Automotive Artist Remco de Reus

Remco de Reus is een professionele digitale autokunstenaar. In 2019 kwam hij in contact met Amalgam Collection. Sindsdien is hij een nauwe samenwerking met hen aangegaan om prachtige miniatuursculpturen te ontwerpen en te ontwikkelen, die gave auto-ontwerpen vastleggen voor Amalgam Collection.

Services

Camera movement, texturing, lighting, rendering, edit.

Attention to detail

RdR ontwikkelt de miniatuursculpturen met passie voor het vakwerk en liefde voor de auto’s. Het werk wordt met veel oog voor detail ontwikkelt en is gespcialiseerde arbeid, waar veel tijd en liefde in zit. Om dit over te brengen aan zijn (potentiële) klanten ontwikkelden we drie aparte moodvideo’s voor zijn verschillende modellen. Het doel van de video’s is om indruk te maken op de website bezoekers.

Sfeermakende visuals

De miniatuursculpturen zijn gemaakt van chroom of mentaal. Doordat het één object en één materiaal is dienen we rekening te houden met de reflectie op beeld, wat het lastig maakt om te filmen. Dankzij onze expertise over belichting en camerawerk is het ons gelukt om de miniatuursculpturen op een indrukwekkende manier weer te geven. We hebben ervoor gekozen close-up sfeerbeelden te maken, zodat we de details van het werk kunnen tonen en kunnen laten zien wat voor vakwerk het ontwikkelen van miniatuursculpturen is.

Contact

Of je nu een bedrijfsvideo, commercial of productfilm wilt, het is en blijft een vak apart. Wij zijn verhalenvertellers en zetten met onze premium video content keer op keer een stevig verhaal neer. Hiermee raken wij jouw doelgroep en blijft jouw boodschap bij. Film Agency maakt impact waarmee je jouw doelgroep informeert, inspireert en enthousiasmeert.

Videoproductiebedrijf met garantie op de wow-factor

Komen we al in beeld? Onze video- en motion designers tillen video-ervaringen naar een hoger niveau. We kunnen gerust zeggen dat we voor onze klanten ten strijde trekken. Als volledig Nederlands bedrijf, met al meer dan tien jaar ervaring, richten wij ons op impact. Het is tijd voor de volgende stap. Het is tijd voor Film Agency.

Bedankt, wij hebben je aanvraag ontvangen.

Er is een fout opgetreden. Stuur ons een mail.