Partners in the spotlight

Claassen, Moolenbeek & Partners (CM&P) is een bedrijfskundig en financieel advieskantoor dat de Nederlandse mkb-ondernemer begeleidt bij strategieformulering en implementatie, bij het bepalen en het regelen van de financieringsbehoefte en/of bij bedrijfsoverdracht. Het bedrijf benaderde Film Agency om mee te denken over de productie van drie video’s over drie verschillende partners. 

CM&P wilde op een krachtige manier nieuwe partners aantrekken. Door te gaan werken met verschillende video’s, kunnen er vervolgens ook korte items voor social media worden ontwikkeld. Een win-win in dit geval dus. 

De partners

Om nieuwe partners aan te trekken is het belangrijk om geïnteresseerden een goede indruk te geven van het ‘partner zijn’ bij CM&P. Daarom interviewde Film Agency verschillende partners waardoor de persoonlijke ervaringen de rode draad van de videoproducties zijn. Het resultaat is een serie video’s waar het bedrijf nog lang gebruik van kan maken.

No items found.
No items found.
No items found.

Videoproductiebedrijf met garantie op de wow-factor

Komen we al in beeld? Onze video- en motion designers tillen video-ervaringen naar een hoger niveau. We kunnen gerust zeggen dat we voor onze klanten ten strijde trekken. Als volledig Nederlands bedrijf, met al meer dan tien jaar ervaring, richten wij ons op impact. Het is tijd voor de volgende stap. Het is tijd voor Film Agency. 

- Next case

Foneday - Achieving more together

Corporate animatie