Uitpakken met een top notch bedrijfsfilm

Unibouw heeft een nieuw pand én was toe aan een knallende corporate movie. Film Agency mocht dan ook aan de slag met een pakkend concept voor deze bedrijfsvideo. 

Unibouw verzorgt in de bouw het complete traject, van analyse tot het vinden van beschikbare grond, financiering en ontwerp van het pand, tot beheer & onderhoud. Dit onderscheidend vermogen moest op een krachtige manier weergegeven worden. Daarnaast staat het Brabantse karakter en persoonlijk contact centraal in de samenwerking met het bedrijf. 

Om het verhaal ook in beelden sterk over te brengen, zetten wij in op enerzijds de ruwe bouwplaats en anderzijds het strakke resultaat en de kwaliteit zoals het nieuwe pand van Unibouw. Als rode draad kozen we voor het persoonlijke aspect: de mensen die er werken. Unibouw gaat immers voor de persoonlijke touch mét Brabants karakter. Vandaar dat we in de gehele bedrijfsfilm inzetten op mensen. 

Anders dan anders

Bij Film Agency streven we naar pure awesomeness. Dat bereik je alleen met producties die 100% maatwerk zijn. Zo ook deze video. Dankzij onze expertise en de inhoudelijke input van Unibouw was de verrassende hoek zo gevonden. Zo konden wij snel aan de slag met het neerzetten van het Brabantse karakter was het bedrijf zo uniek maakt. De menselijke factor is dan ook duidelijk aanwezig in de video. 

No items found.
No items found.
No items found.

Videoproductiebedrijf met garantie op de wow-factor

Komen we al in beeld? Onze video- en motion designers tillen video-ervaringen naar een hoger niveau. We kunnen gerust zeggen dat we voor onze klanten ten strijde trekken. Als volledig Nederlands bedrijf, met al meer dan tien jaar ervaring, richten wij ons op impact. Het is tijd voor de volgende stap. Het is tijd voor Film Agency. 

- Next case

KRN - Corporate

Corporate video