Videobedrijf Film Agency

Lekkerland - Corporate

Sector:

Food & Lifestyle

Expertise:

Full production

Full-service in one video

Om de kijker mee te nemen in de full-service van Lekkerland, hebben we ervoor gekozen om de video op te delen in verschillende diensten. Zo komen er verschillende personages voorbij die een aandeel hebben in de dienstverlening van Lekkerland. Denk aan een medewerker in het logistieke centrum, een accountmanager, een bezorger, etc. Hiermee voorkomen we dat we potentiële klanten uitsluiten en laten we met één video zien waarom zij jouw most convenient partner zijn.

Contact

Of je nu een bedrijfsvideo, commercial of productfilm wilt, het is en blijft een vak apart. Wij zijn verhalenvertellers en zetten met onze premium video content keer op keer een stevig verhaal neer. Hiermee raken wij jouw doelgroep en blijft jouw boodschap bij. Film Agency maakt impact waarmee je jouw doelgroep informeert, inspireert en enthousiasmeert.

Voorbeelden van videoproducties

Videoproductiebedrijf met garantie op de wow-factor

Komen we al in beeld? Onze video- en motion designers tillen video-ervaringen naar een hoger niveau. We kunnen gerust zeggen dat we voor onze klanten ten strijde trekken. Als volledig Nederlands bedrijf, met al meer dan tien jaar ervaring, richten wij ons op impact. Het is tijd voor de volgende stap. Het is tijd voor Film Agency.

Bedankt, wij hebben je inzending ontvangen en nemen spoedig contact met je op.

Oops! Er ging iets fout tijdens het versturen van het formulier. Neem contact op.