Bijzonder maar heel gewoon

Elk kind heeft recht op thuis nabij passend onderwijs, een plek waar hij of zij het beste uit zichzelf kan halen. De Korenaar is een inclusieve basisschool waar kinderen met en zonder beperking in eigen omgeving, met eigen vrienden, op eigen niveau onderwijs kunnen volgen. De Korenaar is een school waar iets bijzonders gebeurd, wat eigenlijk ook heel gewoon is.

Services

Full production

Inclusief onderwijs

De kracht van inclusief onderwijs is dat kinderen op jonge leeftijd in aanraking komen met de verschillen in de maatschappij. De Korenaar ziet de kwaliteiten in ieder kind, waardoor zij denken in kansen en mogelijkheden in plaats van problemen en obstakels. Om deze boodschap over te brengen stelden zij ons de vraag om een video te ontwikkelen.

No items found.

Uniek artwork komt tot leven

In de video laten we speelse, getekende elementen terugkomen. Hiermee visualiseren we het DNA van de Korenaar op een unieke manier en zorgen we ervoor dat de video herkenbaar is. De elementen passen bij de boodschap van de basisschool en onderstrepen het verhaal van de teamleden en de kinderen. De combinatie van de unieke visuals, sfeervolle shots en het bijzondere verhaal resulteren in een indrukwekkende video voor basisschool de Korenaar.

No items found.
No items found.

Contact

Of je nu een bedrijfsvideo, commercial of productfilm wilt, het is en blijft een vak apart. Wij zijn verhalenvertellers en zetten met onze premium video content keer op keer een stevig verhaal neer. Hiermee raken wij jouw doelgroep en blijft jouw boodschap bij. Film Agency maakt impact waarmee je jouw doelgroep informeert, inspireert en enthousiasmeert.

Videoproductiebedrijf met garantie op de wow-factor

Komen we al in beeld? Onze video- en motion designers tillen video-ervaringen naar een hoger niveau. We kunnen gerust zeggen dat we voor onze klanten ten strijde trekken. Als volledig Nederlands bedrijf, met al meer dan tien jaar ervaring, richten wij ons op impact. Het is tijd voor de volgende stap. Het is tijd voor Film Agency.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.