Let’s build retail & hospitality 

Bulsink Retail International helpt ketens als Rituals, HEMA en Five Guys bij de realisatie van de fysieke locaties. Het gaat hier om het gehele traject: van concept tot ontwikkeling. 

De general contractor neemt de volledige verantwoordelijkheid voor het bouwproces en het eindresultaat. Om het bedrijf op de kaart te zetten, ontwikkelde Merkwijze een nieuwe huisstijl en bijbehorende campagne. In samenwerking met hen, mocht Film Agency aan de slag met een corporate productie.

Get things done

De video gaan we dieper in op het verhaal van Bulsink. Wie zijn ze en wat doen ze? We maken hierbij gebruik van de combinatie video en animatie. In dit geval is de combinatie heel sterk omdat je zo nog meer nadruk legt op het verhaal. Hierdoor prikkelen we de kijker met awesome content die bij blijft.

No items found.
No items found.
No items found.

Videoproductiebedrijf met garantie op de wow-factor

Komen we al in beeld? Onze video- en motion designers tillen video-ervaringen naar een hoger niveau. We kunnen gerust zeggen dat we voor onze klanten ten strijde trekken. Als volledig Nederlands bedrijf, met al meer dan tien jaar ervaring, richten wij ons op impact. Het is tijd voor de volgende stap. Het is tijd voor Film Agency. 

- Next case

Foneday - Achieving more together

Corporate animatie