Bedrijfsvideo

KRN - Corporate

Klant:

KRN

Sector:

Expertise:

Full production

Film in combinatie met animatie

Recycling van kunststof is niet per se een 'sexy' onderwerp. Om het bedrijf op een aantrekkelijke manier in beeld te brengen, gingen we aan de slag met een combinatie van 'echte' geschoten filmbeelden, stock footage en animatie. Hierdoor konden we moeilijk te filmen aspecten alsnog laten zien. Tevens is het beeld op deze manier gemakkelijk aan te passen op basis van de huisstijlelementen. Een stukje animatie zorgt vervolgens voor focus op de vooraf bepaalde USP's. Het resultaat is dan ook een herkenbare, frisse stijl die past bij het bedrijf.

Het proces in kaart brengen

Naast een algemene bedrijfsfilm over KRN willen zij het hele proces van kunststofafval tot hoogwaardige grondstoffen visueel maken. Door middel van animatie kun je eenvoudig ingewikkelde processen vertalen naar je doelgroep. Onze dochteronderneming Animation Agency maakt hiervoor een bedrijfsanimatie, waarbij dieper wordt ingaan op het proces van KRN.

Contact

Of je nu een bedrijfsvideo, commercial of productfilm wilt, het is en blijft een vak apart. Wij zijn verhalenvertellers en zetten met onze premium video content keer op keer een stevig verhaal neer. Hiermee raken wij jouw doelgroep en blijft jouw boodschap bij. Film Agency maakt impact waarmee je jouw doelgroep informeert, inspireert en enthousiasmeert.

Voorbeelden van videoproducties

Videoproductiebedrijf met garantie op de wow-factor

Komen we al in beeld? Onze video- en motion designers tillen video-ervaringen naar een hoger niveau. We kunnen gerust zeggen dat we voor onze klanten ten strijde trekken. Als volledig Nederlands bedrijf, met al meer dan tien jaar ervaring, richten wij ons op impact. Het is tijd voor de volgende stap. Het is tijd voor Film Agency.

Bedankt, wij hebben je inzending ontvangen en nemen spoedig contact met je op.

Oops! Er ging iets fout tijdens het versturen van het formulier. Neem contact op.