Animatiefilm laten maken

JP Cars - Promotiefilm

Klant:

JP Cars

Sector:

Hightech & Automotive

Expertise:

Full production

Animatievideo’s in verschillende formaten

We creëerden 3D-animatievideo’s in drie verschillende soorten formaten voor de nieuwe branding, waarbij we data op een gave manier hebben gevisualiseerd. Door middel van de animatie op de website zorgen we ervoor dat de website bezoekers onder de indruk zijn van de visuals.

  • Een animatievideo voor de website op de computer
  • Eén voor de website op je telefoon
  • Eén animatievideo voor sociale content

Wow-effect

De video’s voor de website van zowel de computer als de telefoon zijn loopable. Dat houdt in dat ze onafgebroken blijven afspelen. De auto in de animatievideo’s is merkloos en er worden verschillenden onderdelen getoond van verschillende klanten. Voor de animatievideo voor de sociale content zijn muziek en geluidseffecten toegevoegd. De animaties zijn zo gemaakt dat de kijker direct geïmponeerd wordt en ze het wow-effect ervaren.

Contact

Of je nu een bedrijfsvideo, commercial of productfilm wilt, het is en blijft een vak apart. Wij zijn verhalenvertellers en zetten met onze premium video content keer op keer een stevig verhaal neer. Hiermee raken wij jouw doelgroep en blijft jouw boodschap bij. Film Agency maakt impact waarmee je jouw doelgroep informeert, inspireert en enthousiasmeert.

Voorbeelden van videoproducties

Videoproductiebedrijf met garantie op de wow-factor

Komen we al in beeld? Onze video- en motion designers tillen video-ervaringen naar een hoger niveau. We kunnen gerust zeggen dat we voor onze klanten ten strijde trekken. Als volledig Nederlands bedrijf, met al meer dan tien jaar ervaring, richten wij ons op impact. Het is tijd voor de volgende stap. Het is tijd voor Film Agency.

Bedankt, wij hebben je inzending ontvangen en nemen spoedig contact met je op.

Oops! Er ging iets fout tijdens het versturen van het formulier. Neem contact op.