Het bedrijf van Renout Polder, die trainingen aan ondernemers geeft waarmee ze leiderschap kunnen professionaliseren, benaderde Film Agency met de vraag of we mee wilden denken in de productie van verschillende video's. Het doel: High Level Leadership uit te bouwen. En dan niet met een video van een paar minuten, nee: twee gehele online trainingen (in totaal 12 lessen) en twee promotievideo's. Een flinke klus, dus. Maar zoals Renout gaan ook wij geen uitdaging uit de weg.

Om ervoor te zorgen dat de trainingen dezelfde high-end quality hebben als High Level Leadership zelf, begonnen we van voor af aan met een productie in een intieme setting. Hierdoor behouden we een kwalitatieve sfeer, welke werd benadrukt door alles op te nemen met meerdere camera's. Dit, in combinatie met de krachtige en persoonlijke presentatie van Renout, maakt dat de trainingen makkelijk te volgen zijn en het geheel er perfect uitziet.

In de promotievideo's, ten slotte, bleven we weg van standaard call-to-actions, maar doken juist in de resultaten die ondernemers kunnen behalen uit de trainingen. Door middel van krachtige quotes, maar ook door het totaalaanbod van de trainingen te benadrukken, kunnen de promotievideo's perfect op social media gedeeld worden, en komen ze op de website ook goed tot hun recht.

De samenwerking met Film Agency was perfect. Een serieuze club professionals die maar voor één doel gaan: een briljant resultaat. Een zeer fijne partij.

Owner

Renout Polder

High Level Leadership

No items found.
No items found.

Videoproductiebedrijf met garantie op de wow-factor

Komen we al in beeld? Onze video- en motion designers tillen video-ervaringen naar een hoger niveau. We kunnen gerust zeggen dat we voor onze klanten ten strijde trekken. Als volledig Nederlands bedrijf, met al meer dan tien jaar ervaring, richten wij ons op impact. Het is tijd voor de volgende stap. Het is tijd voor Film Agency. 

- Next case

Stakelogic Live - Live Studio's

Promotiefilm