De droomformule in beeld gebracht 

Optimaal Leadgeneratie heeft Film Agency benaderd om mee te werken aan een bedrijfsfilm. Het voornaamste doel van de video: duidelijk maken dat het bedrijf géén callcenter is. Optimaal Leadgeneratie is juist een vlot bedrijf wat zorgt dat klanten bij hun droomklant op gesprek kunnen!

Wij gingen daarom aan de slag met deze bedrijfsvideo waarin wij de droomformule centraal zetten. We nemen de kijker mee in het complete traject: zo krijgt diegene een duidelijk beeld van wat hem/haar te wachten staat. Na het kijken van de video is de doelgroep overtuigd: dankzij Optimaal kom ik bij mijn droomklant aan tafel. 

De uitdaging: leadgeneratie is niet per se negatief 

De grootste uitdaging was om de kijker te laten inzien dat leadgeneratie niet per se iets negatiefs hoeft te zijn. Optimaal Leadgeneratie maakt zaken doen leuk. Middels een positieve en vlotte stijl maakten we een verhaal waar de doelgroep zich in kan vinden. Daarnaast speelt de menselijke factor een grote rol: de mensen achter het bedrijf hebben we duidelijk in beeld gebracht. Dit zorgt voor herkenning en vertrouwen.  

"Film Agency heeft voor ons een bedrijfsvideo gemaakt en het resultaat mag er zijn. Professioneel bedrijf wat ik zeker kan aanbevelen."

Communicatie

Dennis Verbakel

Optimaal Leadgeneratie

No items found.
No items found.

Videoproductiebedrijf met garantie op de wow-factor

Komen we al in beeld? Onze video- en motion designers tillen video-ervaringen naar een hoger niveau. We kunnen gerust zeggen dat we voor onze klanten ten strijde trekken. Als volledig Nederlands bedrijf, met al meer dan tien jaar ervaring, richten wij ons op impact. Het is tijd voor de volgende stap. Het is tijd voor Film Agency. 

- Next case

JP. Cars - 3D Animation

3D Animatie