Bedrijfsfilm laten maken

Floral Trade Group

Sector:

Expertise:

Full production

Film en CGI

Bij Film Agency is het de maatstaf om naar het volgende niveau te gaan en top kwaliteit te leveren. Door een combinatie van echte filmbeelden, realistische 3D animatie, skyreplacements en scene extenders hebben wij de kernwaarden van FTG op een unieke manier in beeld gebracht.

Door middel van Particle Cloning is het volledige assortiment van FTG verwerkt in diverse computer gegenereerde scenes. Deze zijn naadloos verwerkt in de bedrijfsfilm met mooie overgangen zodat het een geheel blijft en de kijker mee wordt genomen in het hele verhaal.

Preproductie

Voor we daadwerkelijk de content gaan verzamelen, werken we eerst het creatief concept tot in de puntjes uit. Zo maken we een storyboard die het verhaal stap voor stap visualiseert en ontwikkelen we een animatic: een ruwe timingsvideo waarin het storyboard wordt gecombineerd met een computer gegenereerde voiceover en simpele camerabewegingen. Hierdoor krijgt de klant een goed beeld hoe de video eruit komt te zien. Bekijk hier onze werkwijze om meer te lezen over onze pre-productie.

Contact

Of je nu een bedrijfsvideo, commercial of productfilm wilt, het is en blijft een vak apart. Wij zijn verhalenvertellers en zetten met onze premium video content keer op keer een stevig verhaal neer. Hiermee raken wij jouw doelgroep en blijft jouw boodschap bij. Film Agency maakt impact waarmee je jouw doelgroep informeert, inspireert en enthousiasmeert.

Voorbeelden van videoproducties

Videoproductiebedrijf met garantie op de wow-factor

Komen we al in beeld? Onze video- en motion designers tillen video-ervaringen naar een hoger niveau. We kunnen gerust zeggen dat we voor onze klanten ten strijde trekken. Als volledig Nederlands bedrijf, met al meer dan tien jaar ervaring, richten wij ons op impact. Het is tijd voor de volgende stap. Het is tijd voor Film Agency.

Bedankt, wij hebben je inzending ontvangen en nemen spoedig contact met je op.

Oops! Er ging iets fout tijdens het versturen van het formulier. Neem contact op.