For a spectacular clear view

SPECSTACULR is een innovatief product waarmee de gebruiker altijd gegarandeerd is van heldere, schone brillenglazen. Het apparaat reinigt een bril in slechts 45 seconden. Het bedrijf ging aan de slag met een Kickstarter campagne welke een visuele boost nodig had. Film Agency ging daarom aan de slag met een impactvolle promotievideo. 

De ideale combinatie

Het product leent zich perfect voor visualisatie in 3D. Onze animatiespecialisten zetten de elementen dan ook eenvoudig om in een stuk 3D animatie. Door de animatie te combineren met real life footage, krijgt de kijker de next level immersive experience. De footage toont het gebruiksgemak terwijl de animatie juist laat zien wát het product precies is. 

De promotievideo wordt inmiddels succesvol ingezet in de Kickstarter campagne. Tevens is de video breeduit verspreid op social media waarmee nog eens extra brand awareness wordt gecreëerd. 

"Film Agency heeft samen met Digital Agency JaxX een geweldige video en top animatie gemaakt!"

COO / CFO

Eric Smulders

Specstaculr

No items found.
No items found.

Videoproductiebedrijf met garantie op de wow-factor

Komen we al in beeld? Onze video- en motion designers tillen video-ervaringen naar een hoger niveau. We kunnen gerust zeggen dat we voor onze klanten ten strijde trekken. Als volledig Nederlands bedrijf, met al meer dan tien jaar ervaring, richten wij ons op impact. Het is tijd voor de volgende stap. Het is tijd voor Film Agency. 

- Next case

KNLTB - Introductie Rechtensysteem

Promotiefilm