Van productie tot preferred supplier

TransIP heeft Film Agency benaderd om aan de slag te gaan met twee bedrijfsanimaties. Het gaat hierbij om de tooling enerzijds en het Controlepaneel anderzijds. TransIP is sinds haar oprichting in 2003 uitgegroeid tot de grootste domein-, hosting- en VPS-leverancier in de Benelux.

Tools

Van een idee een succes maken is bij TransIP geen probleem. Dit komt doordat gebruikers alle tools binnen handbereik hebben. In deze animatie maken we dan ook snel duidelijk welke dienstverlening TransIP biedt en wat de toegevoegde waarde voor de kijker is. De strakke visuals passen binnen de huisstijl maar zorgen tevens voor snelheid in de animatie. De kijker blijft geboeid en geprikkeld tot de laatste seconde. That’s awesome.

Controlepaneel

TransIP heeft alles in huis met betrekking tot cloud computing. Het is een 'one stop shop' voor de beste kwaliteit en groot gebruiksgemak. In het Controlepaneel komt de volledige online infrastructuur van de eindgebruiker samen. Op deze manier kan diegene zich focussen op wat er voor hem toe doet: creëeren. En dat is precies wat we met de strakke visuals en de manier van animeren hebben gecommuniceerd. De kijker kan niet om de kwaliteit van TransIP heen.

No items found.
No items found.
No items found.

Videoproductiebedrijf met garantie op de wow-factor

Komen we al in beeld? Onze video- en motion designers tillen video-ervaringen naar een hoger niveau. We kunnen gerust zeggen dat we voor onze klanten ten strijde trekken. Als volledig Nederlands bedrijf, met al meer dan tien jaar ervaring, richten wij ons op impact. Het is tijd voor de volgende stap. Het is tijd voor Film Agency. 

- Next case

Smardly - Impress with a tap

Commercial