Promotiefilm laten maken

The Leadership Community

Sector:

Expertise:

Full production - monthly content

Motivational short

Naast het ontwikkelen van de video’s voor de online trainingen en bijpassende promotievideo’s, ontwikkelen wij ook video’s voor de motivation shorts. Dit zijn korte video’s waarin Renout korte inspirerende en motiverende verhalen vertelt.

Where your leadership journey starts

Naast de vraag om vaste videopartner te worden, was er behoefte aan een animatievideo om het nieuwe platform van TLC te promoten. Hier kwam Animation Agency om de hoek kijken. Zij hebben een overzichtelijke animatie gemaakt voor de reveal van het platform waarin beelden van het platform worden getoond en wordt er uitgelegd wat het inhoudt.

Contact

Of je nu een bedrijfsvideo, commercial of productfilm wilt, het is en blijft een vak apart. Wij zijn verhalenvertellers en zetten met onze premium video content keer op keer een stevig verhaal neer. Hiermee raken wij jouw doelgroep en blijft jouw boodschap bij. Film Agency maakt impact waarmee je jouw doelgroep informeert, inspireert en enthousiasmeert.

Voorbeelden van videoproducties

Videoproductiebedrijf met garantie op de wow-factor

Komen we al in beeld? Onze video- en motion designers tillen video-ervaringen naar een hoger niveau. We kunnen gerust zeggen dat we voor onze klanten ten strijde trekken. Als volledig Nederlands bedrijf, met al meer dan tien jaar ervaring, richten wij ons op impact. Het is tijd voor de volgende stap. Het is tijd voor Film Agency.

Bedankt, wij hebben je inzending ontvangen en nemen spoedig contact met je op.

Oops! Er ging iets fout tijdens het versturen van het formulier. Neem contact op.