-

News

Work in progress: Renout Polder - High Level Leadership

Onlangs kondigden we al aan dat we voor Renout Polder aan de slag mochten. Na een goede voorbereiding waarbij we alles tot in detail hebben doorgenomen, was het afgelopen weekend zo ver: we konden gaan filmen!

Zo gingen we aan de slag met de productie van de 12 High Level Leadership trainingen. Alle content hebben we met multicam op cinematische wijze gefilmd. Dit maakt dat de trainingen straks prettig te volgen zijn. Daarnaast hebben we content opgenomen voor zowel de bedrijfsvideo als de promotiefilms van de trainingen.

De bedrijfsfilm wordt ingezet als algehele promotiefilm van Renouts dienstverlening. De promotievideo wordt d.m.v. campagnes verspreid onder de target groep. Ook zullen deze actief worden meegenomen in de email campagnes die verzorgd worden door MailCampaigns.

No items found.

Up next

- Next news

Work: OPPLE Lighting

- Next news

Work: Optimaal generatie

Videoproductiebedrijf met garantie op de wow-factor

Komen we al in beeld? Onze video- en motion designers tillen video-ervaringen naar een hoger niveau. We kunnen gerust zeggen dat we voor onze klanten ten strijde trekken. Als volledig Nederlands bedrijf, met al meer dan tien jaar ervaring, richten wij ons op impact. Het is tijd voor de volgende stap. Het is tijd voor Film Agency.