-

News

Behind the scenes: Claassen Moolenbeek en Partners

Claassen, Moolenbeek & Partners (CM&P) vroeg Film Agency om hulp bij de ontwikkeling van een serie partnervideo's plus spin-offs voor social media. Let's create some awesome content!

Drie partners in de spotlight

We gingen aan de slag met drie video's over drie verschillende partners. Wij mochten hen interviewen om zo tot krachtige quotes te komen. Het doel van de serie video's was namelijk het aantrekken van nieuwe partners. Een goed verhaal was daarom ook zeer belangrijk.


Om nieuwe partners aan te trekken is het belangrijk om geïnteresseerden een goede indruk te geven van het ‘partner zijn’ bij CM&P. Daarom interviewde Film Agency verschillende partners waardoor de persoonlijke ervaringen de rode draad van de videoproducties zijn. Het resultaat is een serie video’s waar het bedrijf nog lang gebruik van kan maken.

- Next news

Review - Opple

- Next news

Review: de Rijdende Pizzaboot

Videoproductiebedrijf met garantie op de wow-factor

Komen we al in beeld? Onze video- en motion designers tillen video-ervaringen naar een hoger niveau. We kunnen gerust zeggen dat we voor onze klanten ten strijde trekken. Als volledig Nederlands bedrijf, met al meer dan tien jaar ervaring, richten wij ons op impact. Het is tijd voor de volgende stap. Het is tijd voor Film Agency.