Videoproductiebedrijf Film Agency

Hurks - Innovatieve woonconcepten

Klant:

Hurks

Sector:

Expertise:

Concept, copy, storyboarding, VoiceOver, animation, sound design

Biobased, circulair bouwen

Na de eerste twee succesvolle campagnes kwam Hurks met de vraag voor een advertentie voor een derde woonconcept: Da Vinci Green. Ook hier is het ons gelukt om dit woonconcept te vertalen naar een hoge kwaliteit video. Er is hier gekozen om gebruik te maken van dezelfde huisstijl als de vorige twee advertenties om een geheel te creëren. Ook in deze video is er voor gekozen om een combinatie te maken tussen video en animatie.

Contact

Of je nu een bedrijfsvideo, commercial of productfilm wilt, het is en blijft een vak apart. Wij zijn verhalenvertellers en zetten met onze premium video content keer op keer een stevig verhaal neer. Hiermee raken wij jouw doelgroep en blijft jouw boodschap bij. Film Agency maakt impact waarmee je jouw doelgroep informeert, inspireert en enthousiasmeert.

Voorbeelden van videoproducties

Videoproductiebedrijf met garantie op de wow-factor

Komen we al in beeld? Onze video- en motion designers tillen video-ervaringen naar een hoger niveau. We kunnen gerust zeggen dat we voor onze klanten ten strijde trekken. Als volledig Nederlands bedrijf, met al meer dan tien jaar ervaring, richten wij ons op impact. Het is tijd voor de volgende stap. Het is tijd voor Film Agency.

Bedankt, wij hebben je inzending ontvangen en nemen spoedig contact met je op.

Oops! Er ging iets fout tijdens het versturen van het formulier. Neem contact op.