Promotiefilm laten maken

Parallel NEXT - Promotiefilm

Klant:

PARALLEL

Sector:

Expertise:

Full production

Feel the impact

Bij Film Agency denken we na over iedere stap. We hebben daarom voordat we begonnen met filmen het storyboard en het script uitgewerkt. Daarnaast hebben we ook zorgvuldig een voice-over uitgekozen die bij de look and feel van de video past. Wij produceren de content zo effectief mogelijk. Hierdoor hebben we enkel een halve draaidag bij Parallel op locatie nodig gehad om al het videomateriaal te verzamelen.

In de video ontwikkelden we een high-end uitstraling. Om dit te realiseren is ervoor gekozen om niet te veel afleiding in de video te verwerken: het gaat immers om de interactieve tool. Hierdoor creëer je rust en warmte in de video.

Excellence in real estate interactivity

In de video komen verschillende aspecten van de tool aan bod. Zo brengen we de tool niet alleen in beeld, maar benoemen we de voordelen van NEXT en laten we deze ook zien. Denk aan interactief, te gebruik d.m.v. touchscreen, duidelijk beeld van de omgeving en het lichtinval en eenvoudig visualiseren van het design van je project. We hebben dit visueel in beeld gebracht door iemand met de tool aan het werk te laten zien.

  • Design visualiseren
  • Interactief
  • Hightech
  • Touchscreen
  • Data (m2 verhuurbaar)
  • Ziet de directe omgeving
  • Ziet de lichtinval
  • Points of interest van de omgeving

Contact

Of je nu een bedrijfsvideo, commercial of productfilm wilt, het is en blijft een vak apart. Wij zijn verhalenvertellers en zetten met onze premium video content keer op keer een stevig verhaal neer. Hiermee raken wij jouw doelgroep en blijft jouw boodschap bij. Film Agency maakt impact waarmee je jouw doelgroep informeert, inspireert en enthousiasmeert.

Voorbeelden van videoproducties

Videoproductiebedrijf met garantie op de wow-factor

Komen we al in beeld? Onze video- en motion designers tillen video-ervaringen naar een hoger niveau. We kunnen gerust zeggen dat we voor onze klanten ten strijde trekken. Als volledig Nederlands bedrijf, met al meer dan tien jaar ervaring, richten wij ons op impact. Het is tijd voor de volgende stap. Het is tijd voor Film Agency.

Bedankt, wij hebben je inzending ontvangen en nemen spoedig contact met je op.

Oops! Er ging iets fout tijdens het versturen van het formulier. Neem contact op.