JP. Cars bepaalt marktwaardes, restwaardes en gewildheid van gebruikte auto’s. Dit doen zij op basis van grote hoeveelheden data over online verkoopprijzen, prijsaanpassingen en verkoopaantallen van gebruikte auto’s. Een tijdje geleden gooide JP. Cars het ‘stuur’ om en zijn ze hard aan het werk om hun merk te rebranden. Dat betekent een andere huisstijl, een nieuwe website en up-to-date sociale content. In samenwerking met studio MES heeft Animation Agency gave 3D-animatievideo’s ontwikkelt voor de nieuwe branding. We hebben voor de nieuwe rebranding eerst een logoanimatie ontwikkeld, hierna kwam de vraag of we een wow-effect konden realiseren voor de website.

Verschillende formaten

De animatievideo’s zijn gemaakt in drie formaten:

  • Een animatievideo voor de website op de computer
  • Eén voor de website op je telefoon
  • Eén animatievideo voor sociale content

De video’s voor de website van zowel de computer als de telefoon zijn loopable. Dat houdt in dat ze onafgebroken blijven afspelen. De auto in de animatievideo’s is merkloos en er worden verschillenden onderdelen getoond van verschillende klanten.
Voor de animatievideo voor de sociale content zijn muziek en geluidseffecten toegevoegd. De animatie’s zijn zo gemaakt dat de kijker direct geïmponeerd wordt en ze het wow-effect ervaren.

Een tijdje geleden gooide JP. Cars het ‘stuur’ om en zijn ze hard aan het werk om hun merk te rebranden. Dat betekent een andere huisstijl, een nieuwe website en up-to-date sociale content. In samenwerking met studio MES heeft Animation Agency gave 3D-animatievideo’s ontwikkelt voor de nieuwe branding. 🛞💨
Samen kijken naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op! 📞

No items found.
No items found.
No items found.

Videoproductiebedrijf met garantie op de wow-factor

Komen we al in beeld? Onze video- en motion designers tillen video-ervaringen naar een hoger niveau. We kunnen gerust zeggen dat we voor onze klanten ten strijde trekken. Als volledig Nederlands bedrijf, met al meer dan tien jaar ervaring, richten wij ons op impact. Het is tijd voor de volgende stap. Het is tijd voor Film Agency. 

- Next case

Kennis Makelaardij - Beloften

Corporate