Bedrijfsvideo maken

Academie voor Stressmanagement - Bedrijfsfilm & Advertenties

Sector:

Zorg & Educatie

Expertise:

Concept & Production

Een mix van video en animatie

Om deze uitdaging aan te gaan, hebben we ervoor gekozen om samen te werken met een professionele presentatrice. Zij presenteerde alle video's, wat zorgde voor een consistente en professionele uitstraling door de verschillende contentstukken heen. Daarnaast hebben we op basis van de brandguide verschillende animaties laten maken voor de videoproducties, die bij de webinars werden gebruikt om bepaalde onderwerpen te verduidelijken en visueel aantrekkelijk te maken.

Deze aanpak maakte het mogelijk om de diverse video's effectief en samenhangend te produceren, waardoor onze boodschap helder en professioneel werd overgebracht.

Bedrijfsfilm, advertenties & video content

De inzet van een presentatrice en de gebruik van op de brandguide gebaseerde visuals hebben een significante impact gehad op de kwaliteit en professionaliteit van onze videocontent. Hierdoor konden we een consistente merkidentiteit behouden in al onze video's, wat bijdroeg aan een sterke online aanwezigheid en betere engagement met ons publiek.

De webinars, advertenties en introductievideo's hebben bijgedragen aan een groter bereik en meer interactie met onze doelgroep, wat ons doel om stressmanagement toegankelijker te maken, heeft ondersteund.

Contact

Of je nu een bedrijfsvideo, commercial of productfilm wilt, het is en blijft een vak apart. Wij zijn verhalenvertellers en zetten met onze premium video content keer op keer een stevig verhaal neer. Hiermee raken wij jouw doelgroep en blijft jouw boodschap bij. Film Agency maakt impact waarmee je jouw doelgroep informeert, inspireert en enthousiasmeert.

Voorbeelden van videoproducties

Videoproductiebedrijf met garantie op de wow-factor

Komen we al in beeld? Onze video- en motion designers tillen video-ervaringen naar een hoger niveau. We kunnen gerust zeggen dat we voor onze klanten ten strijde trekken. Als volledig Nederlands bedrijf, met al meer dan tien jaar ervaring, richten wij ons op impact. Het is tijd voor de volgende stap. Het is tijd voor Film Agency.

Bedankt, wij hebben je inzending ontvangen en nemen spoedig contact met je op.

Oops! Er ging iets fout tijdens het versturen van het formulier. Neem contact op.