Achieving more together

Foneday heeft een groothandel in smartphone- en tabletonderdelen voor de B2B sector. Hiermee faciliteert het bedrijf reparateurs met kwalitatief hoogwaardige producten waarmee zij vervolgens weer kunnen groeien. 

Het bedrijf groeit hard en heeft daarom een nieuwe website gelanceerd. Het enige wat nog miste was een video welke kort en krachtig vertelt waar Foneday voor staat. Film Agency mocht daarom aan de slag met een premium animatiefilm welke is gebruikt voor de website en social media.

Dromen en verliefd worden

Dankzij deze kwalitatieve producten, is Foneday mede verantwoordelijk voor het feit dat de eindgebruiker opnieuw verliefd wordt op haar eigen telefoon. Doordat de visuals van de animatie zijn afgestemd op de visuals van de website, is alle content een geheel. De middelen versterken elkaar waardoor de assets zich er voor lenen om op een 'dromerige' manier de visie van het bedrijf naar voren te laten komen.

Kortom: de animatie laat perfect zien waar Foneday voor staat en hoe het bedrijf iedere dag hoogwaardige producten levert waardoor gebruikers opnieuw verliefd worden op hun telefoon. Zo leverde Film Agency wederom een productie met de wow-factor. 

No items found.
No items found.
No items found.

Videoproductiebedrijf met garantie op de wow-factor

Komen we al in beeld? Onze video- en motion designers tillen video-ervaringen naar een hoger niveau. We kunnen gerust zeggen dat we voor onze klanten ten strijde trekken. Als volledig Nederlands bedrijf, met al meer dan tien jaar ervaring, richten wij ons op impact. Het is tijd voor de volgende stap. Het is tijd voor Film Agency. 

- Next case

KNLTB - Introductie Rechtensysteem

Promotiefilm