Hurks - Video campagnes

Film Agency is door Hurks benaderd om aan de slag te gaan voor de ontwikkeling van een serie advertenties. Het doel van de advertenties was conversie door middel van een LinkedIn campagne.

In deze campagne worden drie innovatieve woonconcepten uitgelegd: Leonardo (appartementen), Da Vinci (grondgebonden woningen) en Da Vinci Green (de duurzame variant van Da Vinci). Om de doelgroep te triggeren en de campagne te boosten, ontwikkelden wij drie explainers.

Services

Concept, copy, storyboarding, VoiceOver, animation, sound design

Uniek binnen de standaard

De combinatie van video en animatie is erg succesvol in een campagne welke draait om leadgeneratie. Video zorgt voor het aanbrengen van sfeer, terwijl animatie zorgt voor extra duidelijkheid. Deels hebben we gebruik gemaakt van bestaande assets waardoor we herkenbaarheid konden genereren. In het kader van brand awareness hebben we de intro en outro voor beide advertenties gelijk gehouden. Hierdoor worden Hurks en haar woonconcepten zo duidelijk mogelijk neergezet.

Om de doelgroep extra te triggeren, benoemen we in de advertenties wel kort beide concepten, maar zoomen we vervolgens in op één van de twee. Dit maakt de expertise van Hurks kenbaar en zorgt er voor een extra interesse inpuls bij de doelgroep. Een strakke call to action zorgt voor het gewenste resultaat in de campagne: leads.

Biobased, circulair bouwen

Na de eerste twee succesvolle campagnes kwam Hurks met de vraag voor een advertentie voor een derde woonconcept: Da Vinci Green. Ook hier is het ons gelukt om dit woonconcept te vertalen naar een hoge kwaliteit video. Er is hier gekozen om gebruik te maken van dezelfde huisstijl als de vorige twee advertenties om een geheel te creëren. Ook in deze video is er voor gekozen om een combinatie te maken tussen video en animatie.

"Film Agency heeft ons ondersteund bij het creëren van een video van ons woningconcept. Ze hebben ons voorzien van professioneel advies!"

Annette Jeuken - Hurks

Marketing & Communicatie

Hurks

Contact

Of je nu een bedrijfsvideo, commercial of productfilm wilt, het is en blijft een vak apart. Wij zijn verhalenvertellers en zetten met onze premium video content keer op keer een stevig verhaal neer. Hiermee raken wij jouw doelgroep en blijft jouw boodschap bij. Film Agency maakt impact waarmee je jouw doelgroep informeert, inspireert en enthousiasmeert.

Videoproductiebedrijf met garantie op de wow-factor

Komen we al in beeld? Onze video- en motion designers tillen video-ervaringen naar een hoger niveau. We kunnen gerust zeggen dat we voor onze klanten ten strijde trekken. Als volledig Nederlands bedrijf, met al meer dan tien jaar ervaring, richten wij ons op impact. Het is tijd voor de volgende stap. Het is tijd voor Film Agency.

Bedankt, wij hebben je aanvraag ontvangen.

Er is een fout opgetreden. Stuur ons een mail.