Videocampagne laten maken

CM&P - Video campagne

Sector:

Expertise:

Full production

Persoonlijke touch

We hebben ervoor gekozen om de partners te werven door middel van persoonlijke verhalen, omdat we zo de personen achter de partners een gezicht willen geven. Omdat we het persoonlijke aspect belangrijk vinden zijn de verhaallijnen dan ook niet gescript. We hebben daarom van te voren alle moodschots uitgedacht, voorbereid en uitgetekend. Hierdoor hebben we veel moodshots die het verhaal altijd kunnen ondersteunen, ongeacht de precieze inhoud. Daarnaast heeft de video wel nog een zakelijke, nette uitstraling, omdat dit past bij bedrijfskundig en financieel advieskantoor.

Promotiefilm laten maken

Na een halve dag content schieten een een halve dag moodshots filmen hebben we in totaal vier uur aan content gefilmd. De klant was zo onder de indruk van het geschoten materiaal, dat ze het zonde vonden om ‘maar’ zes video’s te ontwikkelen. Vanuit de initiële vraag (drie langere video’s en drie korte video’s) ontstond de vraag om extra video’s te ontwikkelen. We hebben daarom daarnaast nog drie portret video's en drie promoties video's gemaakt om de partners zelf te promoten.

Contact

Of je nu een bedrijfsvideo, commercial of productfilm wilt, het is en blijft een vak apart. Wij zijn verhalenvertellers en zetten met onze premium video content keer op keer een stevig verhaal neer. Hiermee raken wij jouw doelgroep en blijft jouw boodschap bij. Film Agency maakt impact waarmee je jouw doelgroep informeert, inspireert en enthousiasmeert.

Voorbeelden van videoproducties

Videoproductiebedrijf met garantie op de wow-factor

Komen we al in beeld? Onze video- en motion designers tillen video-ervaringen naar een hoger niveau. We kunnen gerust zeggen dat we voor onze klanten ten strijde trekken. Als volledig Nederlands bedrijf, met al meer dan tien jaar ervaring, richten wij ons op impact. Het is tijd voor de volgende stap. Het is tijd voor Film Agency.

Bedankt, wij hebben je inzending ontvangen en nemen spoedig contact met je op.

Oops! Er ging iets fout tijdens het versturen van het formulier. Neem contact op.