Productvideo laten maken

Automotive Artist Remco de Reus

Sector:

Expertise:

Camera movement, texturing, lighting, rendering, edit.

Sfeermakende visuals

De miniatuursculpturen zijn gemaakt van chroom of mentaal. Doordat het één object en één materiaal is dienen we rekening te houden met de reflectie op beeld, wat het lastig maakt om te filmen. Dankzij onze expertise over belichting en camerawerk is het ons gelukt om de miniatuursculpturen op een indrukwekkende manier weer te geven. We hebben ervoor gekozen close-up sfeerbeelden te maken, zodat we de details van het werk kunnen tonen en kunnen laten zien wat voor vakwerk het ontwikkelen van miniatuursculpturen is.

Contact

Of je nu een bedrijfsvideo, commercial of productfilm wilt, het is en blijft een vak apart. Wij zijn verhalenvertellers en zetten met onze premium video content keer op keer een stevig verhaal neer. Hiermee raken wij jouw doelgroep en blijft jouw boodschap bij. Film Agency maakt impact waarmee je jouw doelgroep informeert, inspireert en enthousiasmeert.

Voorbeelden van videoproducties

Videoproductiebedrijf met garantie op de wow-factor

Komen we al in beeld? Onze video- en motion designers tillen video-ervaringen naar een hoger niveau. We kunnen gerust zeggen dat we voor onze klanten ten strijde trekken. Als volledig Nederlands bedrijf, met al meer dan tien jaar ervaring, richten wij ons op impact. Het is tijd voor de volgende stap. Het is tijd voor Film Agency.

Bedankt, wij hebben je inzending ontvangen en nemen spoedig contact met je op.

Oops! Er ging iets fout tijdens het versturen van het formulier. Neem contact op.