Embora - Corporate

Sector:

Financieel & Overheid

Expertise:

Full production

Maak data zichtbaar

De slogan van Embora is ‘Maak data zichtbaar’. Een duidelijke boodschap, wat meteen vertelt wat ze doen. We hebben ervoor gekozen om in de video bedrijfsgegevens ook daadwerkelijk inzichtelijk te maken door middel van animatie. In samenwerking met Animation Agency hebben we daarnaast ook elementen geïntegreerd in de echte wereld. Hierdoor onderstrepen we hun boodschap en houden we het speels. Een perfecte combinatie tussen film en animatie.

Contact

Of je nu een bedrijfsvideo, commercial of productfilm wilt, het is en blijft een vak apart. Wij zijn verhalenvertellers en zetten met onze premium video content keer op keer een stevig verhaal neer. Hiermee raken wij jouw doelgroep en blijft jouw boodschap bij. Film Agency maakt impact waarmee je jouw doelgroep informeert, inspireert en enthousiasmeert.

Voorbeelden van videoproducties

Videoproductiebedrijf met garantie op de wow-factor

Komen we al in beeld? Onze video- en motion designers tillen video-ervaringen naar een hoger niveau. We kunnen gerust zeggen dat we voor onze klanten ten strijde trekken. Als volledig Nederlands bedrijf, met al meer dan tien jaar ervaring, richten wij ons op impact. Het is tijd voor de volgende stap. Het is tijd voor Film Agency.

Bedankt, wij hebben je inzending ontvangen en nemen spoedig contact met je op.

Oops! Er ging iets fout tijdens het versturen van het formulier. Neem contact op.