IJK op de kaart

Het is hartstikke prettig om mét en bij IJK te werken. Maar ja, welk bedrijf roept dat nou niet over zichzelf? Film Agency ging aan de slag met een verfrissende corporate movie.

IJK is een strategisch AFAS partner welke organisaties in de publieke sector helpt met (HR) bedrijfsvoering. Hierbij staan de inzet van specialisten in combinatie met slimme (AFAS) software centraal. Vandaar dat wij het belangrijk vonden om de mens een centrale rol te laten spelen.

De menselijke factor

De video is zo verfrissend omdat de IJK collega’s de hoofdrol hebben. Zo hebben we bijvoorbeeld geen gebruik gemaakt van een stemacteur, maar spreken de rechtstreekse collega’s de voice-over. Hierdoor komt het verhaal zo puur mogelijk bij de kijker terecht. Dankzij de vele portretshots krijgt de doelgroep een goed en persoonlijk beeld van IJK. Daarnaast zijn de beelden multifunctioneel en kon er op deze manier ook een ‘werken bij’ video gemaakt worden. 

De slimme software lieten we terugkomen via de gebruikers: de mensen bij IJK zelf. Zij zijn bekend met de slimme software van bijvoorbeeld AFAS en kunnen in de video dan ook prima laten zien dat zij goed er mee overweg kunnen. 

"Dik tevreden met de video’s die we tot nu toe samen gerealiseerd hebben. Mooi resultaat waar we trots op zijn!"

Communicatie & Studio Coordinator

Sophie Schapendonk

Driessen Groep

No items found.
No items found.

Videoproductiebedrijf met garantie op de wow-factor

Komen we al in beeld? Onze video- en motion designers tillen video-ervaringen naar een hoger niveau. We kunnen gerust zeggen dat we voor onze klanten ten strijde trekken. Als volledig Nederlands bedrijf, met al meer dan tien jaar ervaring, richten wij ons op impact. Het is tijd voor de volgende stap. Het is tijd voor Film Agency. 

- Next case

Kennis Makelaardij - Beloften

Corporate