CM&P - Video campagne

Sector:

Expertise:

Full production

Maximaal gebruik maken van de content

Om nieuwe partners aan te trekken zullen drie huidige partners hun verhaal delen. In deze verhalen komt naar voren dat zij allen op een andere manier bedrijfsconsultant zijn geworden: er zijn namelijk meerdere manieren op als partner aan te sluiten bij CM&P. Denk aan het afronden van een studie, jarenlange ervaring in het bedrijfsleven, etc. Door de partners hun unieke verhaal te laten vertellen, laten we zien dat er oneindig veel mogelijkheden zijn om partner te worden. Deze verhalen hebben we samengevoegd tot drie video’s voor op de landingspagina en drie kortere video om te adverteren.

Na een halve dag content schieten een een halve dag moodshots filmen hebben we in totaal vier uur aan content gefilmd. De klant was zo onder de indruk van het geschoten materiaal, dat ze het zonde vonden om ‘maar’ zes video’s te ontwikkelen. Vanuit de initiële vraag (drie langere video’s en drie korte video’s) ontstond de vraag om extra video’s te ontwikkelen. We hebben daarom daarnaast nog drie portret video's en drie promoties video's gemaakt om de partners zelf te promoten.

Contact

Of je nu een bedrijfsvideo, commercial of productfilm wilt, het is en blijft een vak apart. Wij zijn verhalenvertellers en zetten met onze premium video content keer op keer een stevig verhaal neer. Hiermee raken wij jouw doelgroep en blijft jouw boodschap bij. Film Agency maakt impact waarmee je jouw doelgroep informeert, inspireert en enthousiasmeert.

Voorbeelden van videoproducties

Videoproductiebedrijf met garantie op de wow-factor

Komen we al in beeld? Onze video- en motion designers tillen video-ervaringen naar een hoger niveau. We kunnen gerust zeggen dat we voor onze klanten ten strijde trekken. Als volledig Nederlands bedrijf, met al meer dan tien jaar ervaring, richten wij ons op impact. Het is tijd voor de volgende stap. Het is tijd voor Film Agency.

Bedankt, wij hebben je inzending ontvangen en nemen spoedig contact met je op.

Oops! Er ging iets fout tijdens het versturen van het formulier. Neem contact op.