Film Agency kreeg van Mendoza Containers de opdracht aan de slag te gaan met een bedrijfsanimatie. Het innovatieve bedrijf bouwt zeecontainers om naar bijvoorbeeld pop-up stores of bars. Daarnaast zijn er ook nog custom made opties. De containers kunnen zowel verkocht als verhuurd worden. De animatie draagt bij aan een impactvolle lancering van het bedrijf. 

Er zijn veel verschillende toepassingen van de containers mogelijk. Daarom gebruiken we in de animatie mock-ups van de vele gerealiseerde modellen. De kijker wordt zo direct meegenomen in de vele opties. Door in deze productie juist géén voice-over te gebruiken, wordt de aandacht niet afgeleid. De muziek is krachtig en vlot waardoor de doelgroep tot het eind geboeid blijft. De geanimeerde teksten zorgen voor de juiste informatie op de juiste plek. Hierdoor weet de doelgroep dat er verschillende opties zijn voor zowel koop als huur.

De styling past perfect bij de bestaande huisstijl van Mendoza. Zo hebben we gespeeld met de primaire huisstijlkleuren: de combinatie zwart, grijs en rood. Zo zie je dat het rood letterlijk de rode draad van de animatie is. Dit trekt vanaf het begin direct de aandacht. Het resultaat: fris, modern en conform huisstijl. En toch kun je als kijker niet om de diversiteit aan mogelijkheden heen. Hiermee zet Film Agency letterlijk een impactvolle animatie voor de lancering neer en laten we zien dat er altijd wel een container voor jou is.

"Zoek vooral niet verder dit is het bedrijf die jou verder kan helpen met behalen van de doelen die je wilt behalen! Communicatie en eindresultaat is super."

Business owner

Rense Huijbers

Mendoza Containers

No items found.
No items found.

Videoproductiebedrijf met garantie op de wow-factor

Komen we al in beeld? Onze video- en motion designers tillen video-ervaringen naar een hoger niveau. We kunnen gerust zeggen dat we voor onze klanten ten strijde trekken. Als volledig Nederlands bedrijf, met al meer dan tien jaar ervaring, richten wij ons op impact. Het is tijd voor de volgende stap. Het is tijd voor Film Agency. 

- Next case

LOYD Dijkzone

Promotiefilm