Bedrijfsvideo maken

AG Textiles - Corporate

Sector:

Expertise:

Full production

Design in detail

Bij Film Agency willen we emotie doorvertalen naar video. Hierbij hebben wij de slogan van AG Textiles gebruikt als kernboodschap van de video: design in detail. Er is er daarom voor gekozen om veel intieme, close-up sfeershots te gebruiken. We laten het product van dichtbij zien en geven de kijker het gevoel dat zij de stoffen kunnen aanraken en voelen.

Personal touch

AG Textiles behoort tot de middelgrote bedrijven, wat ervoor zorgt dat ze flexibel en slagkrachtig zijn. We dragen dit in de video uit door het persoonlijk te houden: dit doen we door de directeur zelf het verhaal van AG Textiles te laten vertellen. Buiten dat we de onderwerpen van de video al wisten, is het verhaal in de video niet gescript. Om ons voor te bereiden op de draaidag hebben we alle moodshots die het verhaal van AG Textiles ondersteunen van te voren uitgedacht, voorbereid en uitgetekend. Hierdoor kwamen wij niet voor verrassingen te staan tijdens het draaien en konden wij ons volledig focussen op de verhaallijn.

Contact

Of je nu een bedrijfsvideo, commercial of productfilm wilt, het is en blijft een vak apart. Wij zijn verhalenvertellers en zetten met onze premium video content keer op keer een stevig verhaal neer. Hiermee raken wij jouw doelgroep en blijft jouw boodschap bij. Film Agency maakt impact waarmee je jouw doelgroep informeert, inspireert en enthousiasmeert.

Voorbeelden van videoproducties

Videoproductiebedrijf met garantie op de wow-factor

Komen we al in beeld? Onze video- en motion designers tillen video-ervaringen naar een hoger niveau. We kunnen gerust zeggen dat we voor onze klanten ten strijde trekken. Als volledig Nederlands bedrijf, met al meer dan tien jaar ervaring, richten wij ons op impact. Het is tijd voor de volgende stap. Het is tijd voor Film Agency.

Bedankt, wij hebben je inzending ontvangen en nemen spoedig contact met je op.

Oops! Er ging iets fout tijdens het versturen van het formulier. Neem contact op.