Impress with a tap

Smardly is een innovatieve business card waarmee je met één tik je professionele contactgegevens overdraagt. Om dit nieuwe product succesvol te lanceren, werd Film Agency benaderd met de opdracht een launch video te maken die de concurrentie wegblaast. Wij gingen de uitdaging aan!

Impressive launch

De launch video dient indruk te maken op de doelgroep en direct te leiden naar website visits. Het moet de concurrentie wegblazen en de gebruiker overtuigen. Vanaf het eerste moment van de video wordt de kijker geraakt door de kwalitatief hoogwaardige visuals. De high-end look and feel maakt het geheel af. Door te werken met strakke animatie en sterke copy blaast de launch video de kijker direct omver. 

Film Agency streefde naar een launch video met impact. En dat is gelukt. We zeggen niet voor niets ‘we take immersive experiences to the next level’

No items found.
No items found.
No items found.

Videoproductiebedrijf met garantie op de wow-factor

Komen we al in beeld? Onze video- en motion designers tillen video-ervaringen naar een hoger niveau. We kunnen gerust zeggen dat we voor onze klanten ten strijde trekken. Als volledig Nederlands bedrijf, met al meer dan tien jaar ervaring, richten wij ons op impact. Het is tijd voor de volgende stap. Het is tijd voor Film Agency. 

- Next case

Kingwrapz - King of Customization

Commercials / Social ADS