Videobedrijf Film Agency

OPPLE - Human Centric Lighting

Sector:

Expertise:

Full production

Unlock the power of Human Centric Lighting

Met toegevoegde animaties hebben we de uitleg versterkt in een reeks indrukwekkende video's die Film Agency heeft geproduceerd voor OPPLE Lighting. We begonnen met een kernvideo die de essentie van Human Centric Lighting (HCL) benadrukt. Vervolgens hebben we drie spin-offs gecreëerd, elk gericht op specifieke sectoren: Educatie, Kantooromgeving en Gezondheidszorg.

Deze video's bieden een uitgebreid inzicht in hoe OPPLE's HCL-technologie de kwaliteit van verlichting optimaliseert in de educatieve, gezondheidszorg- en kantooromgeving.

Contact

Of je nu een bedrijfsvideo, commercial of productfilm wilt, het is en blijft een vak apart. Wij zijn verhalenvertellers en zetten met onze premium video content keer op keer een stevig verhaal neer. Hiermee raken wij jouw doelgroep en blijft jouw boodschap bij. Film Agency maakt impact waarmee je jouw doelgroep informeert, inspireert en enthousiasmeert.

Voorbeelden van videoproducties

Videoproductiebedrijf met garantie op de wow-factor

Komen we al in beeld? Onze video- en motion designers tillen video-ervaringen naar een hoger niveau. We kunnen gerust zeggen dat we voor onze klanten ten strijde trekken. Als volledig Nederlands bedrijf, met al meer dan tien jaar ervaring, richten wij ons op impact. Het is tijd voor de volgende stap. Het is tijd voor Film Agency.

Bedankt, wij hebben je inzending ontvangen en nemen spoedig contact met je op.

Oops! Er ging iets fout tijdens het versturen van het formulier. Neem contact op.