestaande huisstijl van Mendoza. Zo hebben we gespeeld met de primaire huisstijlkleuren: de combinatie zwart, grijs en rood. Zo zie je dat het rood letterlijk de rode draad van de animatie is. Dit trekt vanaf het begin direct de aandacht. Het resultaat: fris, modern en conform huisstijl. En toch kun je als kijker niet om de diversiteit aan mogelijkheden heen. Hiermee zet Film Agency letterlijk een impactvolle animatie voor de lancering neer en laten we zien dat er altijd wel een container voor jou is.

Altijd een unit voor jou

doelgroep tot het eind geboeid blijft. De geanimeerde teksten zorgen voor de juiste informatie op de juiste plek. Hierdoor weet de doelgroep dat er verschillende opties zijn voor zowel koop als huur.

Contact

Of je nu een bedrijfsvideo, commercial of productfilm wilt, het is en blijft een vak apart. Wij zijn verhalenvertellers en zetten met onze premium video content keer op keer een stevig verhaal neer. Hiermee raken wij jouw doelgroep en blijft jouw boodschap bij. Film Agency maakt impact waarmee je jouw doelgroep informeert, inspireert en enthousiasmeert.

Videoproductiebedrijf met garantie op de wow-factor

Komen we al in beeld? Onze video- en motion designers tillen video-ervaringen naar een hoger niveau. We kunnen gerust zeggen dat we voor onze klanten ten strijde trekken. Als volledig Nederlands bedrijf, met al meer dan tien jaar ervaring, richten wij ons op impact. Het is tijd voor de volgende stap. Het is tijd voor Film Agency.

Bedankt, het formulier is verstuurd.
Er is iets fout gegaan tijdens het versturen, neem contact met ons op.