KRN benaderde Film Agency voor een bedrijfsfilm. Het doel was het laten zien dat het bedrijf op een innovatieve en sustainable manier haar kunststof verwerkt. Het bedrijf zet zich in voor 100% circulaire verwerking. Het volledige proces hoefden we niet in beeld te brengen: de highlights en belangrijke topics waren voldoende. Daarnaast diende de video ook geschikt zijn om om te bouwen tot spin-off ten behoeve van een beurs. Kortom: we gingen aan de slag met een bedrijfsfilm én een spin-off.

Recycling van kunststof is niet per se een 'sexy' onderwerp. Om het bedrijf op een aantrekkelijke manier in beeld te brengen, gingen we aan de slag met een combinatie van 'echte' geschoten filmbeelden, stock footage en animatie. Hierdoor konden we moeilijk te filmen aspecten alsnog laten zien. Tevens is het beeld op deze manier gemakkelijk aan te passen op basis van de huisstijlelementen. Een stukje animatie zorgt vervolgens voor focus op de vooraf bepaalde USP's. Het resultaat is dan ook een herkenbare, frisse stijl die past bij het bedrijf.

No items found.
No items found.
No items found.

Videoproductiebedrijf met garantie op de wow-factor

Komen we al in beeld? Onze video- en motion designers tillen video-ervaringen naar een hoger niveau. We kunnen gerust zeggen dat we voor onze klanten ten strijde trekken. Als volledig Nederlands bedrijf, met al meer dan tien jaar ervaring, richten wij ons op impact. Het is tijd voor de volgende stap. Het is tijd voor Film Agency. 

- Next case

Kennis Makelaardij - Beloften

Corporate