Een unieke moodvideo voor een uniek project

In samenwerking met reclamebureau Publik mochten wij aan de slag voor het nieuwbouw project Loyd in Nijmegen. Loyd is een complex op een toplocatie in de Waalsprong aan de noordzijde van de Waal. De uitdaging: het gebouw moet nog gebouwd worden. Film Agency ging de uitdaging aan om een video te maken waarbij de USP’s van deze mooie locatie en het indrukwekkende project naar voren te laten komen. 

Op locatie

De moodfilm geeft een goed beeld van Nijmegen. Een koper wil immers wel een realistisch beeld van waar hij komt te wonen. Daarom reden we naar locatie en maakten we beelden van de stad, maar ook de locatie waar Loyd gebouwd gaat worden. De prachtige dronebeelden versterken het bijzondere gevoel van het project. Hierdoor raakt de kijker geprikkeld en geïnspireerd. 

De ultieme combinatie

Door de filmbeelden te combineren met animatie krijgt de kijker ook een goed beeld van de USP’s van het project. Simpele, tekstuele animaties lichten de USP’s toe terwijl de kijker als het ware door Nijmegen en de locatie heen vliegt. De 3D animatie van het pand geeft de video een sterk karakter en maakt het plaatje compleet. 

No items found.
No items found.
No items found.

Videoproductiebedrijf met garantie op de wow-factor

Komen we al in beeld? Onze video- en motion designers tillen video-ervaringen naar een hoger niveau. We kunnen gerust zeggen dat we voor onze klanten ten strijde trekken. Als volledig Nederlands bedrijf, met al meer dan tien jaar ervaring, richten wij ons op impact. Het is tijd voor de volgende stap. Het is tijd voor Film Agency. 

- Next case

Kennis Makelaardij - Beloften

Corporate