Bedrijfsvideo

Unibouw - Corporate

Klant:

Unibouw

Sector:

Vastgoed & Industrie

Expertise:

Full production

Film en animatie

Om het verhaal ook in beelden sterk over te brengen, zetten wij in op enerzijds de ruwe bouwplaats en anderzijds het strakke resultaat en de kwaliteit zoals het nieuwe pand van Unibouw. Als rode draad kozen we voor het persoonlijke aspect: de mensen die er werken. Unibouw gaat immers voor de persoonlijke touch mét Brabants karakter. Vandaar dat we in de gehele bedrijfsfilm inzetten op mensen.

Bij Film Agency streven we naar pure awesomeness. Dat bereik je alleen met producties die 100% maatwerk zijn. Zo ook deze video. Dankzij onze expertise en de inhoudelijke input van Unibouw was de verrassende hoek zo gevonden. Zo konden wij snel aan de slag met het neerzetten van het Brabantse karakter was het bedrijf zo uniek maakt. De menselijke factor is dan ook duidelijk aanwezig in de video.

Contact

Of je nu een bedrijfsvideo, commercial of productfilm wilt, het is en blijft een vak apart. Wij zijn verhalenvertellers en zetten met onze premium video content keer op keer een stevig verhaal neer. Hiermee raken wij jouw doelgroep en blijft jouw boodschap bij. Film Agency maakt impact waarmee je jouw doelgroep informeert, inspireert en enthousiasmeert.

Voorbeelden van videoproducties

Videoproductiebedrijf met garantie op de wow-factor

Komen we al in beeld? Onze video- en motion designers tillen video-ervaringen naar een hoger niveau. We kunnen gerust zeggen dat we voor onze klanten ten strijde trekken. Als volledig Nederlands bedrijf, met al meer dan tien jaar ervaring, richten wij ons op impact. Het is tijd voor de volgende stap. Het is tijd voor Film Agency.

Bedankt, wij hebben je inzending ontvangen en nemen spoedig contact met je op.

Oops! Er ging iets fout tijdens het versturen van het formulier. Neem contact op.